WAANZINNIG

 

AMELAND

RETREAT

 

Is het voor jou hoog tijd voor opladen, tijd voor jezelf, inspiratie, reflectie en een nieuwe stroom van hogere energie waarop je in 2024 intuïtiever wilt werken en jezelf wilt presenteren? Én gun je jezelf het allerbeste om jezelf te blijven ontwikkelen? Om vervolgens jouw styling te verfijnen als vakvrouw zodat je uitdraagt wie jij NU al bent.

 

Ga mee op de Waanzinnige Ameland Retreat
van 25 t/m 27 januari 2024?

Het relaxte eilandgevoel, de zachte, hogere energie, het strand, de zee, de luchten, de schilderachtige dorpjes en straten, de boutiques, het gastvrije hotel.
Met volop aandacht voor jouw ontwikkeling als professional & je persoonlijke presentatie!

 • Laat jezelf heerlijk verwennen tijdens deze super-de-luxe  Waanzinnige Winter Retreat. Kom uit je hoofd en verbind je weer met je hartsverlangen.
 • Dompel je onder in het relaxte eilandgevoel en omgeef je met gelijkgestemde vrouwelijke professionals die zich optimaal willen presenteren door te ZIJN. Die hun professionaliteit willen uitdragen en de wens hebben om verder te groeien naar een hogere versie van zichzelf en die daarover willen sparren.
 • Doe inspiratie op over intuïtiever werken, nieuwe inzichten over jezelf, je baan of je manier van ondernemen.
 • Aan de slag met de stappen die je gaat zetten, keuzes die je maakt en zaadjes die je plant voor een geweldige boost in 2024!

 

Als professional hou je ervan te sparren, te delen, te verbinden en plezier te hebben met andere krachtige vrouwen. Het geeft je een nieuwe boost in energie en je wordt er gewoon blij van omdat alle gesprekken een diepere laag pakken.
Je weet als geen ander dat rust en ruimte nemen, kiezen voor jezelf en van tijd tot tijd afstand nemen van de dagelijkse hectiek nodig is.  In de vertraging zit jouw versnelling om weer verder te kunnen groeien.

 

DUS…GA MEE NAAR HET RELAXTE AMELAND!

 

Denk je nu YESSSS! Dit is echt voor mij! Meld je dan direct even aan voor een kennismakingsgesprek.
Samen bekijken we dan of deze retreat is wat jij nodig hebt en of we een 100% match zijn.
Er is plek voor slechts 8 professionals. Ik hou namelijk van persoonlijke aandacht.

WAT GAAN WE DOEN?

Op 25 januari ontmoeten we elkaar om 16.00 uur in de lazy lounge van het geweldige hotel in Nes voor kennismaking en een aperitief met heerlijke hapjes. We gaan in gesprek aan de hand van prikkelende vragen en nemen uitgebreid de tijd om te masterminden én te genieten. Tijdens het aperitief en het diner en de cappuccino’s spreken we over jouw groei-verlangens. Waar word je blij van, krijg je energie van? Waar verlang je naar? Waar zit uitdaging? Wat is voor jou eigenlijk succes en wat zou je anders willen in je werk?

 

Op 26 januari ontbijten we gezamenlijk en vanaf 10.00 uur starten we een geweldige eilandtoer. We laten ons heerlijk taxiën. En…

 • Ik neem je mee naar een magische plek op het strand waar de energie heel hoog is. Volgens de Happinez is de Ameland energie te vergelijken met de energie op Bali en Ibiza. Ik heb het altijd geweten haha!
 • Je ontdekt de prachtigste plekken op Ameland en ondertussen ga je met behulp van opdrachten voelen wat Ameland, de energie, de natuur, het ZIJN voor en met je doet.
 • We lunchen tussendoor in een van de leukste restaurants.
 • Ik begeleid je naar een paar unieke modewinkels en labels die optimaal bij je passen en je geweldig staan. Vooraf doe ik onderzoek en voorwerk voor je om een paar mooie kleding-items voor je te selecteren.
 • Je krijgt ter plekke deskundig advies van mij. Je eventuele nieuwe aankopen dragen bij aan jou ZIJN en ondersteunen je stap naar die hogere versie van jezelf zijn.
 • Je doet inspiratie op en gaat kleding passen die jezelf nooit uitgekozen zou hebben maar je fantastisch staat!

Van 17.00 – 19.00 uur is het tijd voor jezelf en om 19.00 uur dineren we weer heerlijk samen. Er is ruimte en tijd om gebruik te maken van de hotseat. Een soort van speaddaten over een prangende vraag die jijzelf inbrengt. Binnen 10 minuten heb je van de hele groep input die we opnemen voor jou zodat je het op je gemak kunt terugluisteren.

 

Op 27 januari ontbijten we gezamenlijk en vanaf 10.00 uur wandelen we als het droog weer is naar het strand, via ons charmante chalet die je vast even wilt zien 🙂  en drinken we bij Strandpaviljoen Sjoerd een heerlijke koffie.

En dan…
is het tijd om terug te wandelen naar het hotel en afscheid te nemen van elkaar en weer naar huis te gaan.

Ter voorbereiding van jouw retreat krijg je een 1:1 zoomcall in januari met Astrid zodat je het maximale eruit haalt tijdens de Ameland retreat. Tevens krijg je een uitnodiging om elkaar alvast online in de zoom-room te ontmoeten op vrijdag  19 januari 2024 van 16.00 – 17.00 uur.

 
Ameland Experience
 
 

JE OVERNACHT IN

 • Een superluxe boetiekhotel, licht en relaxed. Midden in het centrum van het schilderachtige dorpje Nes met designkamers allemaal met een bijzondere twist.
 • Alles wat je nodig hebt plus een beetje meer, zeg maar. Fris en stijlvol ingericht met een badkamer ensuite mét hele krachtige regendouche.

 

Van donderdag 25 januari 16.00 uur tot en met zaterdag 27 januari 12.00 uur is alles maar dan ook alles geregeld en inbegrepen vanaf dat je voet zet op Ameland.
Het taxivervoer, 2 overnachtingen, masterminds inclusief mijn kennis én ervaringen als ondernemerscoach & personal brand expert én Amelanddeskundige.
Mijn persoonlijke adviezen en hoge, afgestemde energie waarin ik je meeneem.
De aperitiefs, 2x ontbijt, lunch, 2x diner, cappuccino’s, verse theetjes, drankjes en nog veel meer verrassingen. Ontzorgd en verwend worden vanaf het moment dat je met de boot aankomt. Gun het jezelf!

Ameland Retreat Waanzinnig Astrid Mast
 
 

WAAROM WIL JE MEE?

 

Deze Waanzinnige Ameland Retreat is vooral geschikt als je die ervaren, eigentijdse, stoere vrouwelijke professional bent met groeiverlangens en…

 • Je jezelf, bedrijf of baan en je uiterlijke presentatie serieus neemt.
 • Je wil moeitelozer doorgroeien naar een hogere versie van jezelf.
 • Je wil als professional intuitiever werken en onder je eigen voorwaarden.
 • Je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen aandeel in je successen en in je valkuilen.
 • Je openstaat voor nieuwe ervaringen en uit je comfortzone durft te komen met een open mind.

 

Het gaat jou niet alleen om het behalen van doelen, maar juist ook om te genieten van de processen naar je doel toe en de goede dingen van het leven!  Dus: ga mee.
Op deze Waanzinnige Winter Retreat op Ameland van 25 t/m 27  januari 2024.

 
 

WANNEER IS DIT NIETS VOOR JOU?

 • Als je 1 : 1 begeleiding verwacht tijdens dit groepsarrangement.
 • Als je niet bereid bent in je eentje naar Ameland te reizen.
 • Als je niet bereid bent je open te stellen voor de groep en te delen.
 • Als je het programma niet aan mij toevertrouwt 😉

 
 

Wat klanten, die eerder meegingen op buitenland-retreats en -experiences, zeggen over Astrid

 

Inmiddels ben ik een aantal keren mee geweest op experience naar Antwerpen en iedere keer inspireert Astrid mij opnieuw. Bijzonder hoe ze mij weet te prikkelen om kritisch naar mezelf te kijken en me daarin uitdaagt om te blijven groeien. Met kritische vragen, maar Astrid weet altijd een veilige sfeer te scheppen waardoor je diepe persoonlijke gesprekken met elkaar hebt. Door de bijzonder sfeer die Astrid altijd weet te creëren zijn alle deelnemers heel betrokken op elkaar. Na deze gesprekken onder het genot van een drankje, heerlijke hapjes en een gezellig diner met inspirerende vrouwen krijg ik altijd energie om weer even goed met mezelf aan de slag te gaan.

Meegaan op Italië retreat gaf me een heerlijke kans om in korte tijd supergoed op te laden. Ik kreeg veel marketing- en inhoudelijke inspiratie voor mijn eigen event door de efficiënte masterminds met de groep! En natuurlijk de persoonlijke ontwikkeling die altijd aan de basis van de business ligt. Het leverde me veel inzichten op in spirituele zaken en energiehuishouding. Een retreat van Astrid is zo’n fijne mogelijkheid om zonder moeten te leren, te ontdekken, inspiratie op te doen en op te laden.

Ik heb nieuwe inzichten opgedaan waar ik nooit eerder bij stil heb gestaan. Ben mij bewust geworden van mijn kernwaardes, contact maken met me lijf, waar voel ik emoties, wat doen kleuren met me. En de vraag wat is van mij, wat is van een ander deed veel voor mij.
Inmiddels mediteer ik dagelijks en ben ik me veel bewuster van mijn intuitie.

Waanzinnig Retreat STJA Ameland
 

WAT IS JOUW INVESTERING?

 

Deze Waanzinnige Ameland Retreat bied ik jou aan voor slechts 1.475 euro excl. btw en is inclusief al het bovengenoemde.
Het arrangement is exclusief je bootticket vanaf Holwerd,  versnaperingen uit de koelkast van je hotelkamer en eventuele kledingaankopen. De prijs is samengesteld op basis van een exclusieve kamer voor jou alleen.

Je gaat natuurlijk naar huis met een koffer vol ….nieuwe, hogere energie, inspiratie,  aankopen die helemaal uitdragen wie jij bent, geweldige inzichten voor jezelf, je bedrijf, je baan, je manier van ondernemen én een onvergetelijke ervaring op Ameland. Een boost voor jezelf én je ondernemerschap.

Klaar om Ameland te ontdekken? Claim dan direct even je plek en meld je aan voor een intakegesprek met mij! Dan kijken we samen of deze VIP-experience bij jou past en of we een klik hebben. Weet dat ik slechts plek heb voor 8 vrouwen. Een klein, select gezelschap, dus met volop persoonlijke aandacht voor jouw groei.

 
 
 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!
 
 
 

WAAROM IK DEZE WAANZINNIGE AMELAND RETREAT ORGANISEER?

Onlangs werd ik door Persbureau Ameland geïnterviewd. Ze zochten mensen die verliefd waren geworden op Ameland. Daar kon ik wel iets over vertellen met m’n 20-jaar Ameland-ervaringen. Je leest hier het hele interview.

Op Ameland, het relaxte eiland met haar zachte, hogere energie voel ik altijd meer rust en ruimte ontstaan in mezelf. Hierdoor word ik iedere keer weer geïnspireerd om veel intuïtiever te leven en te werken. Het is voor mij een bron waar geweldige ideeën en inzichten blijven stromen. En dat heeft me zoveel gebracht!

Dat gun ik jou ook!

 
 
 
JA, IK GA MEE!
© 2023 SUCCES TREK JE AAN