Online MASTerclass
‘Meer Impact en Invloed met Outfits'

 
Laat je gegevens hier achter en verneem als eerste wanneer Astrid de volgende MASTerclass geeft.
 
Cover foto
 
Ja, ik wil weten wanneer Astrid een nieuwe MASTerclass geeft!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
 

Hoe je zorgt voor méér impact, méér klanten met outfits die bij jou en jouw boodschap passen.

 


Wat ontdek je tijdens deze gloednieuwe MASTerclass:

  • Hoe je jezelf als personal brand krachtig én comfortabel positioneert.
  • Met welke outfits je serieuzer wordt genomen door je (potentiële) klanten.
  • Met welke kleding je kwaliteit uitstraalt.
  • Met welke outfits je automatisch meer aandacht krijgt, zonder dat je het door hebt.
  • Hoe jij je veel geld bespaart met een duurzame basisgarderobe.
  • De ultieme ‘hack’ om je veel shoptijd te besparen.
  • Deel ik mijn TOP 10 van geweldige labels/ kledingmerken waarmee je exclusief voor de dag komt.
  • Onthul ik het geheim van de sleutel tot jouw succes!
  • Hoe je eenvoudig meer kunt vragen voor je diensten met de juiste outfits, zonder moeilijke onderhandelingen.
Op al deze vragen krijg je tijdens de MASTerclass antwoord en nog veel meer praktische tips naar meer zelfvertrouwen en zichtbaarheid.

 
 
 

Jarenlang heb ik me verstopt. Ik hield er niet van om in de spotlights te staan. Dit is niet wat ik van nature in mij heb. Misschien denk je dit nu niet van mij, maar ik heb veel moeite moeten doen om zichtbaar te worden.
Ik kwam uit een gezin waarin ik mij als een kameleon bewoog en mij voortdurend aanpaste naar de situatie. Ik stelde mij onzichtbaar op om zo min mogelijk tot last te zijn van mijn ouders, want zij hadden het al zo zwaar.
Uit ervaring weet ik dat heel veel vrouwen zich hier min of meer in herkennen.
Dat is voor mij de reden geweest om jou te helpen om zichtbaar te worden, leiderschap te nemen en om te gaan staan voor wie jij bent en wat jouw waarde is.
Hoe zou het voor je zijn als je vol zelfvertrouwen je zichtbaarheid vergroot en zo meer impact en invloed creëert? Wat gaat er dan voor jou veranderen? 
Reken af met die chronische twijfel en stress over: Wat trek ik aan? Zodat je als ondernemer je met meer zelfvertrouwen presenteert en zichtbaar bent en blijft. 
In deze Masterclass deel ik met je 5 geheimen hoe je snel en eenvoudig meer succes aantrekt. Zodat je sneller groeit met je bedrijf en je omzet kunt verdubbelen.
En omdat ik van het praktische ben en voor resultaat ga deel ik met jouw mijn TOP 10 van meest exclusieve kledingmerken – tegen betaalbare prijzen en voor elke maat – waarmee je ijzersterk voor de dag komt.
Wil jij weten wat je aan moet trekken voor snel meer succes? 

Meld je dan direct aan voor mijn gratis MASTerclass.

Dit vonden andere vrouwelijke ondernemers ervan:

‘Heel erg bedankt voor de leuke en interessante masterclass afgelopen donderdag!’
‘Ik heb veel opgestoken van de masterclass en ga er sowieso al aan werken!’
‘We moeten als vrouwen niet de grijze muisjes uithangen. Ik ben directeur, de meeste collega-ondernemers zijn mannen en ik wil als ondernemer gewoon ook vrouw blijven en dat uitdragen met m’n outfits. Dank voor al je inspiratie en tips. Die ga ik meteen toepassen’.
 ‘Ik wil in het kader van duurzaamheid ook minderen met mijn grote garderobe en heb nu handvatten waar ik allemaal op kan letten om te werken aan een duurzame garderobe’.
 ‘Ik zou deze masterclass aan iedere werkende vrouw aanraden. Vernieuwende inzichten met concrete tips, enthousiaste trainster’.
 ‘Met praktische tips je impact en zichtbaarheid vergroten. Interessant, interactief en leerzaam. Dank Astrid voor je enthousiasme en zelfs je persoonlijke tips’.

Wat wil jij?

Voornaam
E-mailadres
Ik ontvang graag de informatie over de MASTerclass en ben akkoord met de toezending van de waardevolle e-mails over groei in persoonlijk leiderschap en zichtbaarheid, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden. Ik ben geïnformeerd over het privacybeleid, deze kan ik hier lezen: privacyverklaring