Succes Trek Je Aan Astrid Mast blog

Hoe word jij het visitekaartje van jouw bedrijf?

Het eindeloze dubben voor je inloopkast tussen die ene broek, de gebloemde jurk met stoere laarzen, dat leren rokje, die lange blouse, of toch dat strakke zakenvrouwenjasje maakt dat je verlangt naar een duidelijke, consistente stijl waarmee je de keuzestress elimineert en tijd wint.

Sommige vrouwen kunnen dat heel goed. Ze hebben een bepaalde kledingstijl omarmd en zijn hierin uit te tekenen. Denk bijvoorbeeld aan Audrey Hepburn met haar little black dress of de kokerrok van Cécile Narinx, sinds 2014 de hoofdredactrice van Harper’s Bazaar. Het is veel meer dan alleen maar een stuk stof. De kleding draagt háár in plaats van dat zij het kledingstuk draagt. Het is hun hele identiteit waarmee ze zich positioneren in de markt en zo succes naar zich toe halen.

 
Succes Trek Je Aan Astrid Mast blog

 
Hoe effectief, mooi en waardevol is het om een eigen signatuur (lees: stijl) te hebben waarmee je je onderscheidt omdat je het visitekaartje van jouw bedrijf bent en duidelijk zichtbaar bent voor je potentiële klanten. Bovendien weet je dan precies wat je zoekt en aan welke eisen het kledingstuk voor jou moet voldoen. Met als gevolg geen overvolle kasten meer, geen keuzestress en een professionele consistente uitstraling waardoor klanten je herkennen en je ook nog eens veel tijd en geld bespaart. Miskopen behoren tot het verleden.

Als je je stijl hebt gevonden hoef je nooit meer na te denken. Zo schreef een klant van mij na het volgen van m’n online training dat ze veel minder stress had. Ze was altijd aan het piekeren. Is het niet te netjes, is de lengte niet te kort of is het iets te braaf, ben ik niet overdressed of juist underdressed. En als ze dan iets koos en de deur uitging naar een klant dan had ze alweer spijt van haar keuze en dat maakte haar weer onzeker. Nu heeft ze een aantal setjes hangen waarmee ze eindeloos combineert en geen kledingstress meer ervaart zodat ze de focus op haar business houdt en verder groeit.

Om het ultieme visitekaartje van je bedrijf te worden is het daarom noodzakelijk je eigen stijl te ontwikkelen waardoor je met stijlovertuiging jezelf sterker onderscheidt van andere concullega’s. Daarnaast is bewust die kwaliteiten uitdragen wie je bent als ondernemer een must, waardoor je geloofwaardigheid als deskundige toeneemt. Zo trek je klanten aan die willen investeren in jou, omdat jij waarde te bieden hebt die zij nodig hebben.

Voor veel vrouwelijke ondernemers is het lastig hun eigen stijl te ontdekken en dat begrijp ik maar al te goed. De mode is zo’n krachtig instrument die voorschrijft wat er gedragen gaat worden. En zolang je je niet verdiept of niet investeert in een goed persoonlijk advies zal je vaak kleding blijven kopen die het net niet is voor je waardoor het na een paar keer dragen in je kast belandt en er nooit meer uitkomt. Daarnaast is het voor zakelijk succes, cruciaal om na te denken over wat je wilt uitdragen met je kleding, omdat je met je uiterlijke presentatie in een milliseconde een indruk achterlaat die voor of tegen je werkt!

Stijlicoon wijlen Carrie Donovan (moderedacteur van o.a. Vogue en The New York Times Magazine) schreef meedogenloze quotes zoals “Gelukkig heb ik smaak. Sommige mensen hebben dat niet. Hun probleem is niet hun gebrek aan goede smaak – dat valt eventueel nog wel op te lossen – maar dat ze het niet beseffen”.

Gelukkig valt het allemaal te leren en ik ben heel benieuwd of het voor jou al een tijdlang een hele klus is om je garderobe zo samen te stellen dat je je ermee kan identificeren en positioneren als professional zodat geen klant meer om je heen kan?

Zou je hiermee geholpen willen worden zodat je ook nog eens tijd wint en geld bespaart?

Dan is het online programma Direct Impact met Krachtige Outfits, dat 26 september a.s. weer van start gaat, interessant voor jou.

In 5 weken leer je hoe je met DE 5 gouden styling tools succesvolle, krachtige outfits samenstelt met je bestaande garderobe! waardoor er geen twijfels meer ontstaan over opvallend goed gekleed zijn, helemaal passend bij jou waardoor je direct impact hebt. Tevens ontdek je welke kledingitems een mooie aanvulling zijn op jouw garderobe zodat je verder kunt met het combineren van nieuwe sets. Zo ontwikkel je een duurzame efficiënte garderobe waarmee je succes aantrekt!

Heb je interesse dan is NU het moment want tot en met 14 september a.s. doe ik je een super aantrekkelijk aanbod! Jouw investering in Direct Impact met Krachtige Outfits is namelijk € 297,00 (excl. btw). Een besparing van maar liefst 200 euro!  Daarnaast ontvang je ook nog eens een waanzinnige bonus! Namelijk een ticket voor het Business Event Succes Trek Je Aan op 28 oktober a.s. t.w.v. € 247,00. Een waardevol event voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers en leidinggevenden die willen werken aan een krachtige leiderschapsuitstraling én het nog laten zien ook!

Klik hieronder op de button voor meer informatie en aanmelden:

MEER INFORMATIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *