Groeien als vrouwelijke ondernemer - Female Business Presence

Groeien als vrouwelijke ondernemer

Groeien in business gaat in eerste instantie altijd over de bereidheid om naar binnen te keren. Over bewustwording hoe het écht met je gaat, hoe aanwezig je in en bij jezelf bent. Om vervolgens de beweging naar buiten te maken. Om je te presenteren in een stijl en kleur die bij je past en waarmee je succes aantrekt.

Zie het als een lemniscaat die een prachtige vloeiende beweging maakt van voor- naar achtergrond, van binnen naar buiten toe.

Jarenlang was ikzelf vooral naar buitengericht bezig en had ik helemaal niet door hoe het echt met mij ging, hoe ik mij voelde of wat ik zelf wilde. Dat maakte, dat ik weinig grip had op mijn eigen pad en om mijn bedrijf succesvol en op mijn eigen manier te laten groeien.

Warme of koele kleuren? Weet jij wat goed bij je past?

Female Business Presence = Van binnen naar buiten gaan

Ik ontdekte dat Presence veel meer is, dan alleen maar jezelf aan de buitenkant presenteren. Het gaat in eerste instantie om innerlijke Presence. Aanwezigheid bij jezelf, aan de binnenkant, waarmee je het goud in jou ophaalt, want alles zit al in je, ja echt! 🙂 Het innerlijke werk dus. Werken aan persoonlijk leiderschap. Optimaal gebruik maken van je intuïtie, die er nooit naast zit. Om vervolgens uniek en onderscheidend te durven zijn. Controle hebben over jouw eigen keuzes, die je in het leven maakt. Zichtbaar worden en impact maken op een manier die bij jou past.

Als je alles in je leven vanuit een goede intentie en een maximale aanwezigheid doet, heb je een veel grotere en sterkere energie. Zo werk je aan een ijzersterke Female Business Presence.

Om te komen waar ik nu sta heb ik jaren gewerkt aan die ‘binnenkant’.

Groeien als vrouwelijke ondernemer door coaching

Nog steeds laat ik mij af en toe coachen, want ik heb iedere keer weer de drive om een betere versie van mezelf te zijn (soms héééél vermoeiend haha, maar het zit in mijn profiel en daar ben ik superblij om). Ik leef het leven en leid mijn bedrijf nu helemaal op mijn eigen unieke manier. Passend bij wie ik ben, in het ritme van de seizoenen. En ohhhh, wat gaat dat moeiteloos en dat is zo fijn!

Daar help ik mijn klanten ook bij. Ik wil niets liever, dan dat jij je volledige potentieel verwezenlijkt. Dat jij je kwaliteit van leven optimaal maakt en de beste versie van jezelf wordt en die laat zien in je presentatie. Maak je kracht niet kleiner door aardiger, cooler of minder bedreigend gevonden te worden door de maatschappij.

Stop met voortkabbelen en veilig in je comfortzone blijven hangen. Durf stappen te zetten om te werken vanuit je zone of genius, van waaruit alles moeiteloos gaat.

seizoenen

Hoe je exclusief met mij kunt werken?

  1. In februari heb ik weer ruimte voor 2 individuele trajecten ‘In The Lead’. Sta jij te trappelen om van 2024 je beste jaar ‘ever’ te maken, zowel op persoonlijk vlak als zakelijk? Wordt het hoog tijd voor je om jouw Female Business Presence een boost te geven? En wil je niets liever, dan dat ik je begeleid? Meld je dan nu aan voor een geheel vrijblijvende en gratis kennismaking met mij om te ontdekken of het In the lead 4-seizoenen programma iets voor jou is. Klik hier om direct een afspraak in te plannen.
  2. Heb je al veel innerwork gedaan? Dan liggen er nu geweldige kansen om je zichtbaarheid te vergroten en het succes aan te trekken door je uiterlijke presentatie een boost te geven. De VIP-dag Take the Lead is dan interessant voor jou. Ook dan gaan we eerst even samen in gesprek om te kijken of deze VIP-dag is wat jij nodig hebt.
  3. Komende week ga ik, zoals je weet, met een groep prachtige en krachtige vrouwen voor het eerst op Winter retreat naar Ameland. Toegang tot je genialiteit krijgen door naar binnen te keren, daar gaan we aan werken op Ameland. Het winterseizoen is daarvoor bij uitstek geschikt 😉

Interesse in mijn volgende retreat?

Omdat voor een aantal dames de data van deze retreat niet paste, ben ik aan het kijken of ik eind februari nog een tweede editie organiseer. Mocht dit je aanspreken, mail me dan direct even, zodat je op de wachtlijst komt en je als eerste de kans hebt om mee te gaan.

2024… Let’s go!

Op jouw stijlvolle groei in Female Business Presence,

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *