VIP-dag

 

Take the Lead

 

Wil jij ook die ZICHTBARE expert zijn? In een STIJL die bij je past. Waarin je jezelf COMFORTABEL voelt én de beste versie van jezelf laat zien. TAKE THE LEAD! En draag uit waar jij voor staat. Uniek & onderscheidend, krachtig en zichtbaar zodat je met succes je ideale klanten naar je toehaalt en zo met plezier verder groeit met je bedrijf of in je carrière.

 

Ben je die onzekerheid over ‘je uiterlijke presentatie’ meer dan zat?

En wil je je zichtbaarheid vergroten maar dan wel op een comfortabele manier die bij jou past? Verlang jij ernaar jezelf met meer zelfvertrouwen te presenteren als dé expert in jouw vakgebied maar weet je niet hoe?

Dan is de VIP-dag ‘Take the Lead’ helemaal geschikt voor jou!

Voor groei in het nemen van persoonlijk leiderschap en het vergroten van je zichtbaarheid  waardoor je gezien en serieus genomen wordt.

 

Je leert in 1 dag hoe je jezelf krachtiger profileert op een manier die bij jou past. Je ontdekt hoe je met verschillende stylingtools succesvolle outfits samenstelt waarin je je mooi en  zelfverzekerd voelt en waar­mee je je profes­siona­liteit en leiderschap laat zien. 


Twijfel je aan je outfits omdat…

 • Je geen idee hebt hoe je jouw expertkwaliteiten en talenten laat zien in je outfits.
 • Je bestaande garderobe niet meer past bij de groei die je persoonlijk of zakelijk hebt doorgemaakt.
 • Je onzeker bent over je uiterlijk.
 • Je een kast vol kleding hebt en toch het gevoel ‘niets om aan te trekken’!
 • Je veel floppers in plaats van toppers in je garderobe hebt hangen.
 • Je jezelf een paar kilo te zwaar vindt.
 • Je steeds in hetzelfde loopt omdat je te weinig hebt om aan te trekken waardoor je liever niet in beeld komt en je terugtrekt.
 • Je te weinig aandacht besteedt aan jezelf en dat eist z’n tol in je uiterlijke presentatie
 • Je veel stijlen in je garderobe hebt die zich niet makkelijk laten combineren, ook niet met nieuwe aankopen.
 • Je het moeilijk vindt om een keuze te maken uit het grote aanbod van modezaken en online winkels.
 • Je vaak veel tijd kwijt bent met het zoeken naar perfecte kledingstukken omdat je eigenlijk niet weet waar je naar zoekt.

Femke Hogema, Profit First Professionals B.V.

Astrid heeft mij geweldig geholpen met mijn styling, o.a. voor TV. We zochten samen 12 sets voor 12 opnamedagen uit, waarbij een deel uit mijn eigen garderobe kwam, maar een deel ook nieuw aangeschaft moest worden. Astrid dacht niet alleen in sets, maar dacht ook in sets die aansloten bij de betreffende casussen. Dat was bijzonder fijn. Met Astrid shoppen is een waar genot. Doordat ze voorwerk doet hoef je alleen winkels in waar daadwerkelijk passende items hangen ;-). Daarnaast is het meerdere malen voorgekomen dat ik vroeg: ‘Ga ik dit echt aantrekken?’ En Astrid mij geruststelde waardoor ik nu de eigenaar ben van bijzonder opvallende sets. Sets die mijn kracht en leiderschap benadrukken.

 

Veel vrouwelij­­ke onder­ne­­mers en professionals worstelen met het vergroten van hun zichtbaarheid. Ze blijven op de achtergrond en blijven vaak aan­mod­­deren met hun uiterlijke presentatie.

 

Meestal besteden ze weinig tijd aan zichzelf omdat ze zichzelf op de tweede plaats zetten of vanuit onzekerheid de groei in het nemen van persoonlijk leiderschap niet aangaan. Met als gevolg dat:

 

 • Ze de regie niet nemen over hun eigen groei.
 • Ze hun professionaliteit en expertise niet laten zien en zo klanten missen.
 • Ze ontevreden zijn over hun uiterlijk wat een klant direct opmerkt.
 • Een hekel krijgen aan alles wat met uiterlijke presentatie te maken heeft.
 • Ze nog minder tijd en aandacht besteden aan hun uiterlijke presentatie en zich terugtrekken door zich “onzichtbaar” te kleden en zo verslechterd hun relatie tot potentiele klanten / arbeidsmarkt / carrièrekansen.
 • Hun eerste indruk niet de beste wordt en dat staat hun groei in de weg.
 • Hun outfits niet voor ze werken maar tegen ze werken.
 • Nieuwe kleding vaak na een paar keer dragen in de kast verdwijnt omdat het weer een impulskoop was en geen duurzame aankoop.

Irma van der Linden, Retreats powered by Irma en Owner at Muri Holiday Park Italy

Astrid is een warme en spontane vrouw die met haar professionele aanpak en kritische oog een perfect kleding- en stijladvies kan geven. Ik was op zoek naar mijn stijl en het gevoel met wat me nu eigenlijk goed stond totaal verloren. Dat bleek achteraf met mijn innerlijke proces en groei te maken te hebben en door het advies van Astrid op te volgen, voel ik me nu weer als een vis in het water en op mijn plaats binnen mijn onderneming en bij mijn klanten. Mijn dank is groot en ik kan Astrid van harte aanbevelen.

 
Charlotte van Asseldonk
Charlotte van Asseldonk, Floreren in je werk

De VIP-dag van Astrid heeft mij als professional zeker geholpen. Ik heb er van geleerd, ik ben me veel meer bewust dat ik met kleding kan spelen. Ik kijk nu anders naar mijzelf en naar de kleding die ik aantrek. Ik voel me daar zelf heel goed bij en ik ben ervan overtuigd dat de adviezen die Astrid me heeft gegeven, bijdragen aan mijn leiderschap.

 

Tijdens de VIP-dag doorlopen we­ 3 stap­­­pen­ voor het vergroten van jouw zichtbaarheid en de groei in het nemen van persoonlijk leiderschap.

Je leert hoe je uiterlijke presentatie vormgeeft waarin je je heel comfortabel voelt en de beste versie van jezelf laat zien, helemaal afgestemd op jou!

 

 1. Jouw kledingkompas samenstellen.
  We brengen je talenten en kwaliteiten in beeld en stellen je ondernemerskompas samen waarbij je leert hoe je de vertaalslag maakt naar je outfits. Hierdoor ontdek je wat perfect bij jou past, met welke kleuren, vormen en stijl je jouw professionaliteit uitdraagt en zie je in een oogopslag hoe je dat doet.
 2. Herken je merk! Je leert in welke (online) winkels jouw merken hangen.
  Aan de hand van jouw unieke en onderscheidende stijl leer je welke (online) winkels jouw stijl vertegenwoordigen. Zo kun je ‘jouw merken’ blijven volgen en regelmatig je collectie aanvullen met duurzame TOPitems.
 3. Focus op en doorpassen van topstukken.
  We stellen een shoplist samen met basics waarmee je eindeloos kunt combineren. Je ontdekt welke topstukken ontbreken in jouw garderobe en die shoppen we samen tijdens deze VIPdag. Een voorselectie hangt speciaal klaar voor jou! Je hoeft alleen nog maar te passen, te kijken, te voelen en te ontdekken of deze selectie wat voor jou is. Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf wat je aanschaft.

VOORTRAJECT

Voorafgaande aan deze dag ontvang je enkele opdrachten ter voorbereiding. Zo haal je het meeste uit je VIPtraject en kan ik me het allerbeste voorbereiden om jou te begeleiden in je groei in persoonlijk leiderschap en zichtbaarheid.

NATRAJECT

Twee weken na de VIPdag hebben we een zoomsessie voor al je vragen.
Tot 2 maanden na je VIPdag heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen over je uiterlijke performance. Zo wordt het steeds gemakkelijker voor je om door te pakken op de nieuw ingeslagen weg en waarborgen we je transformatieproces.

 
VIP dag Astrid Mast Succes Trek Je Aan
VIP dag Astrid Mast Succes Trek Je Aan

Wat levert deze VIP-dag je nog meer op?

 

 • Een geweldige boost in zelfvertrouwen.
 • Een duurzame garderobe die je stap voor stap zelf verder opbouwt
 • Een geweldig leerzame dag met veel advies over hoe je jouw groei in persoonlijk leiderschap borgt.
 • Je krijgt intensieve en volledige individuele begeleiding met Astrid Mast.
 • Kostenbesparing! Miskopen zijn verleden tijd.
 • Inspiratie, ideeën, tips en handige tricks gedurende de dag waarmee je ook na afloop van deze dag in staat bent het geleerde door te voeren in je gehele performance.
 • Tijdsbesparing omdat je hebt geleerd slimmer te combineren en efficiënter kleding in te kopen.
 • In 1 dag één of meerdere unieke kledingstukken gekocht die perfect passen bij jou!
 • Een zelfverzekerd en tevreden gevoel.

 
VIP dag Astrid Mast Succes Trek Je Aan
VIP dag Astrid Mast Succes Trek Je Aan
VIP dag Astrid Mast Succes Trek Je Aan

Je ontvangt maar liefst 3 bonussen!

 • Tijdens deze VIP-dag neem ik je mee voor een heerlijke exclusieve lunch op een prachtige locatie in de stad. Mocht je in de maand mei komen dan staat er (ivm de coronamaatregelen) een geweldige Italiaanse lunch in de studio op het programma. We houden ons die dag aan de richtlijnen en doen het shopgedeelte op zeer rustige tijden.
 • We maken gedurende de dag heel veel foto’s als naslagwerk.
 • Aan het eind van de dag sluiten we deze unieke en zeer waardevolle dag af met een heerlijk drankje.

 
Stance van Heijst, Directeur en eigenaar ZorgSubsidieKalender en Fondsendatabase Armoede

Het was echt tijd voor een update van mijn garderobe. Mijn bedrijf groeit en het aantal ‘formele’ momenten neemt toe. Probleem is dat ik weinig tijd heb en shoppen is niet mijn hobby. Daarnaast houd wel van mooie kleding en schoenen. Wat nu? Astrid heeft me met enkele gerichte opdrachten laten nadenken welke stijl, vorm en kleur op dit moment past bij mij, mijn huidige rol en de fase van mijn bedrijf. Daarnaast daagt ze uit om eens uit het vaste ‘spoor’ te stappen waar je soms ongemerkt al jaren in zit. En dat zonder te forceren of je kleding aan te praten die niet goed voelt. Al met al een hele geslaagde dag met als resultaat een goede basisgarderobe met veel variatiemogelijkheden en waarin ook enkele oude favorieten weer een plekje hebben gekregen.

Tiene Laurent
Tiene Laurent, Interieurarchitecte

Dat leren jasje dat Astrid voor me uitkoos en waar ik mijn neus voor ophaalde is m’n lievelingskledingstuk geworden. Ik doe het aan wanneer ik me onzeker voel of een mindere dag heb en dat geeft mij direct de nodige kracht. Ik combineer het jasje op alles!

De VIP-dag ‘Take the Lead’ is vooral geschikt voor die vrouwelij­ke onderne­mers en professionals

 

 • die door willen groeien met hun bedrijf en nog meer de regie willen nemen over zichzelf en hun bedrijf of baan.
 • die zich comfortabeler en zelfverzekerder willen voelen.
 • die zich onderscheidend willen presenteren, geïnspireerd willen worden en zo het verschil maken.
 • die gegroeid zijn met hun bedrijf of in hun functie en merken dat hun kleding niet meer klopt bij wie ze zijn.
 • die ideale klanten willen aantrekken die écht bij ze passen.
 • die effectief en efficiënt kleding willen kopen.
 • die (weer) plezier willen krijgen in voor de spiegel staan.
 • die meer zichzelf willen laten zien.
 • die meer tijd willen besteden aan hun persoonlijke performance.

 
VIP dag Astrid Mast Succes Trek Je Aan
Wanda Vendrig, directeur Succesvol Scheiden Nederland 

Heerlijk om m’n eigen collectie op te bouwen onder deskundige begeleiding van Astrid. Ik ben zo anders gaan kijken naar kleding. Het gaat erom dat het me staat, dat het bij m’n figuur past en dat het uitdraagt wie ik ben als ondernemer. Ik ben afscheid gaan nemen van kleding die niet meer bij me past, want die doe ik toch niet meer aan. Met deze nieuwe items van vandaag kan ik wel 10 nieuwe combinaties maken!

Petra Fehring
Petra Fehring, Academie voor Virtueel Assistenten

Toen ik mijn eigen bedrijf startte, was kleding niet mijn eerste prioriteit.
Nu we enkele jaren verder zijn, merk ik een groeiende behoefte om ook in mijn kleding een uitstraling te tonen die past bij de huidige fase van mijn bedrijf. Een uitstraling, die me ondersteunt bij wat ik doe en die mijn leiderschapsrol uitdraagt. Ik heb mooie spullen gekocht, ben helemaal blij. In deze nieuwe stijl ben ik veel meer de persoonlijkheid die ik werkelijk ben: rustig, gedegen in m’n aanpak, maar ook sportief. Ik loop graag en veel in jurkjes, maar altijd sportief, niet te chic.

Mijn kledingkast is nu gevuld met mooie kleding die mij letterlijk en figuurlijk uitstekend past. Dat maakt het mij gemakkelijk om ’s morgens een goede keuze te maken. Een ander groot voordeel van Astrid’s VIP-dag: ik weet, als ik nu zelf ga shoppen, precies naar welke rekken ik moet lopen. Met mijn bedrijf ben ik erg druk, dus het is prettig om in korte tijd heel gericht meteen de juiste kleding te kunnen pakken.

Ga deze unieke ervaring aan en geef je op voor een intakegesprek zodat we samen bekijken of deze VIP-dag bij jou past. 

 

Heb je interesse in deze individuele VIP-dag, dan bieden we je een gratis 30 minuten-kennismakingsgesprek aan. Dan verkennen we wat je nodig hebt, wat je wensen en verlangens zijn. En waar je naar toe wilt werken! Als het VIP-traject past bij jou dan doe ik je een mooi aanbod.

De data die ik nu beschikbaar heb zijn 22 september en 13 oktober 2020.

In overleg is een andere datum ook mogelijk.

Je bent van harte welkom en ik kijk met plezier naar je uit.

 
 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!
© 2020 SUCCES TREK JE AAN