Moeiteloos jezelf zijn als ondernemer

Ben jij moeiteloos en volledig jezelf?

Terwijl jij dit leest, werk ik met een superleuke en enthousiaste groep vrouwen op Ameland Retreat.

Het is de plek waar ik op dit moment BEN, met mijn prachtige klanten. Ik neem hen moeiteloos mee naar grote hoogte met hun Female Business Presence. Ik faciliteer, zij doen zelf het werk.

De songtekst van Bløf gonst door mijn hoofd… zo toepasselijk!
Hier ben ik veilig, hier ben ik sterk.
Hier ben ik heilig, dit is mijn kerk.
Dit is mijn haven, hier leg ik aan…

Ik ben hier om te zorgen voor hun groei. Ik doe niets liever, dan uit ieder mens en iedere situatie de maximale potentie manifesteren.

Ik zie hun blokkades heel helder. Mijn talent wordt steeds sterker, als ik mezelf de ruimte geef om de stilte op te zoeken. En dat doe ik dus, nu op Ameland 🙂

Ik voel en ben me er bewust van, dat ik zowel voor mezelf als voor de ander succes creëer.

Ik weet dat als ik dit talent actief toepas, zowel op het potentieel van anderen als voor mijzelf, dat ik overvloed creëer voor allen. Hoe geweldig is dat!

Dit is precies zoals ik wil werken en wil leven.
De weg hiernaartoe ging natuurlijk niet vanzelf, dat snap je.
Het heeft me heel veel innerlijk werk en investering in tijd en geld gevraagd. Maar nu ik hier BEN, ben ik ongelooflijk blij en trots, dat ik dit punt heb bereikt.

Volledig jezelf zijn als ondernemer

Female Business Presence = Volledig jezelf zijn als ondernemer

In deze tweede video van de afleveringen rond Female Business Presence, laat ik drie van mijn klanten aan het woord. Zij zijn inmiddels van binnen én buiten zo gegroeid, waardoor ze dat punt hebben bereikt. Ze kunnen moeitelozer ZIJN en ondernemen vanuit hun hartsverlangen en daarmee impact maken en leiderschap tonen. Zij weten bovendien hoe ze dat in hun styling laten zien.

Groeien in présence vraagt om bewegen. Door die beweging verandert er wat. Pas dan kun je loskomen, transformeren en verder groeien naar een nieuwere versie van jezelf én jouw bedrijf. En daar doe ik het voor!

Moeiteloos jezelf zijn als ondernemer

Zin om ook dit avontuur aan te gaan?

Verlang jij al zolang naar een vernieuwde JIJ, in een leven waarin jij je pad zelf verder uitstippelt? Ben jij op zoek naar moeiteloos succes binnen je bedrijf of baan?

Vanaf volgende week ben ik weer in m’n studio in Harderwijk, waar ik je heel graag uitnodig voor een koffietje. Klik hier naar mijn agenda.

In februari heb ik nog plek voor het individueel 4-seizoenen In the Lead coachingsprogramma. Voel maar even of het resoneert bij je. Je weet me te vinden.

En jaaa, er is nog iets gaafs aan het ontstaan. Namelijk het idee, om in het voorjaar exclusief en individueel met mij te werken, op Ameland. Ik kan niet wachten je te spreken! Klik hier naar mijn agenda.

Interesse in mijn volgende retreat?

Heb jij interesse om mee te gaan tijdens een volgende editie van de Ameland Retreat? Laat dan je gegevens achter en ik hou je op de hoogte.

Op jouw stijlvolle groei in business,

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *