Winter Retreat Ameland Astrid

Magische Winter Retreat op Ameland

De voorbereidingen voor de Magische Winter Retreat zijn in volle gang en ik heb inmiddels een aantal dames gesproken over hun verlangens in 2024, waar we tijdens de retreat bij gaan ‘stilstaan’.

De rode draad is, hoe krijg ik meer tijd en ruimte om meer vrijheid te ervaren in mijn leven/werk. En daarbij, hoe blijf ik bij mezelf, zorg ik voor mezelf, cijfer ik me niet meer weg en hoe verschijn ik vervolgens aan de buitenwereld.

Ga mee op ‘Waanzinnig Ameland Retreat’ met Astrid Mast

Jouw Female Business Presence

Dit alles vraagt om groei in persoonlijk leiderschap, één van de lastigste onderwerpen, als we kijken naar groei in je Female Business Presence. Die Presence gaat zoveel verder dan de buitenkant, jouw uiterlijke presentatie.

Het gaat in de kern over jouw persoonlijk leiderschap én je innerlijke aanwezigheid. Hoe aanwezig ben je bij jezelf. Hoe aanwezig leef je je eigen leven. Hoe eerlijk ben je naar jezelf, als het gaat om je eigen verlangens of behoefte en hoe zichtbaar ben je.

Zet jezelf op nummer 1

Jaaa, ik weet hoe moeilijk dat is om bij jezelf te blijven. Om eerst voor jezelf te kiezen en te zorgen om vervolgens er voor een ander in volledige presence te kunnen zijn. Niet meer pleasen of jezelf het niet waard vinden, waardoor je steeds je eigen groei saboteert.

Dat zorgen voor een ander, het pleasegedrag, jezelf op de laatste plaats zetten, is namelijk veel gemakkelijker. Jarenlang heb ik dat ook gedaan. Dan hoefde ik namelijk niet naar mezelf te kijken en naar binnen te keren. Maar daar zat echter niet mijn groeiproces.

M’n eigen obstakels aangaan, voelen wat dat met je doet van bijvoorbeeld ‘zeggen wat ik ervan vind’ of ‘duidelijk aangeven waar mijn grenzen liggen’ en dus ook vaker nee zeggen…

Hoe moeilijk is dat wel niet. Ik heb er jaren over gedaan. Totdat ik besloot dat ik het anders wilde en een goede coach in de arm nam om het samen aan te gaan. Dat gun ik jou ook!

Winter Retreat Ameland Astrid

Dit levert de Winter Retreat op!

De professionals die meegaan naar Ameland hebben de keus gemaakt om deel te nemen. Eén van hen vertelde me “Door het besluit te nemen mee te gaan, gebeurt er van alles in en om mij heen. Klanten die eigenlijk niet zo bij me passen, vallen ineens weg. En nieuwe klanten waarbij ik voel dat m’n energie veel meer gaat stromen komen op mijn pad. Heel bijzonder om te merken”.

En dit is nog maar het begin, we zijn nog niet eens op Ameland. 😃

Wat heb jij nodig om te groeien in jouw Female Business Presence dit jaar?

Heb jij al helder wat jouw groei-ambitie überhaupt is of waar jouw hart werkelijk op aangaat?

Ga je met ons mee?

Ik kan me voorstellen dat je het fijn vindt om daar samen naar te kijken.
Weet dat ik nog 1 plaats beschikbaar heb om mee te gaan op deze winter retreat.
Hoe zou het voor je zijn om erbij te zijn?
Voel je dat er een ‘JA’ op zit?

Mail me dan direct even of bel me op 06-13708867 als je dat fijner vindt.
We gaan dan eerst samen geheel vrijblijvend in gesprek om te kijken of deze retreat bij je past.

Klik hier voor alle informatie.

Je bent van Harte welkom!

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *