'IN THE LEAD'
Jaarprogramma

 

 

Voor het krachtig & intuïtief neerzetten van jouw
Business & Female Presence
door te werken aan je
Persoonlijk Leiderschap
Intuïtief ondernemerschap
Personal Colours & Styling.

Hoe je het GOUD in jou ophaalt door het volgen
van jouw HUMAN DESIGN Chart, jouw gebruiksaanwijzing.
Jouw energiestroom is leidend voor
hoe je je bedrijf succesvol uitbouwt. Je ontdekt hoe je
met jouw STRATEGIE & AUTORITEIT uniek durft te ZIJN,
zichtbaar wordt, impact maakt en zo vol zelfvertrouwen
en met veel meer plezier jouw BUSINESS empowert.

 

Een compleet nieuw programma en unieke manier omdat je jouw unieke Human Design blauwdruk volgt!

Het ‘In The Lead’ jaarprogramma,
voor groei in BUSINESS & FEMALE PRESENCE
in het ritme van de seizoenen.

Speciaal voor vooruitstrevende vrouwelijke ondernemers en professionals, dat ervoor zorgt dat je door het volgen van je energiestroom je Persoonlijke Leiderschap her- en erkent. Je Human Design chart wijst je de weg. Van  Inner- naar Outer Presence door steeds meer vanuit je innerlijke aanwezigheid je bedrijf vorm te geven en te leiden op een manier die bij jou en je energie past en dit in je uiterlijke presentatie, jouw Female Business Presence te laten zien. Op naar jouw volgende level zonder harder te hoeven werken.

 

Wil jij meer je energie voor je laten werken en groeien met je bedrijf naar een volgend level?

Door jouw HUMAN DESIGN ROUTEKAART te volgen, jouw energiestroom leidend te laten zijn, wordt jouw innerlijke vuur weer aangewakkerd en blokkades opgeruimd. Je volgt jouw routepaaltjes via je STRATEGIE & AUTORITEIT. Je leert hoe je IN je kracht blijft en ontdekt wanneer je UIT je kracht bent. Je hartsverlangen wordt helder en je intuïtie komt volledig tot leven, zodat je op een unieke en onderscheidende manier, helemaal passend bij jou, je vol zelfvertrouwen presenteert en groeit met je bedrijf.

 

Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers en professionals zoals jij de beste versie van zichzelf te laten welZIJN door je te verbinden met jezelf en je hartsverlangen. Door bewust je innerlijke aanwezigheid te trainen vergroot je jouw zichtbaarheid en impact en groei je met veel meer zelfvertrouwen verder in je persoonlijk leiderschap op een manier die bij je past!

Heeft jouw BUSINESS EN INNER- & OUTER PRESENCE een boost nodig?
Omdat je veel meer expressie wilt geven aan wie je bent en waar je voor staat en zo op jouw eigen voorwaarde je bedrijf runt en daar een goede boterham mee verdient?

En… ben je toe aan:

 

 • Veel meer plezier, voldoening, succes en innerlijke rust in je werk.
 • Wil jij veel meer koers gaan varen op je intuïtie maar durf je niet goed of heb je geen idee hoe jouw intuïtie voor je werkt?
 • Praktisch toepasbare tools om Human Design helemaal leidend te laten zijn binnen je bedrijf en je leven.
 • Je vol zelfvertrouwen presenteren in outfits en kleuren die perfect bij je persoonlijke en zakelijke verlangens passen en die jou energie geven.
 • Jezelf serieus nemen en niet meer wegcijferen door anderen belangrijker of beter te vinden, pleasegedrag of altijd maar klaar staan voor anderen
 • je VOLLE potentieel te leven en te laten zien waardoor je veel meer vervulling en voldoening ervaart in werk en leven.
 • Wil je ontdekken hoe je jouw bedrijfsstrategie moeiteloos verbindt met je Intuïtie en jouw Human Design Chart?
 • Weten en voelen wat je waard bent en zo die klanten aantrekt die bij je passen en met liefde jouw prijzen betalen omdat ze jouw waarden zien.

 

Petra Doelen, eigenaar Sociale Innovatie Studio

‘Toen ik Astrid voor het eerst sprak, zat ik vast in een baan, die me niet gelukkig maakte en achteraf gezien ook in een ongelukkige relatie. Ik stond totaal niet open om verantwoordelijkheid te nemen en écht voor mezelf te kiezen. Zij drukte me op het hart om dat ooit wel te doen. Op dat moment kon ik het niet maar dacht: op een dag gun ik mezelf een Astrid.

Achteraf gezien bleek deze ontmoeting het begin van een proces dat uiteindelijk resulteerde in een kantelmoment. Voor mij was dat de dag dat ik als alleenstaande moeder van drie kinderen in 2018 mijn vaste baan inruilde voor het onzekere bestaan als zzp’er. Heel spannend.

Ik ontdekte al snel dat ik het moeilijk vond om mezelf te laten zien in meerdere opzichten. Ik vond het lastig om mijn visie en aanbod duidelijk naar voren te brengen maar ook om hardop tegen mijn omgeving te zeggen: ik ga vol voor mijn bedrijf. Toen wist ik: dit is het moment dat ik mezelf Astrid ga gunnen. Ik voelde dat die investering me heel veel zou opleveren.

En ik heb er geen moment spijt van gehad. Astrid leerde me hoe ik kan laten zien wie ik ben en waar ik voor sta. Door haar weet ik dat ik op mijn intuïtie kan vertrouwen bij de keuzes die ik maak. Ze leerde me ook om focus te houden, ook op die momenten dat dit door persoonlijke omstandigheden lastig is.

Ik weet door Astrid hoe ik mijn persoonlijke visie en uitstraling veel meer naar buiten kan laten komen in mijn kleding maar vooral ook in mijn houding en gedrag. Ik doe het tegenwoordig op mijn manier: ik doe alleen nog maar projecten en opdrachten die ik leuk vind en voor een groot deel zelf bedenk. Uiteindelijk levert dat voor de mensen met wie ik werk ook de meeste energie op.’

Tijdens het programma begeleid ik je intensief met de groei van jouw BUSINESS & INNER- & OUTER PRESENCE.  Coaching van binnen naar buiten toe zorgt voor bewustwording van wie je bent, waar je voor staat en hoe jouw intuïtie en jouw energiestromen werken. Het fundament wordt gelegd vanuit jouw eigen Human Design profiel. Vervolgens bouw je jouw FEMALE BUSINESS PRESENCE verder uit op een organische manier helemaal passend bij jou. Ik ben er van overtuigd dat de combinatie van het volgen van jouw HD routekaart, je intuïtie en je ratio een gouden formule is in jouw bedrijf.

Je ontdekt alles over hoe je jouw FEMALE BUSINESS PRESENCE empowert en hoe je je onderscheidend en uniek presenteert en positioneert zodat je…

 • IN THE LEAD bent, grenzen aangeeft, ruimte inneemt en op eigen voorwaarden moeiteloos onderneemt. Jouw HD strategie & autoriteit wijst je de weg.
 • met veel meer zelfvertrouwen en vanuit jouw unieke FEMALE energie en flow werkt.
 • Een geweldig bedrijf creëert met klanten waar jij het allerliefst mee werkt.
 • Klanten als een magneet naar je toehaalt doordat jij je bewust bent van jouw FEMALE BUSINESS PRESENCE POWER waar jij klanten mee aantrekt.
 • Weet en voelt wat je waard bent en welke stappen je strategisch zet om je prijzen op niveau te brengen zodat je verder groeit met je bedrijf naar een hoger level.

En zo…

 • Vertrouw je steeds meer op jouw Human Design blauwdruk &  Intuïtie én handelt ernaar.
 • Heb je alle tools in handen om je FEMALE BUSINESS PRESENCE energie hoog te houden.
 • EMPOWER je je eigen koers.

 

Petra van Beek, secretaris beleidsdirecteur HRM overheidsorganisatie

Van tevoren had ik me geen beeld gevormd wat dit individuele In the Lead traject me zou gaan opleveren. Maar werken aan mezelf vind ik altijd een goede investering en ik voelde dat ik het nodig had.

Ik kreeg meer inzicht in patronen die onderliggend zijn aan mijn gedrag. Werd me meer bewust van mijn persoonlijke drijfveren met als resultaat dat ik nog steviger in mijn schoenen sta en nog meer zichtbaar kan zijn. Ik ben minder streng voor mezelf geworden. Heb de mindset omarmt van ‘Ik kan het’ en heb ontdekt dat ik anderen niet langs de maatstaf kan leggen die ikzelf hanteer.

Genoten van het traject, het heeft me veel energie gegeven. De gesprekken zijn zeer waardevol en ik ervaar het als een verrijking dat je in mijn hoofd bent gaan zitten. Waardevol om af en toe wanneer ik ergens mee bezig ben of een keuze maak je reactie in mijn hoofd te horen. Dat maakt dat ik voor mezelf nog iets beter motiveer waarom ik iets wel of niet moet doen.

Als kers op de taart bij de afronding van het traject heb ik gesolliciteerd op een nieuwe baan en ben aangenomen. Daar ben ik erg blij mee, krijg ik veel energie van en had ik bij de start van dit traject niet kunnen denken.

Ik voel me prettig bij de manier waarop je coacht, je zorgt ervoor dat ik kritisch naar mezelf blijf kijken en de bonus vind ik de koppeling die je maakt naar de uitstraling in je kleding. Zo worden innerlijk en uiterlijk heel mooi bij elkaar gebracht.

Virtueel Professional

 

Pauline Kort,  Virtueel Professional

Het individuele In the Lead traject heeft ervoor gezorgd dat ik steviger in mijn schoenen sta door meer te vertrouwen op mijn intuïtie. Hierdoor heeft mijn zelfvertrouwen een boost gekregen en houd ik beter de regie, durf ik meer zichtbaarder te worden én zorg ik nu beter voor mezelf. Ook heb ik geleerd dat juist het plannen van me-time/ family- time ten goede komt van mijn bedrijf. Mijn bedrijf en ik zijn meer in balans.

Ik voel mij nu veel meer ondernemer: ik heb ‘echt wat te bieden en hoef niet van mezelf opleidingen te blijven volgen (alleen die ik leuk vind om bij te blijven). Ook zijn de stappen gezet om veel zichtbaarder te zijn op social media.

Door het volgen van het traject heb ik geleerd om met mijn hart te werken aan & in mijn bedrijf én kan ik nu beter genieten van de tijd voor mezelf en familie. Zonder dit traject had ik zeker niet de rust gehad om er te zijn voor mijn moeder en mijn familie na haar overlijden.

De coaching heb ik als ik zeer warm, veilig en deskundig ervaren: Astrid daagt je op een prettige manier uit om oude patronen los te laten en nieuwe te omarmen. En als je tijdens het traject toch weer naar oude patronen dreigt terug te vallen helpt ze je weer op de goede weg. Daarnaast is het ook fijn om met Astrid te sparren over je bedrijf.


Wil jij weten of dit ‘In the Lead’ jaarprogramma bij jouw vraagstukken past?
Meld je hier gratis aan voor het barista-koffie uurtje om te ontdekken en verkennen waar jouw groeibehoefte ligt en of er een klik is voor een langdurige samenwerking. Omdat ik exclusief werk met veel persoonlijke aandacht voor jou is er beperkt plek.

 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!

JIJ maakt het verschil! En dat is hard nodig in deze tijd!

Durf je die uitdaging aan te gaan?
‘In the Lead’ is speciaal voor vooruitstrevende vrouwelijke ondernemers  en professionals die hun vak verstaan.
Die met een zachte kracht een toonaangevend leider willen zijn, impact willen maken en hun bedrijf nog steviger willen neerzetten zonder daar harder voor te werken. Die kiezen voor ‘het nieuwe ondernemen’ vanuit je eigen Human Design Chart waarbij je je intuïtief verbindt aan je bedrijfsstrategieën. Die 100% verantwoordelijkheid nemen over hun eigen groeiproces en hun bedrijf. Die diepgang in persoonlijke ontwikkeling zoeken om zo het verschil te maken!

Wat jij verlangt, verlangt jou ook!


Stel je voor dat je situatie zo is:

 • Je geeft expressie aan jezelf en bent de meest krachtige versie van jezelf geworden om zo het leven en bedrijf te leiden waar jij goed op gaat.
 • Je hebt je plaats ingenomen, hebt de regie in handen en het ideale bedrijf neergezet. Je hebt tijd en ruimte gecreëerd voor jezelf en je bruist van energie.
 • Je hebt een goed inkomen omdat je hebt geleerd een aanbod te creëren waarvan je de waarde hebt doorvoeld en waar jij op je allerbest bent voor je klanten. Je durft daarom hogere prijzen te vragen en trekt structureel de leukste klanten aan die zien en voelen dat jouw aanbod de prijs helemaal waard is.
 • Je onderneemt moeiteloos omdat je niet alleen meer vanuit je ratio maar ook en vooral vanuit intuïtie en je human design blauwdruk je verbindt met je bedrijfsstrategieën. Je herkent de signalen in je lichaam, vertrouwt volledig op je intuïtie én handelt daarnaar.
 • Je weet hoe je jouw FEMALE BUSINESS PRESENCE empowert. Je bent uniek en onderscheidend, je laat je zien en horen waardoor je impact maakt.
 • Je bent vol zelfvertrouwen zichtbaar & succesvol en draagt je leiderschap uit in outfits waardoor je continue kansen creëert en succes aantrekt.

 

Anita Brink, eigenaar Fasett – organisatie advies

‘Tijdens een vriendinnenweekend gaven we elkaar positieve feedback en tips. Het leuke was dat ik terugkreeg dat ik het laatste jaar sterker en krachtiger was geworden. Huh..?? En tegelijkertijd: aha!!

Bijna een jaar lang liep Astrid met me mee op met als rode draad meer kracht in het zakendoen en mijn persoonlijke zichtbaarheid vergroten. Ik had telkens een professioneel klankbord naast mij om mijn gedachten en aanpak te toetsen en te verbeteren, dat vond ik heel prettig. Bovenal was het superfijn dat Astrid presentatie (kleding) en zakelijke inzichten weet te combineren: weer scherp zijn op je kledingkeuzes en weten welke impact verschillende stijlen en kleuren hebben waardoor je zakelijke impact groter wordt.

De inzichten die ik heb gekregen tijdens het coachtraject leidden tot me veel vrijer voelen en ontspanner zakendoen. Daarnaast durf ik nu veel meer mijn intuïtie te volgen en heb ik de juiste energiebalans gevonden. Als iets niet gaat werken, wat ik al snel voel, durf ik nu veel sneller keuzes te maken in stoppen met samenwerkingen. Dat geeft mij rust, voorheen bleef het dan malen in mijn hoofd. Ook mijn prijzen zijn nu beter in balans. Ik lever kwaliteit en daar mag iets tegenover staan.

Mijn volle agenda en verantwoordelijkheidsgevoel naar mijn klanten maakten de coaching soms een ‘onderbreking waar ik eigenlijk geen tijd voor had’. Maar goed, toch gegaan en nooit spijt van gehad: telkens kwam ik energiek en met de nodige inzichten terug. Ik heb het als zeer prettig en leerzaam ervaren. Zeker omdat Astrid een ervaringsdeskundige en zelf ook een vrouw is waardoor ik makkelijker mijn twijfel en onzekerheid kon benoemen. Iets wat ik bij een man minder snel zou uiten.’

Ben jij IN THE LEAD?

De grootste uitdaging is te kiezen voor jezelf en je bedrijf en ervoor te gaan. Werken aan je BUSINESS & FEMALE PRESENCE, regie nemen en persoonlijk leiderschap verder ontwikkelen zorgt ervoor dat je verder groeit met je bedrijf naar een hoger niveau.
Door jezelf meer expressie te geven haal je het succes naar je toe. Dat geeft een boost in zelfvertrouwen en in gevoel van eigenwaarde. Je BUSINESS & JE FEMALE PRESENCE empoweren gaat je steeds gemakkelijker af. Zowel live voor de groep, tijdens een presentatie, op het podium, in netwerkomgevingen als online of op video. Ook al ben je introvert, bescheiden of twijfel je regelmatig.

Merk of voel je dat dit is wat jij nodig hebt?
 Meld je dan nu aan voor het gratis Barista-koffie uurtje zodat we samen verkennen en ontdekken of dit programma bij jou past en of er een match is voor een langdurige samenwerking. Ik werk exclusief met veel persoonlijke aandacht voor jou!

 
JA, IK MELD ME AAN!

 

Esther Kloek, eigenaar Kijk op Kwaliteit – organisatieadviesbureau

‘Veel van mijn eerdere onzekerheid ben ik nu kwijt! ‘

Ik ben meer ‘mezelf’ geworden! En daar ben ik zo ontzettend blij mee. En wat ik zo fijn vind is dat ik nu duidelijkheid gekregen heb en voel waar ik echt energie van krijg.

Wat ik tijdens de coaching direct kon doorvoeren was dat ik veel meer aan de slag ben gegaan met waar ik ECHT blij van wordt en energie van krijg. Ik heb geleerd me veel minder ‘te voegen’ naar de klant toe als die zijn planning wijzigde.  Dus veel meer zelf de lead houden over wanneer het MIJ uitkomt. En daarnaast heb ik een andere tijdsindeling doorgevoerd zodat ik meer tijd en ruimte creëerde voor de kunstenaar in mij en de nieuwe creatieve tak van mijn bedrijf die ik aan het uitrollen ben.

Persoonlijke inzichten die ik heb opgedaan? Teveel om op te noemen maar een van de grootste is toch wel  ‘Eigen regie geeft energie’. En ook dat ik goed ben zoals ik ben en dat ik daarvanuit mag gaan. En waar ik nog aan moet wennen maar wat al mijn hele leven in mij schuilt ‘Ik ben meer kunstenaar dan ik altijd heb gedacht!’

Als bijzonder positief heb ik het traject met Astrid ervaren omdat het een combinatie was van strakke zakelijke aanpak met oog voor de zachte kant en de uitdagingen daarvan. Het was een traject waarin ik niet alleen zakelijk maar ook als mens een spiegel voorgehouden heb gekregen, handvatten heb gekregen voor valkuilen en daardoor zowel als persoon als zakelijk enorm ben gegroeid.

Ik mis alleen nog de concrete opvolging met opdrachten maar daar werk ik hard aan en dat gaat lukken! De transformatie was stap 1 nu door naar de concrete opdrachten.  Er staan veel lijntjes uits. De vervolgcoaching gaat me daar vast ook nog veel verder mee brengen.

Ik ben er een blijer, gelukkiger en zekerder mens door geworden en ook wijzer… Dank Astrid voor jouw rol hierin!

 

Wiandy Balster, adviseur

Ik hoopte op een nieuwe baan en die heb ik gevonden.

De coaching heeft mij qua persoonlijke ontwikkeling veel opgeleverd.

Ik sta beter in mijn eigen kracht. Ik weet waar ik qua persoon naar toe wil groeien en wat ik achter mij kan laten. Dit in relatie hoe ik dit qua kleding en accessoires aan de buitenwereld kan laten zien.

Ik denk nu bewuster na over wat ik aantrek op basis van mijn afspraken en wat ik daarin wil bereiken. Mijn grenzen kan ik inmiddels veel beter bewaken en die ook op tijd aangeven aan de ander. Door bewust te zijn geworden van mijn eigen grenzen leer ik langzaamaan meer mijzelf op de eerste plaats te zetten.

Dit zijn mijn drie grootste inzichten die ik heb opgedaan om te komen tot deze transformatie binnen mezelf en in mijn baan.

1. Ik weet nu hoe ik de binnen- en buitenwereld met elkaar moeten aansluiten. Uitstralen wat je van de binnenkant wil.

2. Mijn kernwaarden zijn mijn heel duidelijk geworden. Dat is mijn kern/mijn kracht. Dat is de basis waarop ik als aankomend leidinggevende naar handel. Zo blijf ik puur aan mezelf. Daarmee kan ik ook als leidinggevende mezelf blijven. Hierdoor behoud ik mijn authenticiteit.

3. Voelen, durven voelen en blijven voelen. Goed zorgen voor m’n eigen energie. Wat kost energie, wat levert energie op. En hoe kan je in de loop van de dag herstellen van energie-slurpers.

De coaching is niet geënt op een vast stramien. Astrid weet wat ze aan wil stippen. Dat doet ze heel organisch dus als het de ene keer niet goed voelt dan wordt iets een andere keer behandeld/besproken/aangestipt. Hierdoor is het ook fijn om dingen te bespreken in plaats van dat je verplicht bent dingen te doen waar je op dat moment helemaal geen behoefte aan hebt.

Ik hoopte op een nieuwe baan en die heb ik gevonden. Een baan waarin vanaf dag 1 ingezet wordt op mijn ambities.

Het mooiste gaat nog komen. In het vervolgtraject vanaf september. Dan ben ik echt ambtenaar, ga ik beginnen aan de gestructureerde cursus bij De Baak en dan de begeleiding van Astrid om dat alles op mijn gevoel en energie een plek te geven.

Ik kan de coaching zeker aanraden! Vooral aan mensen die open staan om op basis van flow/gevoel/energie gecoacht te worden. En het moeten mensen zijn die ook ambities hebben. Dat kan zijn een volgende stap maar ook steeds beter worden in hetgeen je doet.

Wat heb je nodig om dit te bereiken?

In het programma begeleid ik je intensief met jouw BUSINESS & JOUW FEMALE PRESENCE empoweren zodat je next level gaat met je bedrijf. Onderscheidend, uniek, eigenzinnig, helemaal jij! Je Human Design chart is je gebruiksaanwijzing en leert je intuïtieve afstemmingen te volgen. En zo kan geen klant meer om je heen en groei je verder met je bedrijf naar het hoger level. Ik help je om ‘In The Lead’ te zijn, om je transformatie en implementatie van je verhoogde FEMALE PRESENCE te ondersteunen en te supporten. Zodat je werkelijk resultaat boekt!

 

Martine Tjepkema, Gerechtsdeurwaarder

Door het coachingstraject In the Lead aan te gaan heeft het me qua persoonlijke ontwikkeling opgeleverd dat ik minder onzekerheid over mijzelf en mijn bedrijf  meer heb. Ik ben minder gaan doemdenken en meer gaan denken in mogelijkheden. Hierdoor ben ik minder snel van mijn pannetje bij een tegenslag.

Ik heb nu veel meer de regie over m’n bedrijf omdat ik heb geleerd Duidelijker te zijn naar medewerkers in wat ik wil en hoe ik het wil.

Ook ben ik zakelijker gaan factureren zodat ik niet voor de kat zijn viool aan het werk ben. Ik ben geen liefdadigheidsinstelling.

En ik heb duidelijk positie ingenomen naar mijn opdrachtgevers. Er wordt gewerkt volgens mijn voorwaarden en anders niet.

 

Om te komen tot deze transformatie ontdekte ik dat: 

– Fouten maken niet erg is.
– Als ik denk dat iemand een mening over mij heeft, hoeft dit niet per se waar te zijn ( en meestal is het dat ook niet). Hierdoor word ik minder onzeker.
– Waarmee ik mij profileer kan ik ook echt en is geen hobby. Ik zie mijzelf dus niet meer als een hobbyist tussen “de grote jongens”. Ik hoef mij niet meer waar te maken.

Ik heb het coachingstraject als  open, direct en prettig ervaren. En ook gelachen…..

Ik had niet per se de verwachting dat het mij een verdubbeling van mij omzet zou opleveren. Uiteraard is de omzet wel verhoogd. Dat komt mede doordat ik heb geleerd dat ik mijzelf niet naar beneden moet halen en zakelijker moet zijn naar mijn opdrachtgevers. Voor niks gaat de zon op.

Ik zal er scherp op blijven dat het mijn kantoor is en niet van mijn medewerkers. Hoewel ik vind dat wij het samen doen, ben en blijf ik “de baas”.

Ik raad dit traject iedereen aan omdat ik zie dat veel ondernemers wel een verhaal hebben maar het niet uitstralen met hun verschijning of andersom. En daar is Astrid een ster in!

stijlbijbel
 

Hoe werkt het jaarprogramma en wat krijg je als deelneemt?

De start van ‘In the Lead’ begint met een exclusieve online Human Design Reading van 2 uur

Je start direct met jouw Human Design ‘Business by Design’.
Aan de hand van jouw unieke HD chart krijg je direct maatwerk. Want jouw eigen energiestoom is leidend in hoe je werk, bedrijf en leven verder vormt. Dat maakt je zo ontzettend uniek en aantrekkelijk. Keuzes maken doe je na deze reading alleen nog maar via je eigen Strategie en Autoriteit. Je HD routekaart wijst je de weg en ik support en begeleid je daarin vanaf dag 1.

Daarna volgt de live 1:1 VIP-dag Take the Lead ( van 10.00 – 16.00 uur in de studio)

Een dag waarop intensief aan de slag met jouw groei in BUSINESS en Jouw FEMALE PRESENCE. We stellen je doelen en je leert hoe je focus houdt en ieder seizoen je acties bepaalt die bijdragen aan het behalen van je doelen. We zoomen in op hoe het nu gaat met jouw presence en de groeiwensen van je bedrijf. Bespreken je verlangens maar ook waar je nu tegenaan loopt en maken een plan van aanpak met jouw Human Design als routekaart voor een snelle doorbraak. We bepalen welke stappen je het eerste gaat zetten.

Daarnaast nemen we Stap 1 door uit De Stijlbijbel ‘Hoe je van jezelf een personal brand maakt’. Je leert hoe je meer expressie geeft aan jouw FEMALE BUSINESS PRESENCE en ontdekt de missing links in je garderobe. Ik selecteer voorafgaand aan deze kickstart jouw ultieme kledingrek met kledingitems die jou fantastisch staan, bij jou passen, goed voelen en comfortabel zitten. Zo krijg je een beeld van jouw hogere FEMALE BUSINESS PRESENCE.

4x LIVE Human Design Events (van een dagdeel op locatie) in een groep van gelijkgestemde superleuke vrouwen.

Tijdens iedere seizoenswisseling een geweldig Human Design event om koers te houden vanuit je eigen energie en stil te staan bij je groei in BUSINESS & FEMALE PRESENCE. Ieder seizoen heeft z’n eigen thema’s met als fundament jouw eigen Human Design.

Thema’s die ieder seizoen centraal staan zijn, zijn

 • Vergroten van je FEMALE BUSINESS PRESENCE door te werken aan je zichtbaarheid en de impact die je maakt.
 • Bewustwording van de flow van het seizoen en hoe je die moeiteloos toepast binnen je bedrijf of baan omdat je meebeweegt in die bewuste seizoensflow.
 • Groei in persoonlijke ontwikkeling door gebruik te maken van je intuïtie en hoe je die toepast in je marketing en sales.
 • Strategische imagecoaching. Je ontdekt alles over jouw ondernemerschap en hoe je jezelf en je bedrijf uniek en authentiek presenteert en positioneert. IN THE LEAD, dus op jouw voorwaarden, helemaal passend bij wie jij bent. Ik begeleid je hoe je je deskundigheid, leiderschap in jouw FEMALE BUSINESS PRESENCE uitdraagt!  Succes trek je aan, letterlijk en figuurlijk, waardoor je snel resultaat ziet.

4x LIVE COACHING 1:1 in de studio (in het eerste half jaar)

10x COACHCALLS 1:1 (zoomsessies van een uur)

Tijdens de Live Coaching en de  Coachcalls bespreken en bewaken we de voortgang en ondersteun ik je maximaal in jouw veranderingsproces waarbij focus op de groei van je BUSINESS en het vergroten van jouw FEMALE PRESENCE centraal staan. Je krijgt coaching op groei in persoonlijk leiderschap, feedback, inspiratie en een stok achter de deur om ook daadwerkelijk in de actie te gaan en te implementeren om gewenste resultaten te bereiken. Daarnaast experimenteer je maandelijks met een concrete coaching by design vraag die we samen bepalen en bespreken. Precies die vraag die cruciaal is voor verdere groei.

Tevens behandelen we de 7-stappenmethode uit De Stijlbijbel en specifieke modules en begeleid ik je verder met jouw groei versus succesvol ondernemerschap zodat blokkades worden opgeruimd en de energie blijft stromen. Waardoor je jezelf vol zelfvertrouwen durft te presenteren met je bedrijf.

Je doorloopt belangrijke stappen waar­door je snel leert:

 • Hoe je moeiteloos leert ondernemen vanuit jouw eigen energie. Je ontdekt hoe je op een hogere energiefrequentie onderneemt en die energie ook hoog houdt én hoe je vanaf de start van het programma direct die hogere versie van jezelf wordt. Draag vandaag al uit wat je morgen wilt bereiken.
 • Hoe je een succesvol bedrijf opbouwt dat bij jou past, helemaal op jouw voorwaarden, waarmee je de hoogste waarde biedt zodat jij je klanten het beste helpt, er een goede boterham mee verdient en hierdoor het leven leidt dat jij wilt.
 • Hoe je effectief communiceert met je outfits. Laat je PRESENCE bewust voor je werken.
 • Hoe je systematisch en intuïtief een klantenstroom op gang brengt zodat je moeiteloos en met gemak klanten aantrekt die bij jou passen.
 • Hoe je een lucratief productaanbod creëert. Geen geworstel meer met uurtarieven of je klant laten bepalen wat je aanbiedt.
 • Welke mindsets er voor zorgen dat je superaantrekkelijk bent voor klanten.
 • Hoe je excellente intuïtieve marketing in je ondernemerschap toepast zodat je ideale klanten jou vinden.

 

Waanzinnige bonussen

 • 4x Gratis deelname aan de Human Design seizoen events. Ieder event heeft haar eigen thema. 21 mei is het thema “Business by Design”.
 • Het geweldige online programma Impact met Outfits t.w.v. 997 euro waarin je leert hoe je in 5 stappen je zichtbaarheid & impact vergroot en zo gezien wordt en verder groeit in je persoonlijk leiderschap. In je eigen tempo volg je de 5 modules.

 

Het program­ma sluit het meeste aan als je in de volgende situatie bent:

 

 • Je bent die vooruitstrevende ondernemer die al een tijd meedraait, bent toe aan de volgende stap en merkt dat je BUSINESS & jouw FEMALE PRESENCE een boost kunnen gebruiken.
 • Je wilt meer ondernemen vanuit jouw zachte/vrouwelijke kant door gebruik te maken van jouw intuïtie maar weet niet hoe.
 • Je bent supergoed in je vak en bent toe aan het professionaliseren van je bedrijf. Echt ondernemen en er goed mee verdienen vind je lastig.
 • Je wilt een draaiing maken binnen je bedrijf omdat je nog veel meer vanuit plezier en voldoening wilt werken.
 • Je wilt af van jezelf klein houden, jezelf conformeren aan anderen, jezelf saboteren in groei en vindt dit lastig zelf te doorbreken.
 • Je wilt stiekem de leading lady zijn en je bent het al! Daarvoor durven uitkomen en toegeven dat je uniek bent vind je lastig. Je zelfvertrouwen kan wel een boost gebruiken. Hoogtijd om jezelf en je bedrijf zo te presenteren en positioneren dat je je onderscheidt van de rest. You go girl!
 • Je wilt daarnaast een duurzame garderobe opbouwen, bewuster kiezen voor kwaliteit en alleen nog maar gaan voor TOPitems waar je lang meedoet.
 • Je wilt vrijheid en een financieel onafhankelijk en vrij leven.

 

Daarnaast werk ik het allerliefst met vrouwen die:

 

 • Volledig de verantwoordelijkheid nemen over hun eigen groeiproces.
 • Open staan voor energiewerk.
 • Zichzelf het mooiste leven gunnen.
 • Van kunst en schoonheid houden.
 • De wereld mooier willen maken.
 • Diepgang zoeken, niet doorsnee willen zijn en houden van buiten de kaders.
 • Hun creativiteit nog veel meer willen toevoegen in hun huidige business.
 • Het lef hebben om zich te positioneren aan de bovenkant van de markt.
 • Verlangen naar meer zichtbaarheid op een unieke geheel authentieke wijze.
 • In de spiegel kijken en zelfkritisch zijn en door te reflecteren succesvol verder groeien.
 • Het belang zien van succes aantrekken, letterlijk en figuurlijk.
 • De kracht, de mogelijkheid en zelfredzaamheid hebben om stappen te zetten om doorbraken te maken.
 • Veel meer intuïtief willen ondernemen maar nog teveel vanuit de ratio en op wilskracht hard werken.

Meld je aan voor het gratis Barista-koffie uurtje en we kijken samen of dit programma bij jou past. Daarnaast voelen we samen of er een goede match in energie is tussen ons voor een succesvolle langdurige samenwerking.

 
JA, IK MELD ME AAN!
FEMALE BUSINESS PRESENCE

Wie is Astrid Mast?

Astrid Mast is een bezielde en enthousiaste Imagestrateeg, Ondernemerscoach
en Human Design deskundige. Als HD emotional generator met een 1/4 profiel en tribale kanalen support ze je
en is ze er volledig om JOUW WELZIJN te verhogen.

 

TYPISCH ASTRID..

Bruisend van energie, enthousiast, 56 jaar, hardloper (een diesel), hooggevoelig(HSP), spiritueel, high-end, het leven vieren met familie en vrienden, verliefd op Ameland, natuurliefhebber, duurzaamheid, cappuccino’s drinken, schoonheid in alles zien, kleurrijk, stylish verantwoord, eigenheid, authentiek.

TYPISCH ASTRID ALS ONDERNEMER..

‘Zijn’, vuurtoren, love female business presence, styling, intuïtief ondernemen, uniek en onderscheidend, bewustwording, 26 jaar bezield ondernemerschap, auteur van De Stijlbijbel, persoonlijke ontwikkeling, integer, esthetiek, zorgvuldig, delen, succes gunnen, potentie zien, afstemmen, verbinden.

Haar motto : Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd.

stijlbijbel

 

In 2022 schreef ze haar eerste boek De Stijlbijbel met 101 TIPS & GEHEIMEN over hoe je jezelf als onvergetelijke personal brand positioneert.

Ze wordt regelmatig gevraagd op podia te presenteren.

Ze deelt haar kennis in bladen, is te gast in podcasts en stond in het management boek ‘Ondernemers zijn net mensen’ van Cor de Graag waarin 50 ondernemers geïnterviewd werden.
Iedere jaar verzorgd ze netwerkevents, een experience of een retreat in binnen of buitenland.
Eind januari organiseert ze voor het eerst de Waanzinnige Ameland Retreat voor een groep vrouwelijke ondernemers die toe zijn aan een deep dive en het aanscherpen van hun FEMALE BUSINESS PRESENCE.

©2016- 2023 SUCCES TREK JE AAN