Jezelf op 1 zetten - Lente Event Business By Design

Jezelf op nummer 1 zetten

Jezelf op nummer 1 zetten

En nu IK!”, zeiden ze in koor. Want waarom zouden wij er niet toe doen?!

Het gebeurde tijdens het Lente-Event Business by Design.
Deze dappere dames besloten om zichzelf voortaan op nummer 1 te zetten. Daarvoor moeten ze hun bescheidenheid, die hen deels ook siert, maar te vaak in de weg zit, van zich af gooien. Zichzelf niet meer wegcijferen, niet meer altijd eerst voor een ander zorgen.

Te vaak jezelf wegcijferen

Het valt me op dat veel gesprekken met vrouwen, die ik de afgelopen weken voerde, over dit thema gaan. En dan heel expliciet over de frustratie, die dit gedrag ‘van jezelf wegcijferen’ teweegbrengt. Zo passend dit thema in het lente-seizoen, want de natuur staat voluit te shinen. Het spiegelt jou onbewust het verlangen om zichtbaarder te worden.

Veel vrouwen zijn nog altijd veel te bescheiden en komen vanaf ongeveer hun 45ste tot het inzicht dat het ‘zorgen voor’ écht genoeg is geweest. Ze verlangen er steeds meer naar hun eigen weg te volgen. Na zoveel jaren zorgen voor, jezelf helemaal wegcijferen en/of niet zichtbaar genoeg zijn, merken ze innerlijk, dat ze er last van krijgen. Het knaagt! Tegen je natuur in jezelf kleiner maken, dat hou je op de langere termijn niet vol.

Het is hoog tijd voor jou om stappen te zetten, als je je hierin herkent én als je eraan wilt werken. Je leeft maar een keer en het leven is eindig. Super dus, als je nu voelt dat je er compleet voor wil gaan!

Als je er werk van wil maken, dan is het nodig om terug te keren naar je innerlijke wijsheid, jouw innerlijke présence. Vanuit die aanwezigheid maak je de beste keuzes voor jezelf! Ja, ook dus nu voor jou, nu je jezelf op nummer 1 zet. En nee, dat is niet egoïstisch, gewoon wennen!

Hoe pak je dat aan?

Keuzes maken die goed zijn voor jezelf, kan heel eenvoudig, door jouw persoonlijke autoriteit te ontdekken, je eigen leiderschap. Om vervolgens je strategie te bepalen in je leven, werk of business. Dat is simpel, als je je eigen handleiding ontdekt en kent, vanuit je Human Design. Jij hebt je eigen manier van besluiten nemen, echt! Als je dat voelt, dan stroomt de energie vanzelf en merk je dat het met jou veel beter gaat. En dat geeft steeds meer zelfvertrouwen.

Laatst sprak ik een klant, die heel veel training en opleiding had gevolgd en gedaan op innerlijk werk en zij zei:

Waarom heeft niemand me ooit verteld hierover?! Dat ik m’n eigen keuzes, de keuzes die goed voor MIJ zijn, via m’n innerlijke autoriteit kan voelen. En daar dan naar kan handelen, zodat ik voldoening en plezier ervaar, meer succes en innerlijke rust in plaats van energie te verliezen.”

Niet meer wegduiken, niet meer terugtrekken… Ga staan voor wie je bent, wat jij belangrijk vindt, waar jij van AAN gaat, waar jij blij van wordt, wat jouw plezier en bakken met energie oplevert! En voer het door in je gehele uiterlijke presentatie. Dan gaan anderen jouw vernieuwde next level versie ook zien!

Stap uit die comfortzone, als je het verlangen herkent van ‘En nu ben ik aan de beurt!’. Ik weet dat het spannend is, maar wat heb je te verliezen? Twijfels heeft iedereen, ik ook. En iedere ‘Next Level’ heeft z’n nieuwe uitdagingen.

Weet dat je niet alleen bent! Heel veel prachtige, krachtige vrouwen zijn je voorgegaan. Ook jij kan dit, en ik begeleid je er met heel mijn gekleurde en liefdevolle hart mee. Je mag me bellen, je mag een reply op deze mail geven of een Barista koffie-uurtje met mij inplannen, in de studio. Allemaal geheel vrijblijvend.

Wil je alvast wat meer lezen, klik dan op de link van het In the Lead coachingsprogramma, het uitgebreide programma. Liever korte begeleiding? Dan is de VIP-maand coaching ook mogelijk.

Let’s talk en shine!

Op jouw stijlvolle groei in business,

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *