Over Astrid

 

Een zeer bevlogen business coach en image professional met een passie voor high-end ondernemen. Ze helpt ambiteuze vrouwelijke ondernemers & professionals voor wie zichtbaarheid en zelfvertrouwen een must is zich zo te kleden dat geen klant meer om ze heen kan en hun impact en omzet verdubbelt.

 
Astrid Mast van De Stijlbijbel

Astrid Mast

 

Het allerliefst help ik ambitieuze vrouwelijke ondernemers, die willen groeien, met hun bedrijf en in hun uiterlijke presentatie zodat ze onweerstaanbaar stralen, op en top stijlvol zichzelf zijn, optimaal zichtbaar zijn voor hun klanten en laten zien waar ze die TOPexpert in zijn en daarmee goed verdienen.

Ik hou ervan jou te helpen met het uitdragen van je professionele, onderscheidende, unieke vermogen, opvallend en high-level én ik houd van waardevolle en verdiepende gesprekken over jouw hobbels in je ondernemerschap. Zo kom ik snel tot de kern. Al prikkelend en stretchend daag ik ze uit om stappen te zetten buiten hun comfort zone. Daar zit namelijk altijd de groei.

“Toen ik op 1 december 1997 officieel startte als ondernemer viel alles op zijn plek. Ik had al lang de wens om ondernemer te zijn, ik wilde mijn creatieve geest en zakelijke instinct beter benutten en mijn passie voor kleur, kleding én mensen combineren. Naast passie en plezier, hecht ik veel waarde aan high-end ondernemerschap en professionaliteit.

Met deze kwaliteiten help ik vrouwelijke ondernemers en CEO’s zichzelf zo te kleden en zo te ondernemen dat niemand om ze heen kan.

Met heel veel plezier presenteer ik 2x per jaar het business event Succes Trek Je Aan. Ik inspireer en motiveer graag vrouwen over de impact van uiterlijke presentatie. Welke kansen er allemaal zijn. Want succes trek je aan. Iedere dag weer!

Zelf heb ik jarenlang geworsteld met mijn zichtbaarheid. Als kind droeg ik graag kleur. Vond ik stijlen combineren super interessant en zag ik altijd of kleding ‘klopte’ bij iemand. Vooral als kleding niet klopte raakte ik altijd in verwarring en wist ik niet wat ik aan die ander had. Gaande weg leverde ik mijn kleur en stijl in en vertoonde ik vooral sociaal wenselijk gedrag en kleedde ik me zoals het verwacht werd. En dat voelde natuurlijk helemaal niet goed. Ik raakte mezelf kwijt. Na een burn-out op m’n 23ste besloot ik mezelf niet meer aan te passen aan de verwachtingen van anderen en ben ik mijn autonome ik gaan omarmen.

Met bevlogenheid vervul ik de rol van business coach en image professional, daarbij dankbaar gebruikmakend van mijn mensenkennis en mijn drive om iets voor een ander te betekenen. In de afgelopen jaren heb ik veel ondernemers via mijn programma’s, events, presentaties en workshops bewust gemaakt van de impact van kleding. Door jezelf optimaal te presenteren, neem je jezelf en je bedrijf serieus. Velen zijn gegroeid in zelfvertrouwen, hebben zich durven laten zien, zijn zichtbaar geworden, zijn voor hun bedrijf gaan staan, hebben hun podium gepakt, zijn onweerstaanbaar gaan stralen en hebben hierdoor hun ideale klanten gekregen, zijn meer gaan verdienen en succesvol geworden.”

Als spreker ben ik te boeken via ZijSpreekt.nl. Ik kijk er naar uit jou of de organisatie waar je werkt te inspireren.

Succes Trek Je Aan Astrid Mast
 
Succes Trek Je Aan
vijf tips

Download GRATIS mijn e-book de eerste VIJF tips uit De Stijlbijbel. Hoe je  jezelf als onvergetelijke personal brand positioneert en structureel klanten aantrekt waar je blij van wordt!

dit veld niet invullen s.v.p.

Privacy waarborg: we verstekken je gegevens nooit aan derden.