garderobe

Ze was huiverig… want werd ze niet een kopie van mij??

Ze was huiverig want wordt ze niet een kopie van mij als ze met mij in zee gaat? Dit vertelt klant Tess mij begin dit jaar.

Ze merkt dat haar garderobe niet meer past bij wie ze ondertussen is geworden. Zowel als mens als met haar business is ze enorm gegroeid.

Aan de ene kant heeft ze het grote verlangen om zich te kleden helemaal in lijn met haar hogere tijdlijn, zoals ze dat zo mooi zegt, waarop ze inmiddels zit. Aan de andere kant de angst om met tassen vol kleding thuis te komen en na een paar dagen denken oh jee dit ben ik helemaal niet.

Al pratende gaat haar angst over in YES, ik heb er zin in, doe mij alsjeblieft die VIP-dag.

  

Cadeau

‘Dit is een groot cadeau aan mezelf, ik gun het mijzelf. Ik ben er klaar voor want ik ben gewoon niet zelfverzekerd genoeg over mijn outfits. Ik vind veel leuk, vooral ook felle kleuren. Maar of dat nu koele of warme tinten moeten zijn? Ik heb geen idee. En welke stoffen en prints passen bij me? Ook geen idee. Daarom heb ik een ratjetoe aan kleding in mijn kast die zich niet makkelijk laat combineren. Dat geeft iedere dag weer stress!
En ondertussen groeit m’n business en bied ik trajecten aan van 50k. Ik wil balans in mijn outfits en uitdragen waar ik voor sta met mijn bedrijf.’


Wat heb ik genoten van Tess.

  

Energie

Zo’n vrouw die snapt én voelt dat je uiterlijke presentatie belangrijk is en meedoet in het aantrekken van de allerleukste klanten. Omdat ze zich veel meer op haar gemak voelt én omdat ze nu weet wat bij haar past, hangt er direct zo’n heerlijke energie om haar heen die woest aantrekkelijk is voor haar (potentiële) klanten.

Wil je weten wat het Tess nog meer heeft opgeleverd?
Je leest het hier.

  

Barista koffie-uurtje

Wordt het voor jou ook hoog tijd om tijd in te ruimen voor jouw persoonlijke presentatie omdat ie niet meer aansluit bij de groei die je doormaakt en die van je bedrijf?

Meld je dan direct even aan voor het (online) barista koffie-uurtje. Dan nemen we samen even de tijd om te kijken wat heb je nodig hebt om die hogere versie van jezelf te laten zien.

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *