Business Event

 

Uitgesproken Ondernemen
op Niveau

 

Hoe je jezelf en je bedrijf, als totaalconcept,
opvallend en high-end
presenteert en positioneert

zodat je op niveau onderneemt en
je impact & omzet verdubbelt!

 
 

Business Event ‘Uitgesproken Ondernemen op Niveau’

Hoe je jezelf en je bedrijf, als totaal concept, uitgesproken presenteert en positioneert waardoor je uniek bent en opvalt! En zo haal je het succes met gemak naar je toe, verdubbel je je impact en onderneem jij op niveau!

 

Heb jij dat ook?

 • Dat je te weinig ideale (high-level) klanten hebt, te weinig omzet maakt en kansen laat liggen. Waarschijnlijk ben je je er niet van bewust dat je communiceert met je outfits, met je website, met beeldmateriaal, met socialmedia-uitingen waardoor je enorme kansen laat liggen en niet op het niveau onderneemt waarop je zou willen.
 • Dat je je onbewust klein en te bescheiden houdt, bang bent voor je eigen succes of het lastig vindt jezelf onderscheidend te profileren omdat je niet weet hoe je jezelf en je bedrijf professioneel en onderscheidend presenteert zodat je mega zichtbaar en succesvol wordt.
 • Dat je wel verder wil groeien maar niet tot actie overgaat omdat je eigenlijk niet weet hoe je dat op jouw manier doet en waar je moet beginnen. Alles blijft zoals het is en je houdt je eigen succes tegen.

 

En verlang jij ernaar dat…

Je jezelf en je bedrijf als totaal concept uitgesproken presenteert en positioneert.  Dat je één bent met je bedrijf en dat het beeld dat je neerzet, zo uniek en onderscheidend is en daardoor zo aantrekkelijk voor jouw klanten.

Je ook nog eens staat voor de hoogste waarde die je biedt met het leukste werk en met de beste klanten en zo op een hoog niveau anderen helpt met je expertise en daarnaast ook nog eens supergoed verdient.

Je helemaal op jouw manier succesvol onderneemt en daardoor zo’n vrijheid ervaart en helemaal niet het gevoel hebt dat je aan het werk bent omdat je je ideale leven en talenten leeft!

Mij is het gelukt toen ik besloot om op een hoger niveau te willen ondernemen. Ik ging een visie ontwikkelen, mindsets veranderen en me helemaal focussen op high-level ondernemen, een total branding en een smashing uiterlijke presentatie. En het heeft mijn leven veranderd.

 

Door effectief jezelf en je bedrijf te presenteren en positioneren op een manier die helemaal bij je past heb je iedere dag de kans om succes aan te trekken! Sterker nog jouw succes wordt bepaald door je manier van kleden en high-level ondernemen. En hoe meer je dat op een uitgesproken, onderscheidende manier doet hoe meer klanten je aantrekt die met jou verder willen naar een hoger niveau.

 

Gelukkig kun je het allemaal leren!

Hoe zou het voor je zijn als je die uitgesproken high-level ondernemer wordt? Dat je je, als totaal concept, zo presenteert en positioneert zodat je impact verdubbelt en je omzet stijgt, je marktpositie vergroot, je kansen toenemen en je dagelijks succes aantrekt.  Helemaal passend bij jou en je bedrijf!

 

Op vrijdag 16 november a.s. organiseer ik het Business Event ‘Uitgesproken Ondernemen op Niveau’

Hoe je jezelf en je bedrijf, als totaal concept, uitgesproken presenteert en positioneert
zodat je onderneemt op niveau en geen klant meer om je heen kan!

Tijdens het Business Event leer je:

 

 • Hoe jij en je bedrijf een uniek en uitgesproken totaalconcept neerzetten op niveau!
 • 7 stappen om te zorgen dat je super aantrekkelijk bent voor high-level klanten.
 • DE mindsets die je een high-level ondernemer maken.
 • 5 Bouwstenen voor een succesvolle website.
 • Hoe je jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau tilt.

 

Daarnaast leer je ook hoe je:

 

 • Je impact vergroot door zichtbaarder te zijn, terwijl je helemaal jezelf blijft.
 • Leert denken in een totaalconcept, wie ben je als merk en hoe zet je dat stevig neer.
 • Je professionaliteit uitdraagt en zo ideale klanten aantrekt.
 • Je uitgesproken presenteert zodat je op ieder moment je podium succesvol pakt!

 
Business Event Succes Trek Je Aan rode loper
Business Event Succes Trek Je Aan rode loper
 

Ik deel met jou dé 7 gouden stappen hoe je een uitgesproken
high-level ondernemer wordt met een smashing presentatie en een total branding die klopt, zodat je onderneemt op niveau en jouw ideale klanten niet meer om je heen kunnen, je omzet verdubbelt en jij verder groeit met je bedrijf naar een hoger level.

Succes Trek Je Aan Zuiderzoet Business Event

NOVEMBER

16

 

Vrijdag 10 november 2018

Aanvang 10.00 uur

Einde 17.00 uur

Locatie Zuiderzoet in Zeewolde, Dresscode (a touch of) RED

 
Zelf heb ik heel lang niet geweten dat je door bewust te kiezen voor high-level ondernemen en uitgesproken presenteren, je zelf heel veel impact en invloed hebt op je bedrijfsresultaat.
Ik presenteerde me en ging ik uit van wat ik prettig vond zitten en wat ik leuk vond maar niet of ik als gedreven ondernemer krachtig aansluiting had bij m’n doelgroep (die high-level klanten waar ik het liefst mee werk), de situatie of gelegenheid en of ik mijn kwaliteiten duidelijk liet zien in mijn algehele bedrijfspresentatie? Daar hield ik me niet mee bezig. En omdat ik me er niet bewust van was, had ik ook niet die uitstraling van ‘uitgesproken ondernemer op niveau’. Ik liet hierdoor kansen liggen, werd regelmatig niet serieus genomen, kwam niet in aanmerking voor bepaalde carrièrestappen en miste later als ondernemer omzet.

Mijn onzichtbaarheid en ‘ik vind alles leuk-concept’,  zat me in de weg maar dat wist ik toen nog niet. Toen ik me omschoolde naar image & businesscoach kreeg ik inzichten die mijn leven zo hebben verrijkt en veranderd. Ik zag namelijk dat, om succes aan te trekken, je totale concept moet ‘kloppen’. Naast die smashing uiterlijke presentatie was uitgesproken ondernemen op niveau ook essentieel! In een totaal concept denken; waar sta je voor, wie ben je als merk en hoe draag je dat uit zodat je zichtbaar wordt en die uitgesproken, onderscheidende ondernemer wordt op niveau.

Het leverde mij een verdubbeling van impact en inkomen en ik trok letterlijk en figuurlijk succes aan.

Achteraf gezien vond ik het ook doodeng om zo zichtbaar te worden door de beste versie van mezelf te laten zien. Twijfels over, heb ik wel genoeg capaciteiten, kan ik het wel, zie mij nou, moet ik niet toch een afgeronde HBO-opleiding in de pocket hebben voordat ik recht van spreken heb, maakte dat ik jarenlang m’n eigen succes tegenhield. Ik hield mezelf klein en dat kwam m’n zelfvertrouwen niet ten goede!

Reserveer je plaats!

 

Je kunt nu jouw plaats voor dit geweldige event reserveren.

Ik doe je graag een geweldig aanbod. Boek je  je ticket voor dit fantastische en zeer waardevolle business event dan is jouw investering € 297 euro excl. BTW. Daarnaast bied ik je een 2e (partner) ticket aan voor slechts € 97 euro excl. BTW.  Inclusief cappuccino’s, koffie, thee, heerlijk dinerbuffet, uitgebreid werkboek en een goed gevulde goodiebag!

Heb je interesse? Boek dan je ticket, zodat je gebruik maakt van dit prachtige aanbod.

 
RESERVEER JE PLAATS
 

Herken jij dit ook?

 • Ben je één van de velen ondernemers die zich te weinig onderscheiden en daardoor niet opvallen?
 • Saboteer je je eigen groei door jezelf klein te houden en niet zichtbaar genoeg te zijn waardoor je succes tegenhoudt?
 • Wil je helemaal jezelf blijven maar mis je nog die uitgesproken presentatie die noodzakelijk is om succes te bereiken?
 • Weet je niet goed hoe je jezelf en je bedrijf als totaal concept uitgesproken presenteert en profileert?
 • Worstel je met belemmerende overtuigingen die jouw groei in de weg staan?
 • Word je al zenuwachtig bij de gedachte te ‘moeten’ pitchen?
 • Ben je bang voor je eigen succes?

Je bent niet de enige! Veel vrouwelijke ondernemers en professionals durven niet de beste versie van zichzelf te laten zien waardoor ze opgaan in het grotere geheel en dus niet zichtbaar genoeg zijn en enorme kansen missen. Ze hebben moeite om zich op een uitgesproken en onderscheidende manier te presenteren waardoor ze minder succes bereiken. Stemmetjes als kijk mij nou, wie denk ik wel dat ik ben of doe maar gewoon maken dat ze niet met hun hoofd boven het maaiveld durven uit te steken.  Ze communiceren niet effectief met hun bedrijf waardoor hun boodschap niet goed overkomt of zelfs hun expertise ondermijnt. Ze werken vaak onder hun niveau omdat ze hun deskundigheid, expertise en leiderschap niet laten zien en dat frustreert, maakt ze onzeker, waardoor ze gaan twijfelen en dat draagt niet bij aan hun zelfvertrouwen en het verder groeien.

Hoe zou het voor je zijn als je leert uitgesproken te ondernemen op niveau met een high-level presentatie en positionering waardoor je je onderscheidt van de massa en je impact en omzet verdubbelt! Dat je veel meer bereikt omdat je invloed hebt, vertrouwen uitstraalt, vol gaat voor resultaat, succes en voldoening en 100% verantwoordelijkheid neemt en zo high-level klanten aantrekt en veel meer succes naar je toehaalt. En dan natuurlijk in smashing outfits waarin jij je supermooi en krachtig voelt.

succes trek je aan

Wil jij ook?

 

 • Leren hoe je een uitgesproken ondernemer op niveau wordt?
 • Een totaal concept neerzet dat klopt?
 • DIE mindsets die je een high-level ondernemer maken?
 • Doorgroeien met je bedrijf en nog succesvolller worden maar laat je je professionaliteit niet genoeg zien.
 • Succes aantrekken en high-level klanten moeiteloos naar je toehalen.
 • Je podium kunnen pakken en powerful pitchen.
 • 100% verantwoordelijkheid nemen en niet meer uitstellen maar laten zien dat je een uitgesproken high-level ondernemer bent. Get up and dress!

En… ben jij die ambitieuze vrouwelij­ke onderne­mer of professional, die…

 

 • De beste wil zijn in haar vak en met haar business.
 • Zich uitgesproken wil presenteren en profileren en zo zich uniek en zichtbaar onderscheiden van de concurrent.
 • Gegroeid is met je bedrijf of in je loopbaan en is je presentatie en niet meegegroeid waardoor de uitstraling niet meer klopt met waar je nu staat.
 • Op zoek is naar die high-level uitstraling die bij jou en je bedrijf past.
 • Zich wil onderscheiden door vooral zichzelf uitgesproken te positioneren en uitdragen waar je met je bedrijf voor staat.
 • Op het niveau van opschalen en floreren zit.
 • Veel meer je professionaliteit in het totale concept wil laten zien waardoor je impact hebt.
 • Staat voor ondernemen op niveau en dat nog veel meer wil uitdragen, maar niet goed weet hoe je dat doet.
 • Letterlijk succes wil aantrekken!

 
Business Event Succes Trek Je Aan activiteiten
Business Event Succes Trek Je Aan Astrid Mast
Business Event Succes Trek Je Aan activiteiten

Dan is het Business Event ‘Uitgesproken Ondernemen op Niveau’ echt iets voor jou! Je leert alles over hoe je jezelf en je bedrijf, als totaal concept, uitgesproken positioneert waardoor je uniek bent en opvalt! En zo haal je het succes met gemak naar je toe en onderneem jij op niveau!

 

Ik leer je dé 7 gouden stappen hoe je een uitgesproken high-level ondernemer wordt met een briljante presentatie zodat je onderneemt op niveau en jouw ideale klanten niet meer om je heen kunnen, je omzet verdubbelt en jij verder groeit met je bedrijf naar een hoger level. Daarnaast deel ik met je DE 5 mindsets die je een unieke en uitgesproken ondernemer maken zodat je kunt werken onder je eigen voorwaarden, met de beste klanten en zo op niveau onderneemt!

 

Succes verzekerd!

 
RESERVEER JE PLAATS

Wat leer je tijdens het business event?

 

Dé 7 Gouden Regels voor succesvol ondernemerschap, een smashing presenta­tie en een total branding waar je niet meer omheen kan.

 

 1. Hoe je een uitgesproken high-level ondernemer wordt.
  Dé 7 gouden tips voor een smashing presentatie die jou en je bedrijf super aantrekkelijk maken. Je leert hoe je je als ondernemer presenteert zodat jouw ideale klanten niet meer om je heen kunnen en jij verder groeit met je bedrijf.
 2. Dé 5 Mindsets die je een high-level ondernemer maken.
  Welke overtuigingen heb je nodig om een high-level ondernemer te zijn en je op een uitgesproken manier te presenteren en profileren waardoor je hoge prijzen kunt vragen.
 3. Empower je verdienkracht en brand los!
  Bouw het bedrijf dat je past en verdien er goed mee.
 4. Werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf?
  Wat is het verschil en hoe verander je van ‘in’ naar ‘aan’ je bedrijf werken.
  Vanaf het moment dat ik bewust ‘aan’ m’n bedrijf ging werken zag ik maandelijks m’n omzet stijgen. Ik deel mijn persoonlijke ervaringen die denk ik voor jou heel waardevol zullen zijn.
 5. Focus op het totaalconcept. 
  Hoe je jezelf en je bedrijf als totaalconcept, opvallend en high-end presenteert en positioneert met je merk waardoor je uniek bent, meer impact hebt en je onderscheidt van de massa!
 6. 5 Bouwstenen voor een succesvolle website.
  Practische tips om je ideale klanten aan te trekken met je website. Het eBook HEBBES | Pak de aandacht met je website ontvang je ter voorbereiding op het business event.
 7. Pak je podium succesvol op een losse en ontspannen manier.
  Hoe je ervoor zorgt dat je minder krampachtig en losser op het podium staat.

 

En als klap op de vuurpijl…

vliegen er maar liefst 3 experts die dag in die jou helpen met het positioneren en presenteren van je merk en krijg je supersimpele tips (direct toepasbaar) voor het design van je website, voor het strategisch neerzetten van je merk en voor het losser en met meer zelfvertrouwen ‘pakken’ van je podium. Allemaal met als einddoel dat jij op een hoger niveau onderneemt, een totaal branding laat zien die helemaal past en een smashing presentatie neerzet waardoor je je onderscheidt van de gemiddelde ondernemer, ideale klanten aantrekt en zo je talenten en je leven leeft waar jij van droomt!

 
Merkstrateeg Anne Quaars van De Branding Business School
Wie ben je als merk en hoe zet je dat stevig neer? Anne leert ons hoe we ons onderscheidend kunnen positioneren met ons merk zodat we de no. 1 in de markt worden en blijven en de klanten aantrekken die bij ons passen. Binnenkort verschijnt Anne’s boek Expert Tips voor Nooit Meer Concurrentie.

Presentatie-expert Eva Brouwer van Pak je Podium
Jezelf presenteren in vaak eng en soms sta je stijf van de zenuwen. Hoe zorg je ervoor dat je minder krampachtig en losser op het podium staat? Eva gaat met je aan de slag om met meer zelfvertrouwen en meer ontspanning jezelf te presenteren. Ze deelt haar 10 jaar podiumervaring met jou!

Brand Designer Simon Droog van Atelier Pan
Je website is je meest waardevolle ambassadeur. Het geeft mensen de kans om jou, je product en je merk beter te leren kennen. Daarom is het belangrijk dat je website er goed uit ziet en consistent is met de rest van je merk. Samen met Simon ontdek je hoe je met een sterk visueel merk van je website je eigen ambassadeur maakt!

Daarnaast ontvang je super interessan­te bonussen:

 • 50 supertips van Astrid voor meer impact en omzet waarmee je van je bedrijf een succes maakt.
 • Het eerste hoofdstuk van het gloednieuwe boek van Anne Quaars, 50 Expert Tips voor Nooit Meer Concurrentie.
 • Het e-book HEBBES | Pak de aandacht met je website ter voorbereiding op het businessevent.
 • Een heerlijk, uitgebreid en super verzorgd lunchbuffet op een prachtige locatie aan het Eemmeer.
 • Zo’n heerlijke goodiebag met…? (Dat blijft een verrassing.)
 • Een warm netwerk van ambitieuze, inspirerende vrouwen. Ik organiseer dit event voor de 7e keer en krijg iedere keer van de deelnemers terug dat het event zo toegankelijk is en een geweldig goede sfeer heeft.

 
Business Event Succes Trek Je Aan Astrid Mast bonussen goodie bag

Reserveer je plaats!

Ik doe je graag een geweldig aanbod. Boek je  je ticket voor dit fantastische en zeer waardevolle business event dan is jouw investering € 297 euro excl. BTW. Daarnaast bied ik je een 2e (partner) ticket aan voor slechts € 97 euro excl. BTW.  Inclusief cappuccino’s, koffie, thee, heerlijk dinerbuffet, uitgebreid werkboek en een goed gevulde goodiebag!

Heb je interesse? Boek dan je ticket, zodat je gebruik maakt van dit prachtige aanbod.

 
RESERVEER JE PLAATS
 

Wat zeggen eerdere deel­nemers over het Business Event?

 
Martha Hiddink, www. Aerofactory.nl

Voor mij een allereerste ervaring om een dag intrinsiek met je uitstraling bezig te zijn en daar een hele dag kennis hierover te mogen ontvangen en delen onder professionele leiding van Astrid. Samen opweg naar het doel van een sophisticated high-en ondernemer.

Goed te zien vond ik dat de medecursisten ook zeker aandacht hadden besteed aan hun outfits voor deze dag, what’s new misschien, maar toch. De dag word serieus genomen, dacht ik nog.

Voor mij was de dag ook een Inventariseren wie je bent. Waarom zou je mooie, modieuze kleding niet gebruiken om te laten zien wie je bent? Astrid vind ik daar ook zeker een erg goed voorbeeld van. Door de dag heen was er een continue bewustwording van je uitstraling in wat je aan hebt.

Oefeningen als ‘Succes aantrekken, hoe doe je dat?”, “Focus op professionele outfits met een high-end uitstraling die laten zien waar jij voor staat” met voor mij een heuse eye-opener de “Kenmerken van high-end kleden” met een indeling van Stijl categorieën naar uitstraling van contrast, kleur en dessin.

Tenslotte nog een goede zet van Astrid binnen deze dag dat je je Powerpitch mocht doen en public! Super eng, “hoe kom ik over?”, maar toch gedaan.

’t Was voor mij een leerzame en prima verzorgde dag in hoe je Succes aan trekt door te focussen op professionele outfits die laten zien waar jij voor staat.

 

 

 
VIP dag Astrid Mast Succes Trek Je Aan
Wanda Vendrig, Succesvol Scheiden Nederland

Wanda Vendrig vertelde tijdens het event dat ze het zo de moeite waard vindt om zichzelf te voeden en zo voor haarzelf te kiezen, zodat ze vol energie een dag later zelf weer training geeft aan haar coaches. Ze is oprichtster van het bedrijf succesvolscheidennederland.nl.

 
Greet Dol
Greet DolAdviesburo Dol

Ik wil je bedanken voor het te gekke Event Succes Trek Je Aan. Je bent zelf voor mij een prachtig voorbeeld van je eigen product. Je straalt, en doet met veel liefde en passie ‘je werk’. Wat mij opviel is de aandacht die je geeft aan alle cursisten. Alle ingrediënten waren aanwezig, die volgens mij nodig zijn om dit event tot een succesvolle dag te maken. Ik heb er veel over mezelf van geleerd, op een ontspannen, gezellige manier. Ook het eten en de plek vond ik geweldig. Zal dit graag aanbevelen aan anderen.

 
Eva Brouwer
Eva Brouwer, Presentator en dagvoorzitter

Ik was op haar event ‘Succes trek je aan’, waar ze een aantal geheimen prijs gaf om je te kleden zodat je meer impact hebt. Imago coach Astrid Mast van Succes Trek Je Aan, een kenner op het gebied van kleur en stijl, die een wetenschap heeft gemaakt wat er bij je past. En nog beter, die jou zelf leert wat jou goed staat, zodat je het de rest van je leven zelf kunt doen.

Een inzicht dat ik heb opgedaan dankzij Astrid is dat ik me vaak casual aankleed om toegankelijk te zijn. In een jurkje en met hakken voel ik me gauw overdressed en je wil niet overdreven overkomen.

Maar nu denk ik, waarom niet?! Ik daag vrouwen tenslotte uit zichzelf met zelfvertrouwen te presenteren. Dus hup, uit die comfort zone en dingen durven die je normaal niet zou doen.

 

Wie organiseert dit Business Event?

Astrid Mast, een bevlogen businesscoach en image professional met een passie voor high-end ondernemen”.

 
Succes Trek Je Aan over Astrid
Toen ik op 1 december 1997 officieel startte met mijn bedrijf, viel alles op zijn plek. Ik had al lang de wens om zelfstandig ondernemer te zijn, ik wilde mijn creatieve geest en zakelijke instinct beter benutten en mijn passie voor image & business én interesse in mensen combineren. Naast passie en plezier, hecht ik veel waarde aan autonomie, onafhankelijkheid en high-level ondernemerschap.

Met deze kwaliteiten help ik ondernemers zich zo te presenteren en profileren met hun bedrijf dat ze maximaal zichtbaar zijn, zich krachtig en zelfverzekerd voelen, onweerstaanbaar stralen en zo veel meer ideale klanten aantrekken en succes bereiken. Met bevlogenheid leer ik vrouwelijke ondernemers excellente marketing en level ondernemen en een smashing presentatie zodat ze super aantrekkelijk zijn voor hun klanten.

In de afgelopen jaren heb ik veel ondernemers via mijn programma’s, presentaties en workshops bewust gemaakt van effectief presenteren en positioneren van je bedrijf en communiceren via je kleding door het gebruik van kleur, contrast, vorm, stof en stijl in de uiterlijke presentatie. Velen zijn (door)gegroeid in zelfvertrouwen, hebben zich durven laten zien. Zijn zichtbaar geworden, zijn volledig in hun ondernemerschap gaan staan, zijn onweerstaanbaar gaan stralen en hebben letterlijk en figuurlijk succes aangetrokken.

© 2017 SUCCES TREK JE AAN