Binnen 2 maanden zette Esther 12.000 euro om!

 

Esther had 2 bedrijven en deed veel freelance klussen voor re-integratie bureaus.

De klussen waar ze een vast tarief voor kreeg waren vaak lang, liepen altijd uit, kostte haar veel tijd en dat ging ten koste van haar eigen bedrijven. De financiële zekerheid was wel fijn echter wat ze het allerliefste wilde, is het helpen van hoogopgeleide hoogsensitieve vrouwen, die vastlopen in hun werk, met het creëren van werk dat écht bij hen past. Door de versnippering van haar werkzaamheden miste ze de focus in haar eigen bedrijf.

Ze was toe aan zichzelf en haar bedrijf meer op de kaart te zetten, ook in haar kleding. Het lukte haar niet  om geschikte kleding te vinden die bij haar past en uitdraagt wie ze is als ondernemer. Ze gunde het zichzelf niet en nam er niet bewust de tijd voor. Ze heeft een paar leuke setjes en daar houdt het mee op.

Ook qua marketing wilde ze veel leren. Ze had al veel ontwikkeld vanuit haar niche maar ideale klanten miste en het werd allemaal wel heel ingewikkeld door de hoeveelheid van diensten welke producten ze nu concreet ging aanbieden en hoe ze  haar bedrijf goed op de kaart kon zetten.

Nadat Esther besloot mee te doen aan het programma Beter Kleden, Meer Verdienen, een investering die ze best spannend vond, ging alles in een stroomversnelling. Binnen 2 maanden zette ze 12.000 euro om en had Esther haar investering dubbel en dwars terugverdiend!

Door te leren hoe ze haar productaanbod kon versimpelen ging er een wereld voor haar open. Ze hield focus op haar eigen bedrijf en bouwde de andere werkzaamheden af en doet nu waar haar hart ligt.

Esther Kaastra
HSP & Werk

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *