Astrid Mast - kleur uiterlijke presentatie coaching

Hoe kleur voor jou werkt met inspiratievideo

Ben jij je ervan bewust hoe het dragen van een bepaalde kleur, werkt voor jou? Kleur is namelijk energie en de energie van een kleur, voel je. Herken je dat?

  • Ja?! Dan kies je vast al bewust voor een bepaalde kleur, die strategisch werkt in de setting van die dag.
  • Herken je (nog) niet dat je energie krijgt van kleur? Wees hier dan extra alert op en merk, wat het met je doet.

Kleur en mijn uiterlijke presentatie als tiener

Zelf heb ik van jongs af aan van kleur gehouden. Ik zie mezelf zo zitten in de schoolbank van het voortgezet onderwijs, tijdens de wiskundeles van meneer van Plateringen, in een roze geweven blouse, een grote taupe striksjaal om mijn hals, dezelfde kleur pantalon en kakkineuze college shoes. Ik was toen wat klassieker, haha. Het waren de jaren ’80.

Niemand zat er zo bij als ik. Het was mijn manier van kleden, mijn fascinatie voor kleur en stijl en mijn uniciteit, die ik daarmee uitdroeg. Toen nog heel onbewust. Ik merkte wel, dat ik daardoor opviel, maar daar was en is het mij niet om te doen.

Astrid Mast - kleur uiterlijke presentatie coaching

In balans door het gebruik van kleuren

Het is om mezelf te voeden, met de energieën van al die verschillende kleuren. De combinaties maken, dat ik me vaak helemaal in balans voel, omdat ik kleur geef aan mijn talenten. Kleurgebruik zet ik dus heel bewust in voor iedere gelegenheid. Daardoor heb ik aansluiting in iedere situatie en bereik ik wat ik wil bereiken in mijn business.

Toen ik omschoolde naar imageconsultant- en businesscoach realiseerde ik me, dat ik steeds meer behoefte had aan de kleur rood. Maar ik vond dat al snel te dominant in mijn presentatie, want had mijn haar jarenlang geverfd in pittige roodtinten. Daarom koos ik toen voor lingerie en leuke sokjes in het rood. En zo voedde ik mezelf met de energie van die kleur.

Wat ik toen nog niet wist, maar de afgelopen 10 jaar ontdekte, is dat ik vanuit mijn human design chart een open (wit) wortelcentrum heb. Dat betekent dat ik geen consistente start-energie vanuit mezelf heb. Ik heb dus wat moeite met opstarten. Daar moet ik echt bewust moeite voor doen. Het wortelcentrum, te vergelijken met het wortelchakra, staat voor het recht om te ZIJN en heeft als kleur Rood. De kleur rood voedt mij en helpt mij o.a. met het opstarten. Hoe mooi is dat!

Bekijk hier de video

Hoe werkt kleur voor jou - Inspiratievideo Astrid

Jouw unieke en zelfverzekerde presentatie 

In bovenstaande video laat ik je een aantal gewaagde kleurcombinaties zien, die ik zelf heel graag draag. Ik zeg niet dat jij het op deze manier ook zou moeten doen. Helemaal niet zelfs! Iedereen heeft een unieke manier en de uitdaging is om jouw eigen identiteit, jouw Inner Presence, te laten zien in je uiterlijke presentatie, je Outer Presence.

Heb je hulp hierbij nodig, dan ben je van harte welkom voor een VIP-maand Take the Lead. Komende maand geef ik je daarbij een complete Human Design Reading cadeau. Zodat jij begrijpt, hoe jouw HD-chart, jouw energie, voor je werkt en wat ervoor nodig is om bepaalde conditioneringen af te pellen. Zo ‘shine’ je pas écht, maak je veel meer impact en ben je zelfverzekerd zichtbaar. Colours & Styling by Design. JOUW Design met je eigen strategie & autoriteit als kompas!

En omdat ik de hele maand mei feest vier (je hoort binnenkort waarom), krijg je van mij bij de VIP-maand een ticket naar het Lente-Event Business by Design cadeau.

Bel me gerust als je voelt “YESSSS het is nu of nooit, ik ga ervoor!” Ik gun het je zo! Laat jezelf zien, Dress up & Shine op jouw eigen manier. Jouw HD-chart wijst je de weg, zodat je jezelf comfortabel voelt én je volledige potentie gaat leven en laten zien. Dat alleen al levert je zoveel meer voldoening, plezier en succes op! Need I say more?

PS: Inmiddels is er al een mooie enthousiaste groep vrouwen, die naar het gloednieuwe Lente-Event ‘Business by Design’ komen. Boek hier je ticket, als de VIP-maand nog een te grote stap is voor jou. Je bent ontzettend welkom!

Op jouw stijlvolle groei in business,

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *