Met deze kleur haal jij je doelen in 2017.

Wist je dat het dragen van bepaalde kleuren je helpt en ondersteunt bij het realiseren van je doelen?

Dit is de kracht van het inzetten van kleur. Hiermee communiceer je non-verbaal met je kleding. En als die kleur die je aan hebt klopt met wat je verbaal communiceert dan is er transparantie en vertrouwen. Potentiële klanten willen dan heel graag verder met je in gesprek.

Zo vertelde Thelma van de Werff, de ontwerper van de Colour Comfort Methode in haar blog over de vibratie van het jaar 2017. Als je numerologie toepast op het jaar 2017 en alle getallen bij elkaar optelt dan krijg je een 10 en als je dan 1 en 0 optelt dan heb je een 1. De kleur rood is gekoppeld aan het getal 1 dus je kunt zeggen dat 2017 een ROOD jaar is.

Dit betekent dat het een goed jaar is om je gedachten, ideeën en wensen te materialiseren. Bijvoorbeeld, als je wilt doorbreken met je bedrijf naar een hoger level, een gezondere levenstijl wilt hebben of meer aan sport wilt doen dan is dit een goed jaar ervoor omdat de vibratie van rood alles te maken heeft met motivatie en doorzettingsvermogen.

Rood is de kleur die je helpt om je gedachten om te zetten in actie. Niet alleen op fysiek vlak maar ook op het emotionele vlak. Rood kan je ook helpen om meer passie in je leven te krijgen, dit kan zijn in je werk of in je relaties. Met andere woorden, een goed jaar om je woorden in daden om te zetten en om verder door te breken met je bedrijf naar een hoger level.

Portret Astrid rond JPEG

Rood is dus dé kleur die je helpt om door te gaan met het realiseren van je doelen.

Je doorzettingsvermogen is één van de zeer waardevolle kwaliteiten die je een succesvolle ondernemer maken. Zeker als je even in een dal belandt! De kracht zit hem in ‘gewoon’ doorgaan.

Maar hoe kun je nu rood inzetten in je bedrijf en zorg je ervoor dat de kleur rood je gaat helpen met het bereiken van je doelen?

Mijn 3 RODE tips voor 2017.

1) Omring je met de kleur rood. Waarom zou je zeggen? Omdat rood je in de actiestand brengt!

Dit kun je op verschillende manieren doen.

Trek het aan! Hoe simpel is dat. Denk aan een rood jasje of jurk of een mooie shirt of vest. Misschien ben je wel gek op rode schoenen. Ben je niet zo van het rood, het hoeft niet heel groots te zijn. Een randje een biesje of rood in een printje is ook al prima. Als jij het maar af en toe even ziet. Want nu je weet dat rood in 2017 extra voor je werkt wordt je constant hieraan herinnerd. Er liggen enorme kansen op je te wachten.

Als je het aantrekt, zorg dan wel dat je de goede kleur rood aanhebt die je fantastisch staat. Zelf staat een koele, heldere rood mij het beste, zoals je ziet op de foto.

Gebruik de kleur rood in je werkomgeving. Denk aan rode accessoires voor op je bureau. Mooie rode schriften of zelfs een rode bureaustoel!

2) Stel je omzetdoelen vast, mocht je dit nog niet gedaan hebben.

Word zo concreet mogelijk. Dat maakt namelijk dat je naar aantallen, getallen toewerkt. Hoeveel omzet wil je behalen in 2017 en hoeveel zet je dan dagelijks om om dit te realiseren. Hoeveel personen wil je dit jaar helpen met jouw expertise? Hoe groot zijn je groepen of hoeveel individuele trajecten wil je met klanten.

Hou dagelijks bij wat er binnenkomt aan omzet. Ook al komt er weinig binnen houd het dagelijks bij. Alles wat je aandacht geeft groeit. Door te zien wat er binnenkomt zul je veel meer pro-actief blijven, bijsturen en weer actie ondernemen. Doe vooral rood aan wanneer je met dit soort taken bezig bent binnen je bedrijf. Het geeft je een boost!

3) Bepaal je strategie hoe je je doelstellingen behaalt. Je marketingplan is je leidraad.

Hoe ga je nieuwe leads genereren? Hoe vergroot je je zichtbaarheid? Aan welke netwerkbijeenkomsten ga je deelnemen? Hoe hou je contact met je bestaande klanten en hoe werf je nieuwe klanten? Maak vervolgens een planning van al je activiteiten en voer die ook uit! Als het uitvoeren achterblijft voeg dan meer rood toe!

Succes verzekerd!

Dat kleuren voor je werken is bewezen en naast rood zijn er natuurlijk veel meer andere zakelijke kleuren waar jij direct impact en inkomen mee behaalt.

Heb je het idee dat je kansen laat liggen? Dat je bedrijf veel minder groeit dan je zou willen terwijl je iets super waardevols te bieden hebt? En wil je in 2017 het verschil maken,eruit halen wat erin zit,  je onderscheiden als professional en zo maximaal zichtbaar zijn voor je potentiële klanten.

Dan heb ik iets geweldigs voor je!

Komende maand start m’n super praktische online programma Direct Impact met Krachtige Outfits.

Hierin leer je hoe je met je bestaande garderobe direct veel meer impact hebt. Met dé 5 super praktische styling tools, leer je in 5 weken succesvolle, prachtige krachtige outfits samen te stellen. Hierdoor weet je welke kleuren en combinaties voor jou werken, trek je succes aan, presenteer je je professioneel, ben je maximaal zichtbaar en heb je direct impact op potentiële klanten.

Tot en met vrijdag 20 januari a.s. geldt er een speciaal aanbod en is jouw investering in Direct Impact met Krachtige Outfits slechts € 347,00 (excl. BTW).

Daarnaast ontvang je een waanzinnige bonus! Een ticket voor het Business Event Succes Trek Je Aan op 11 mei 2017. t.w.v. € 297,00. Een super waardevol event voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers en CEO’s  die willen werken aan een krachtige leiderschapsuitstraling én het nog laten zien ook!

Klik op onderstaande button voor meer informatie en aanmelden.

Ja, ik meld me graag aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *