Direct Impact met

 

Krach­tige Out­fits

 

Hét online programma voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers en professionals die het verschil willen maken door zichtbaar te zijn en zich willen onderscheiden als expert en zo maximaal in beeld zijn voor hun potentiële klanten.

 

Verdiep je kennis over je uiterlijke presentatie en leer in slechts een maand tijd, met de 5 GOUDEN styling tools, succesvolle, krachtige outfits samen te stellen (te beginnen bij je bestaande garderobe!!)

Je werkt aan je uitstraling als expert. Door je identiteit zichtbaar te maken in je uitstraling sta je volledig in je kracht. Je blijft helemaal jezelf én ziet er geweldig uit! En dat voelt krachtig! Dat geeft zelfvertrouwen en helpt je jezelf nog beter te profileren met je bedrijf en verder te groeien. Door anders te leren combineren heb je ook geen twijfels meer over under- of overdressed zijn, presenteer je je professioneel, ben je maximaal zichtbaar en heb je direct impact op potentiële klanten.

 
Direct Impact met Krachtige Outfits Succes Trek Je Aan Astrid Mast
 

Meld je hier­onder aan en je kunt me­teen van start met het online pro­gram­ma Direct Impact met Krach­tige Out­fits.

 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!
Direct Impact met Krachtige Outfits hét online programma waarin je leert hoe je jezelf vol zelfvertrouwen en professioneel presenteert in outfits die jouw uitstraling als expert uitdragen.  Je leert hoe je je innerlijk en je uiterlijk in balans brengt én rekening houdt met de context zodat je volledig in je kracht staat en zichtbaar bent. Het geeft je inzicht in welke kleding ‘gepast’ is en aansluit bij verschillende gelegenheden zodat je niet meer het gevoel hebt over- of underdressed te zijn en hoe je je professionaliteit zichtbaar maakt in je outfits zodat je impact hebt en je ideale klanten aantrekt en verder groeit met je bedrijf.

Het gaat veel dieper dan alleen maar een kleur of een leuke stijl. Het gaat om uitdragen wie je bent, met al je talenten en kwaliteiten en waar je voor staat met je bedrijf. En weten hoe je dat vertaalt in je kleding zodat je jezelf vol zelfvertrouwen professioneel presenteert en iedereen je VOLLEDIG ziet.

 

Voor veel vrouwelijke ondernemers en leidinggevenden is het lastig zichzelf als professional te kleden. Ze twijfelen of zijn onzeker over hun outfits en dat heeft invloed op hun gehele presentatie. Door vaak op safe te gaan tonen ze niet hun deskundigheid en leiderschap. Vaak zijn ze te neutraal gekleed waardoor ze niet genoeg worden opgemerkt, niet gezien en serieus genomen worden en zo klanten en omzet missen.

 

Dit online pro­gram­ma is speciaal voor ambitieuze vrouwelij­ke onder­ne­mers en professionals die …

 

 • veel zichtbaarder willen zijn als expert.
 • hun performance willen opfrissen en upgraden.
 • toe zijn hun uiterlijke presentatie een boost te geven zodat ze verder groeien met hun bedrijf.
 • zichzelf willen blijven én er geweldig willen uitzien.
 • hun innerlijk en uiterlijk in balans willen brengen zodat ze volledig zichtbaar zijn.
 • willen weten hoe ze de juiste mix in uitstraling vinden tussen: vrouwelijk maar niet te soft, zakelijk maar niet te tuttig, comfortabel en toch elegant, niet te uitbundig of overdressed maar ook niet te onopvallend.
 • Voldoende afwisseling willen aan brengen in hun outfits voor klanten die ze vaker zien.
 • Zich goed willen kleden als ze een bijeenkomst of overleg hebben waarvan ze de deelnemers of de samenstelling van het overleg niet kennen.
 • Het altijd belangrijk vinden er verzorgd en stijlvol uit te zien.
 • Aansluiting willen vinden bij verschillende ‘dresscodes’ voor verschillende gelegenheden en hoe ze dat dan doen met hun eigen outfits.
 • Toe zijn aan variatie naast het in het vaak zwart of grijs zakelijk gekleed gaan.

Herken jij dit?

Gelukkig kan het echt anders!
Hoe mooi zou het voor je zijn als je precies weet wat je wilt uitdragen met je zakelijke outfits voor iedere gelegenheid? Dat je exact weet hoe je dat doet met je bestaande garderobe? Dat je outfits samenstelt die precies bij jou EN de gelegenheid passen EN tevens je professionaliteit uitdragen zodat je letterlijk en figuurlijk ‘succes aantrekt’!
Dat wil jij vast ook allemaal!

Wat leer je tijdens Direct Impact met Krachtige Outfits?

 

 • Stap voor stap keuzes maken in hoe jij je wilt presenteren en dat geeft zelfvertrouwen
 • DE 5 styling tools waarmee je succesvolle, krachtige outfits samenstelt waardoor er geen twijfels meer ontstaan over ‘passend’ gekleed zijn en zo direct impact hebt.
 • Jezelf stevig neerzetten door te focussen op je outfits zodat er een consistent beeld ontstaat van jou als ondernemer
 • Een garderobe op maat samenstellen die altijd aansluit bij de situaties
 • Duurzaam mixen en matchen met je bestaande garderobe en nieuwe toppers van aankopen
 • Basiselementen om de juiste toon te raken passend bij iedere situatie
 • Juiste outfits voor de juiste gelegenheid/situaties creëren zodat het beeld klopt met wie jij bent en voor 100% aansluit bij de situatie en dat geeft rust
 • Beter kleden (soms weet je gewoon niet hoe je het moet doen)

 

Dat is allemaal mogelijk!

En dat leer ik je heel graag.
Zodat jij je prettig en mooi voelt en zonder getob, getwijfel en onzekerheid
je bedrijf onweerstaanbaar vertegenwoordigt. In outfits die ZO bij je passen, en zo passend zijn bij de gelegenheid dat jij gezien en serieus genomen wordt en zo jouw ideale klanten aantrekt en verder groeit met je bedrijf naar een hoger niveau.

Wat levert het online program­ma je nog meer op?

 

 • Helderheid. Bewust en bekwaam worden in je eigen presentatie.
 • Energie! Dit gaat echt over jou (het gaat er niet over hoe andere zich kleden of wat in de mode is).
 • Plezier. Want hoe fijn is het als je iedere dag weet dat je er goed uitziet. Helemaal JIJ en zo passend gekleed voor iedere gelegenheid dat je niet meer gehinderd wordt door twijfels of onzekerheden over je uiterlijke presentatie.

Wat is je investering voor Direct Impact met Krachtige Outfits?

 

Jouw investering in Direct Impact met Krachtige Outfits is slechts € 497,00 (excl. BTW).

Wat houdt het online programma precies in?

 

5 Modules die je in je eigen tempo volgt

Alle modules ontvang je in je mailbox met

Videolessen, Werkboek, speciale opdrachten, vragen en tips & tricks.

 24/7 begeleiding via de besloten Facebook groep

 

Na je aanmelding ontvang je direct toegang tot de 5 modules. Kies  vervolgens jouw startmoment voor direct impact met krachtige outfits. 

 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!
© 20121 SUCCES TREK JE AAN