Boost jouw groei in Female Business Presence

Groei in persoonlijk leiderschap

Nagenietend, naglunderend, uitgewaaid en met een energielevel ‘van hier tot Tokio’ keerden we terug van Ameland. Alles wat we nodig hadden voor groei in Female Business Presence, ontvingen we vanuit innerlijke aanwezigheid.

Het programma stond als een vuurtoren 😃, maar toch weken we af.

Collage Ameland Retreat 2024 - Female Business Presence

We bewogen mee, met wat zich aandiende… de wind. En dat was, bleek later, exact wat de dames die meegingen op Magische Winter-retreat nodig hadden.

Een half uur voordat we op vrijdagochtend het strand op wandelden, viel de regen kaarsrecht naar beneden. Buienradar liet geen buien meer zien na 10 uur. En gelukkig, dat klopte…

Droog liepen we naar het strand. Bovenop de duin trok de lucht open en liet de zon zich zien. De timing was indrukwekkend, de uren die volgden magisch.

Windkracht 6, dat wel, maar wat heerlijk met de wind in de rug. Af en toe hangend en leunend ertegen. En oh wat is dat fijn, om je gedragen te voelen, moeiteloos. Het gaf ieder van ons prachtige inzichten en doorbraken in mindsets.

Uren waaiden we uit op het strand, in de duinen en in het bos. De vuurtoren gaf richting en stond symbool voor verticaal uitgelijnd zijn. Hoe symbolisch!

Zaadjes planten als ondernemer

Zaadjes voor groei in business werden gepland, doordat we de kern van persoonlijk leiderschap raakten. Alignment werd hét toverwoord! Human Design gaf de vrouwen vleugels en richting door talenten nog meer te leven én te laten zien in je persoonlijke presentatie.

Na de vrijdaglunch werd er geshopt. Zo mooi om te zien, hoe innerlijke groei direct vertaald kon worden aan de buitenkant, met toppers van kledingitems.

Groeien in presence vraagt om bewegen. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Door die beweging verandert er wat. Dan pas kun je loskomen en transformeren. Zo groei je verder naar een nieuwere versie van jezelf en je bedrijf.

En dat is goed gelukt op Ameland! Volgend jaar weer!

Coaching naar de unieke JIJ

Een aantal van de dames volgt of volgde het In the Lead coachingstraject bij mij. Ameland was voor hen de kers op de taart!

Verlang jij naar een vernieuwde JIJ? In een leven waarin jij je pad zelf verder uitstippelt, naar moeiteloos succes binnen je bedrijf of baan? En is er te weinig beweging, vooruitgang of groei en blijf je maar hangen op hetzelfde level?

In februari heb ik nog een plek voor het individueel 4-seizoenen coachingstraject In the Lead. Resoneert het bij je, dan nodig ik je van harte uit voor een koffietje in mijn studio (of online) voor een kennismaking. Via de link meld je je aan voor dit koffie-uurtje. Een eenvoudige reply op deze mail is ook prima.

Interesse in mijn volgende retreat?

Heb jij interesse om mee te gaan tijdens een volgende editie van de Ameland Retreat? Laat dan je gegevens achter en ik hou je op de hoogte.

Op jouw stijlvolle groei in business,

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *