natuur

Wat ik leerde van de natuur? ‘ZIJN’

De natuur heeft me als kind altijd getrokken. Op m’n zesde ging ik op scouting. Iedere zaterdag hadden we opkomst in ons clubhuis midden in de natuur. Alle seizoenen maakte ik onbewust mee. Ieder jaar weer, 15 jaar lang 😀.

Zijn wie je bent

Waarom was het zo fijn daar? Ik mocht daar zijn wie ik was/ben.. De seizoenen komen en gaan, jaar in jaar uit. De natuur IS, gaat gewoon zijn gang, laat zich niet tegenhouden.

In die natuur vond ik mijzelf steeds weer terug. Want er was geen oordeel, geen goed of fout. We hadden allemaal hetzelfde apenpakje aan 🙃. Ik mocht er ZIJN wie ik ben. Wie ik werkelijk van binnen ben.

Toen ik puber was en zaterdagsmiddags dan weer thuiskwam van de scouting kleedde ik mij niet meer om. Om zo dat gevoel van thuiskomen bij mezelf nog even vast te kunnen houden. Ik hield m’n uniform aan tot ergernis van mijn moeder. Die wilde dat ik er altijd tip top uitzag en daar viel het scoutingpakje niet onder.

Vorig jaar ontdekte ik dat ik de brug heb geslagen tussen mijn bedrijf en de natuur. Ik coachte altijd al op bewustwording en zichtbaar maken van wie je werkelijk bent en dat laten zien in je personal branding in het ritme van de seizoenen, maar was me er niet zo bewust van.

4-seizoenen VIP-programma

Zo ontstond het unieke 4-seizoenen VIP-programma In the Lead. Deels individueel, deels in groepsverband. Een compleet nieuwe manier om het goud in jou moeiteloos op te halen. Waarbij ik iedere seizoenswisseling specifiek coach op wat passend is voor jou en je bedrijf in het betreffende seizoen. Patronen ontdekken in jouw ondernemerschap die je heel goed dienen endie je niet meer dienen. Seizoenthema’s uitwerken die zorgen voor succesvol ondernemen en moeiteloos verschijnen aan de buitenwereld. Vormen zoeken in jouw stijl waarmee je succes aantrekt.

  

Duurzaam ondernemen

Een hele nieuwe organische manier van duurzaam ondernemen om zo het bedrijf en het leven van je dromen te realiseren. Helemaal op jouw voorwaarden, passend bij wie jij bent daarbij gebruikmakend van je intuïtie.

  

Verlangen

Als dit je aanspreekt en je verlangt ernaar dat er echt iets moet veranderen bij je in het nieuwe jaar, omdat je te weinig je volle potentie laat zien, terwijl het wel in je zit maar het komt er om welke reden nog niet uit, plan dan hier een kennismakingsgesprek. Gaan we samen verkennen of dit is wat jij nodig hebt. Eind januari start de eerste groep.

Meer informatie over In te Lead vind je hier.

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *