GLOEDNIEUW

 

LENTE-EVENT

'BUSINESS BY DESIGN'

 

BUSINESS BY DESIGN, een reis door jouw Human Design chart waarbij je de 9 Energie-centra ontdekt
en jijzelf je blokkades ontrafelt en keuzes maakt vanuit jouw innerlijke kracht, je strategie en autoriteit.

Is het voor jou hoog tijd om TIJD voor jezelf te creëren omdat je voelt dat je verder wilt groeien maar tegen hardnekkige blokkades aanloopt? Je eigen Human Design routekaart wijst je de weg naar succes, plezier, voldoening en innerlijke rust.

Kom naar het gloednieuwe Lente-Event

BUSINESS BY DESIGN op 21 mei a.s.

 

Met heel veel plezier nodig ik je uit voor het eerste gloednieuwe Lente-event voor groei in Business en Inner- en Outer presence op een nieuwe stroom van hogere energie waarop je intuïtiever werkt en jezelf presenteert.

Gun jezelf het allerbeste om jezelf te blijven ontwikkelen.
Jouw energiestroom is leidend in hoe jij je werk inricht en niet andersom.

Je eigen Human Design Profiel wijst je de weg naar succes.
Het is jouw routekaart, jouw gebruiksaanwijzing om jouw energie moeiteloos te laten stromen.

Doorvoel jouw pure potentie, word zelfbewust en met plezier zichtbaar met een Outer Presence
die jouw binnenste naar buiten brengt en waarmee jij moeiteloos klanten aantrekt.

 

 • Laat jezelf heerlijk verwennen tijdens dit eerste Lente-event waar Business by Design centraal staat.
 • Reis mee door de negen centra van jouw Human Design chart, jouw eigen unieke blauwdruk.
 • Kom uit je hoofd en verbind je weer met je hartsverlangen.
 • Dompel je onder in fijne omgeving met gelijkgestemde vooruitstrevende vrouwelijke professionals die zich optimaal willen presenteren door te ZIJN. Vrouwen die al interesse hebben in energiewerk met behulp van Human Design waarmee ze hun ware zelf ontdekken om zo verder te groeien naar een hogere versie van zichzelf en die daarover willen delen en sparren.
 • Aan de slag met keuzes maken vanuit jouw eigen Strategie & Autoriteit en de stappen die je gaat zetten. Welke zaadjes zijn er opgekomen dit voorjaar en waar hou jij nu de focus op voor groei in business.

 

Als professional hou je ervan te sparren, te delen, te verbinden en plezier te hebben met andere prachtige, krachtige vrouwen. Het geeft je een nieuwe boost in energie en je wordt er gewoon blij van omdat alle gesprekken een diepere laag pakken.
Je weet als geen ander dat rust en ruimte nemen, kiezen voor jezelf en van tijd tot tijd afstand nemen van de dagelijkse hectiek nodig is.  In de vertraging zit jouw versnelling om weer verder te kunnen groeien.

 

DUS…MELD JE NU AAN VOOR DIT EERSTE LENTE-EVENT ‘BUSINESS BY DESIGN’

Omdat ik van kleinschalig hou met veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht
heb ik plaats aan de stamtafel voor  20 vooruitstrevende vrouwelijke professionals.
Wacht dus niet te lang als je nu al voelt JAAAA hier wil ik bij zijn!

WAT GAAN WE DOEN?

Ter voorbereiding vraag je online gratis je Human Design kaart aan en deelt die vooraf met mij (ik geef je na je aanmelding de site waar je dit kunt opvragen)zodat ik jouw profiel helder heb en ik je verder kan begeleiden tijdens het event. Jij kunt jezelf thuis inlezen over Human Design en specifiek jouw profiel.

Op 21 mei ontmoeten we elkaar om 13.30 uur op de geweldige locatie van Lef & Co aan het water in Harderwijk.

We starten met een voorstelrondje over wat je als Human Design profiel hebt. Ik ben een Emotional Generator met een 1/4 profiel en tribale en collectieve circuits, zo weten we van elkaar welke profiel je hebt.

Je leert die middag je eigen chart nog veel beter te kennen en leert experimenteren met jouw Strategie & Autoriteit. Hierdoor herken en voel je steeds sneller je intuïtie en volgt die vervolgens! De 9 energie centra nemen we een voor een door. We bekijken welke er gedefinieerd (ingekleurd) zijn en welke er open (wit) zijn. Je leert herkennen en voelen wanneer je IN je kracht bent vanuit die centra en wanneer je er UIT bent, waardoor het ondernemen, je leven of je werk stukken moeizamer verloopt.

Door je eigen HD chart te leren doorleven en voelen, vertrouw je steeds meer op je eigen kunnen en keuzes en trek je klanten aan die passen bij jou, zodat je vrij en blij goed geld verdient.

Tussen 16.30 – 17.00 uur sluiten we af en borrelen we heerlijk na met elkaar. Bij mooi weer doen we dat natuurlijk op het terras.  

 
Stijlbijbel
 

De hele middag is alles geregeld en inbegrepen.
Er is een heerlijke high-tea met verse thee, cappuccino’s en een borrel na afloop.
Verwend worden vanaf het moment dat je er bent. Gun het jezelf!
Ik doe niets liever dan jou in de watten te leggen en te voorzien van heel veel kennis!
Heb namelijk tribale circuits in m’n Human Design chart en dat betekent dat het mij in mijn tribe
vooral gaat om JOUW welZIJN.
Eenmaal in mijn tribe faciliteer ik je en help ik jou met heel veel liefde!

 

WANNEER IS DIT GLOEDNIEUWE BUSINESS-EVENT IETS VOOR JOU?

 

Dit gloednieuwe BUSINESS EVENT met als thema “Business by Design”  is vooral geschikt, als jij die vooruitstrevende vrouwelijke professional bent, die al interesse heeft in energiewerk, zodat je je pure zelf ontdekt en steeds minder energie ‘lekt’.

En heb je daarnaast ook groeiverlangens en wil je…

 • moeitelozer doorgroeien naar een hogere versie van jezelf.
 • als professional intuïtiever en onder je eigen voorwaarden werken.
 • verantwoordelijkheid nemen voor je eigen keuzes, die je leert maken vanuit je Strategie en Autoriteit, zodat je moeiteloos verder groeit met je bedrijf of in je functie.
 • openstaan voor nieuwe ervaringen en uit je comfortzone durven komen met een open mind.

 

Het gaat jou niet alleen om het behalen van doelen, maar juist ook om te genieten van de processen naar je doel toe en de goede dingen van het leven! Dan is dit event zeker iets voor jou! Het is een laagdrempelige manier om kennis met mij te maken en om met me samen te werken. Superleuk als je erbij bent!

 
 

WANNEER IS DIT NIETS VOOR JOU?

 • Als je 1 : 1 begeleiding verwacht tijdens dit business-event.
 • Als je niet bereid bent je open te stellen voor de groep en te delen.
 • Als je het programma niet aan mij toevertrouwt 😉

 

Wat klanten, die eerder deelnamen aan een event of meegingen op buitenland-retreats en -experiences, zeggen over Astrid

 

Ik vond het echt heel bijzonder dat we elkaar helemaal niet kenden en dan zo’n klik hebben met elkaar. Met de een heb je dit met de ander heb je dat. Ik voelde mezelf heel erg relaxed en kwam tot inzicht dat ik dus toch wel heel vlot connecties kan maken in een groep met onbekende vrouwen. Meegaan in een groep is normaal niets voor mij. Maar wat een leuke en mooie dynamiek was er op Ameland in de groep.

Bijzonder hoe Astrid mij weet te prikkelen om kritisch naar mezelf te kijken en me daarin uitdaagt om te blijven groeien. Met kritische vragen, altijd weet ze een veilige sfeer te scheppen waardoor je diepe persoonlijke gesprekken met elkaar hebt. Door de bijzonder sfeer die Astrid altijd weet te creëren zijn alle deelnemers heel betrokken op elkaar. Na deze gesprekken onder het genot van een drankje, heerlijke hapjes en een gezellig diner met inspirerende vrouwen krijg ik altijd energie om weer even goed met mezelf aan de slag te gaan.

Er is veel aan het stromen en in beweging gekomen. Zaadjes zijn geplant voor hoe ik mijn business anders wil gaan vormgeven door meer projectmatig te gaan werken. Daarnaast voel ik me zo gedragen en go with the flow. Ik voel weer dat ik leef, afgelopen tijd heb ik in de automatische piloot gezeten. Op Ameland voelde ik dat alles weer ging stromen. Me time inbouwen is cruciaal gebleken en dat ga ik nu structureel doen zodra ik weer thuis ben. Bij mezelf blijven en trouw zijn aan mezelf lukt steeds beter. Het blijft wel een uitdaging in alle hectiek met jonge kids.

Ik heb nieuwe inzichten opgedaan waar ik nooit eerder bij stil heb gestaan. Ben mij bewust geworden van mijn kernwaardes, contact maken met me lijf, waar voel ik emoties, wat doen kleuren met me. En de vraag wat is van mij, wat is van een ander deed veel voor mij.
Inmiddels mediteer ik dagelijks en ben ik me veel bewuster van mijn intuitie.

FEMALE BUSINESS PRESENCE
 

WAT IS JOUW INVESTERING?

 

Dit gloednieuwe Lente-event ‘Business by Design’ bied ik jou aan voor slechts 197 euro excl. btw en is inclusief al het bovengenoemde.

Je gaat natuurlijk naar huis met een koffer vol ….nieuwe, hogere energie, inspiratie, geweldige inzichten voor jezelf, je bedrijf, je baan, je manier van ondernemen én een onvergetelijke lente middag, die jou een boost geeft voor jezelf én je ondernemerschap. Je hebt heel veel geleerd met behulp van jouw Human Design Chart én doorvoelt hoe jouw HD strategie en autoriteit energetisch voor je werken.

Are you ready? Boek dan direct jouw deelname en verzeker je van een plek! Ik heb aan de stamtafel plaats voor 20 vrouwen. Een klein, select gezelschap, dus met volop persoonlijke aandacht voor jouw groei.

 
 
 
 
 

WAAROM IK DIT BUSINESS BY DESIGN EVENT ORGANISEER?

Het is hoog tijd om weer een heerlijk live event te geven. Daar hou ik van, daar ga ik van op aan. Met mijn 1/4 profiel, 1 is de onderzoeker in mij en 4 de netwerker en tribale kanalen, is het voor mij zo vanzelfsprekend om mijn onderzochte en opgedane kennis te delen met mijn tribe. Dat is waar ik mega-energie van krijg. Door jou op ‘AAN’ te zetten waardoor jij verder kunt groeien.

Afgelopen maanden specialiseerde ik mij verder in Human Design. Het is zo’n complete en prachtige tool om vanuit jouw eigen blauwdruk moeiteloos te leren ondernemen en zichtbaarder te worden. Hierdoor ontstond begin dit jaar het idee om per seizoen een passend ‘Business Event by Design’ te organiseren.

En daarom het gloednieuwe Lente Business Event met het thema ‘Business by Design’.

Ik kan niet wachten je live te ontmoeten.

 

Boek nu je toegangsbewijs, als jij met die 19 andere vooruitstrevende vrouwen wilt aanschuiven aan de stamtafel! Ik gun het je zo!

© 2024 SUCCES TREK JE AAN