'In the Lead'

 

- Persoonlijk Coachingstraject -

 

Ontdek hoe je jezelf en je bedrijf op een hoger niveau presenteert en positioneert zodat je ZICHTBAAR SUCCESVOL & IN THE LEAD bent.
Een coachingstraject waarin je werkt aan je PERSOONLIJK LEIDERSCHAP en verder bouwt aan een succesvol bedrijf.

 

Verlang jij ernaar jezelf ZICHTBAAR te maken en zo jezelf en je bedrijf naar een hoger level te tillen?

 • Wil je veel meer op je eigen voorwaarden je bedrijf runnen en daar een goede boterham mee verdienen?
 • Wil je ontdekken hoe je je ondernemerschap verbindt met jouw intuïtie en zo met veel meer energie moeiteloos onderneemt en die allerleukste klanten aantrekt die bij je passen en met liefde jouw prijzen betalen omdat ze jouw waarden zien.

‘In the Lead’ is een coachingstraject, speciaal voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers en leading professionals, wat ervoor zorgt dat je groeit met je bedrijf naar een hoger niveau zonder harder te hoeven werken.

 

Tijdens het coachingstraject begeleid ik je intensief met het verder uitbouwen van jouw bedrijf door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.  Ik ben er van overtuigd dat daar jouw succes mee valt of staat.

Je ontdekt alles over hoe je jezelf onderscheidend en uniek presenteert en positioneert zodat je…

 • je zelfverzekerd voelt in outfits die perfect bij je identiteit passen.
 • die succesvolle ondernemer wordt die IN THE LEAD is.
 • een helder aanbod hebt, keep it simpel
 • een geweldig bedrijf creëert met ideale klanten waar jij het liefst mee werkt.
 • klanten als een magneet naar je toehaalt omdat je zichtbaar bent.
 • Weet welke stappen je strategisch zet om je prijzen op niveau te brengen zodat je verder groeit met je bedrijf naar een hoger level.

Met het ‘In the Lead’ traject wordt jouw innerlijke vuurtje weer aangewakkerd, blokkades opgeruimd, zodat jij je vol zelfvertrouwen
zichtbaar durft te presenteren en positioneren met je bedrijf.

En zo…

 • Groei je in je persoonlijke leiderschap.
 • Draag je stijlvol, vrouwelijk en op een eigentijdse manier uit dat jij die vakvrouw bent die je klanten zo hard nodig hebben.
 • Durf je steeds meer te vertrouwen op je intuïtie.
 • Vergroot je je zichtbaarheid en impact zodat potentiële klanten de kracht en professionaliteit van jou en je bedrijf zien.
 • Word je als toonaangevend leider opgemerkt en serieus genomen.
 • Vaar je je eigen koers.

 

Petra van Beek, secretaris beleidsdirecteur HRM overheidsorganisatie

Van tevoren had ik me geen beeld gevormd wat dit traject me zou gaan opleveren. Maar werken aan mezelf vind ik altijd een goede investering en ik voelde dat ik het nodig had.

Ik kreeg meer inzicht in patronen die onderliggend zijn aan mijn gedrag. Werd me meer bewust van mijn persoonlijke drijfveren met als resultaat dat ik nog steviger in mijn schoenen sta en nog meer zichtbaar kan zijn. Ik ben minder streng voor mezelf geworden. Heb de mindset omarmt van ‘Ik kan het’ en heb ontdekt dat ik anderen niet langs de maatstaf kan leggen die ikzelf hanteer.

Genoten van het traject, het heeft me veel energie gegeven. De gesprekken zijn zeer waardevol en ik ervaar het als een verrijking dat je in mijn hoofd bent gaan zitten. Waardevol om af en toe wanneer ik ergens mee bezig ben of een keuze maak je reactie in mijn hoofd te horen. Dat maakt dat ik voor mezelf nog iets beter motiveer waarom ik iets wel of niet moet doen.

Als kers op de taart bij de afronding van het traject heb ik gesolliciteerd op een nieuwe baan en ben aangenomen. Daar ben ik erg blij mee, krijg ik veel energie van en had ik bij de start van dit traject niet kunnen denken.

Ik voel met prettig bij de manier waarop je coacht, je zorgt ervoor dat ik kritisch naar mezelf blijf kijken en de bonus vind ik de koppeling die je maakt naar de uitstraling in je kleding. Zo worden innerlijk en uiterlijk heel mooi bij elkaar gebracht.

Virtueel Professional

 

Pauline Kort,  Virtueel Professional

Het traject heeft ervoor gezorgd dat ik steviger in mijn schoenen sta door meer te vertrouwen op mijn intuïtie. Hierdoor heeft mijn zelfvertrouwen een boost gekregen en houd ik beter de regie, durf ik meer zichtbaarder te worden én zorg ik nu beter voor mezelf. Ook heb ik geleerd dat juist het plannen van me-time/ family- time het ten goede komt van mijn bedrijf. Mijn bedrijf en ik zijn meer in balans.

Ik voel mij nu veel meer ondernemer: ik heb ‘echt wat te bieden en hoef niet van mezelf opleidingen te blijven volgen(alleen die ik leuk vind om bij te blijven). Ook zijn de stappen gezet om veel zichtbaarder te zijn op social media.

Door het volgen van het traject heb ik geleerd om met mijn hart te werken aan & in mijn bedrijf én kan ik nu beter genieten van de tijd voor mezelf en familie. Zonder dit traject had ik zeker niet de rust gehad om er te zijn voor mijn moeder en mijn familie na haar overlijden.

De coaching heb ik als ik zeer warm, veilig en deskundig ervaren: Astrid daagt je op een prettige manier uit om oude patronen los te laten en nieuwe te omarmen. En als je tijdens het traject toch weer naar oude patronen dreig terug te vallen help ze je weer op de goede weg. Daarnaast is het ook fijn om met haar te sparren over je bedrijf.


Weten of dit programma voor jou geschikt is?
Boek hier je gratis (online) barista koffie-uurtje, zodat we ontdekken wat je nodig hebt en of er een match is voor een langdurige samenwerking. Omdat ik exclusief 1:1 werk met veel persoonlijke aandacht voor jou is er beperkt plek.

 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!

Ik geloof erin dat JIJ het verschil maakt!

Ga jij de uitdaging aan? Het traject is speciaal voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die hun vak verstaan die: een toonaangevend leider willen zijn, impact willen maken en hun bedrijf nog steviger willen neerzetten zonder daar harder voor te werken.
Die kiezen voor ‘het nieuwe ondernemen’ waarbij intuïtie en strategieën samengaan. Die 100% verantwoordelijkheid nemen over hun bedrijf. Die diepgang in persoonlijke coaching zoeken en zo het verschil maken!

Ben jij die ambitieuze vrouwelijke ondernemer met een bedrijf of leading professional en wil je daarnaast…

 

 • De ‘leading lady’ zijn, met jouw natuurlijke leiderschap en toonaangevend in de markt.
 • Hét bedrijf dat echt bij jou past helemaal op jouw eigen voorwaarden.
 • Een goed inkomen zodat je het leven leidt dat je wilt en verder investeert en groeit met je bedrijf.
 • Zichtbaar succesvol in stijlvolle, vrouwelijke & eigentijdse outfits die jouw deskundigheid volledig onderstrepen.

 

Petra Doelen, eigenaar Sociale Innovatie Studio

‘Toen ik Astrid voor het eerst sprak, zat ik vast in een baan, die me niet gelukkig maakte en achteraf gezien ook in een ongelukkige relatie. Ik stond totaal niet open om verantwoordelijkheid te nemen en écht voor mezelf te kiezen. Zij drukte me op het hart om dat ooit wel te doen. Op dat moment kon ik het niet maar dacht: op een dag gun ik mezelf een Astrid.

Achteraf gezien bleek deze ontmoeting het begin van een proces dat uiteindelijk resulteerde in een kantelmoment. Voor mij was dat de dag dat ik als alleenstaande moeder van drie kinderen in 2018 mijn vaste baan inruilde voor het onzekere bestaan als zzp’er. Heel spannend.

Ik ontdekte al snel dat ik het moeilijk vond om mezelf te laten zien in meerdere opzichten. Ik vond het lastig om mijn visie en aanbod duidelijk naar voren te brengen maar ook om hardop tegen mijn omgeving te zeggen: ik ga vol voor mijn bedrijf. Toen wist ik: dit is het moment dat ik mezelf Astrid ga gunnen. Ik voelde dat die investering me heel veel zou opleveren.

En ik heb er geen moment spijt van gehad. Astrid leerde me hoe ik kan laten zien wie ik ben en waar ik voor sta. Door haar weet ik dat ik op mijn intuïtie kan vertrouwen bij de keuzes die ik maak. Ze leerde me ook om focus te houden, ook op die momenten dat dat door persoonlijke omstandigheden lastig is.

Ik weet door Astrid hoe ik mijn persoonlijke visie en uitstraling veel meer naar buiten kan laten komen in mijn kleding maar vooral ook in mijn houding en gedrag. Ik doe het tegenwoordig op mijn manier: ik doe alleen nog maar projecten en opdrachten die ik leuk vind en voor een groot deel zelf bedenk. Uiteindelijk levert dat voor de mensen met wie ik werk ook de meeste energie op.’

 

Anita Brink, eigenaar Fasett – organisatie advies

‘Tijdens een vriendinnenweekend gaven we elkaar positieve feedback en tips. Het leuke was dat ik terugkreeg dat ik het laatste jaar sterker en krachtiger was geworden. Huh..?? En tegelijkertijd: aha!!

Bijna een jaar lang liep Astrid met me mee op met als rode draad meer kracht in het zakendoen en mijn persoonlijke zichtbaarheid vergroten. Ik had telkens een professioneel klankbord naast mij om mijn gedachten en aanpak te toetsen en te verbeteren, dat vond ik heel prettig. Bovenal was het superfijn dat Astrid presentatie (kleding) en zakelijke inzichten weet te combineren: weer scherp zijn op je kledingkeuzes en weten welke impact verschillende stijlen en kleuren hebben waardoor je zakelijke impact groter wordt.

De inzichten die ik heb gekregen tijdens het coachtraject leidden tot me veel vrijer voelen en ontspanner zakendoen. Daarnaast durf ik nu veel meer mijn intuïtie te volgen en heb ik de juiste energiebalans gevonden. Als iets niet gaat werken, wat ik al snel voel, durf ik nu veel sneller keuzes te maken in stoppen met samenwerkingen. Dat geeft mij rust, voorheen bleef het dan malen in mijn hoofd. Ook mijn prijzen zijn nu beter in balans. Ik lever kwaliteit en daar mag iets tegenover staan.

Mijn volle agenda en verantwoordelijkheidsgevoel naar mijn klanten maakten de coaching soms een ‘onderbreking waar ik eigenlijk geen tijd voor had’. Maar goed, toch gegaan en nooit spijt van gehad: telkens kwam ik energiek en met de nodige inzichten terug. Ik heb het als zeer prettig en leerzaam ervaren. Zeker omdat Astrid een ervaringsdeskundige en zelf ook een vrouw is waardoor ik makkelijker mijn twijfel en onzekerheid kon benoemen. Iets wat ik bij een man minder snel zou uiten.’

Ben jij IN THE LEAD?

De grootste uitdaging is te kiezen voor jezelf en je bedrijf en ervoor te gaan staan. De regie nemen en persoonlijk leiderschap verder ontwikkelen zorgt ervoor dat je verder groeit met je bedrijf naar een hoger niveau. Met zichtbaar succesvol jezelf high-level leren presenteren haal je het succes naar je toe. Dat geeft een boost in zelfvertrouwen en in eigenwaarden. Jezelf presenteren wordt steeds makkelijker. Zowel live voor de groep, tijdens een presentatie, op het podium, in netwerkomgevingen als online op video. Ook al ben je introvert, bescheiden of twijfel je regelmatig.

 Stel je voor dat je situatie zo is:

 • Je bent een toonaangevende ondernemer/professional.
 • Je hebt de regie in handen en het ideale bedrijf neergezet.
 • Je hebt een goed inkomen omdat je hebt geleerd hoe je een high-end aanbod ontwerpt, hogere prijzen durft te vragen en structureel ideale klanten aantrekt die zien dat jouw aanbod de prijs helemaal waard is.
 • Je onderneemt moeitelozer omdat je niet meer vanuit je ratio maar vanuit intuïtie je verbindt met je bedrijfsstrategieën. Je kent de signalen zodat je dicht bij je intuïtie blijft.
 • Je uren zijn gehalveerd.
 • Je weet hoe je jezelf en je bedrijf onderscheidend en high-end presenteert en positioneert waardoor je zichtbaar bent en je impact verdubbelt.
 • Je weet hoe je zichtbaar & succesvol je leiderschap in outfits uitdraagt waardoor je continue kansen creëert en je expertpositie claimt.

Is het interessant voor jou? Meld je dan nu aan voor het gratis (online) barista koffie-uurtje zodat we ontdekken wat je precies nodig hebt en of er een match is voor een langdurige samenwerking. Omdat ik exclusief werk met veel persoonlijke aandacht voor jou is er beperkt plek.

 
JA, IK MELD ME AAN!

 

Esther Kloet, eigenaar Kijk op Kwaliteit – organisatieadviesbureau

‘Veel van mijn eerdere onzekerheid ben ik nu kwijt! ‘

Ik ben meer ‘mezelf’ geworden! En daar ben ik zo ontzettend blij mee. En wat ik zo fijn vind is dat ik nu duidelijkheid gekregen heb en voel waar ik echt energie van krijg.

Wat ik tijdens de coaching direct kon doorvoeren was dat ik veel meer aan de slag ben gegaan met waar ik ECHT blij van wordt en energie van krijg. Ik heb geleerd me veel minder ‘te voegen’ naar de klant toe als die zijn planning wijzigde.  Dus veel meer zelf de lead houden over wanneer het MIJ uitkomt. En daarnaast heb ik een andere tijdsindeling doorgevoerd zodat ik meer tijd en ruimte creëerde voor de kunstenaar in mij en de nieuwe creatieve tak van mijn bedrijf die ik aan het uitrollen ben.

Persoonlijke inzichten die ik heb opgedaan? Teveel om op te noemen maar een van de grootste is toch wel  ‘Eigen regie geeft energie’. En ook dat ik goed ben zoals ik ben en dat ik daarvanuit mag gaan. En waar ik nog aan moet wennen maar wat al mijn hele leven in mij schuilt ‘Ik ben meer kunstenaar dan ik altijd heb gedacht!’

Als bijzonder positief heb ik het traject met Astrid ervaren omdat het een combinatie was van strakke zakelijke aanpak met oog voor de zachte kant en de uitdagingen daarvan. Het was een traject waarin ik niet alleen zakelijk maar ook als mens een spiegel voorgehouden heb gekregen, handvatten heb gekregen voor valkuilen en daardoor zowel als persoon als zakelijk enorm ben gegroeid.

Ik mis alleen nog de concrete opvolging met opdrachten maar daar werk ik hard aan en dat gaat lukken! De transformatie was stap 1 nu door naar de concrete opdrachten.  Er staan veel lijntjes uits. De vervolgcoaching gaat me daar vast ook nog veel verder mee brengen.

Ik ben er een blijer, gelukkiger en zekerder mens door geworden en ook wijzer… Dank Astrid voor jouw rol hierin!

 

Wiandy Blaster, adviseur

Ik hoopte op een nieuwe baan en die heb ik gevonden.

De coaching heeft mij qua persoonlijke ontwikkeling veel opgeleverd.

Ik sta beter in mijn eigen kracht. Ik weet waar ik qua persoon naar toe wil groeien en wat ik achter mij kan laten. Dit in relatie hoe ik dit qua kleding en accessoires aan de buitenwereld kan laten zien.

Ik denk nu bewuster na over wat ik aantrek op basis van mijn afspraken en wat ik daarin wil bereiken. Mijn grenzen kan ik inmiddels veel beter bewaken en die ook op tijd aangeven aan de ander. Door bewust te zijn geworden van mijn eigen grenzen leer ik langzaamaan meer mijzelf op de eerste plaats te zetten.

Dit zijn mijn drie grootste inzichten die ik heb opgedaan om te komen tot deze transformatie binnen mezelf en in mijn baan.

1. Ik weet nu hoe ik de binnen- en buitenwereld met elkaar moeten aansluiten. Uitstralen wat je van de binnenkant wil.

2. Mijn kernwaarden zijn mijn heel duidelijk geworden. Dat is mijn kern/mijn kracht. Dat is de basis waarop ik als aankomend leidinggevende naar handel. Zo blijf ik puur aan mezelf. Daarmee kan ik ook als leidinggevende mezelf blijven. Hierdoor behoud ik mijn authenticiteit.

3. Voelen, durven voelen en blijven voelen. Goed zorgen voor m’n eigen energie. Wat kost energie, wat levert energie op. En hoe kan je in de loop van de dag herstellen van energie-slurpers.

De coaching is niet geënt op een vast stramien. Astrid weet wat ze aan wil stippen. Dat doet ze heel organisch dus als het de ene keer niet goed voelt dan wordt iets een andere keer behandeld/besproken/aangestipt. Hierdoor is het ook fijn om dingen te bespreken in plaats van dat je verplicht bent dingen te doen waar je op dat moment helemaal geen behoefte aan hebt.

Ik hoopte op een nieuwe baan en die heb ik gevonden. Een baan waarin vanaf dag 1 ingezet wordt op mijn ambities.

Het mooiste gaat nog komen. In het vervolgtraject vanaf september. Dan ben ik echt ambtenaar, ga ik beginnen aan de gestructureerde cursus bij De Baak en dan de begeleiding van Astrid om dat alles op mijn gevoel en energie een plek te geven.

Ik kan de coaching zeker aanraden! Vooral aan mensen die open staan om op basis van flow/gevoel/energie gecoacht te worden. En het moeten mensen zijn die ook ambities hebben. Dat kan zijn een volgende stap maar ook steeds beter worden in hetgeen je doet.

Wat heb je nodig om dit te bereiken?

In het programma begeleid ik je intensief met het positioneren van je next level business,’In the Lead’ zijn, je high-level presentatie, intuïtieve marketing en je persoonlijke groei. Zodat alles klopt met wie jij bent, waar je voor staat en wat je wilt uitdragen met je bedrijf! Onderscheidend, uniek, eigenzinnig, helemaal jij! En zo kan geen ideale klant meer om je heen en groei je verder met je bedrijf naar het hoger level. Ik help je om ‘In The Lead’ te zijn, om je transformatie en implementatie van je nieuw ingeslagen weg te ondersteunen en te supporten. Zodat je werkelijk resultaat boekt!

 

Martine Tjepkema, Gerechtsdeurwaarder

Door het coachingstraject aan te gaan heeft het me qua persoonlijke ontwikkeling opgeleverd dat ik minder onzekerheid over mijzelf en mijn bedrijf  meer heb. Ik ben minder gaan doemdenken en meer gaan denken in mogelijkheden. Hierdoor ben ik minder snel van mijn pannetje bij een tegenslag.

Ik heb nu veel meer de regie over m’n bedrijf omdat ik heb geleerd Duidelijker te zijn naar medewerkers in wat ik wil en hoe ik het wil.

Ook ben ik zakelijker gaan factureren zodat ik niet voor de kat zijn viool aan het werk ben. Ik ben geen liefdadigheidsinstelling.

En ik heb duidelijk positie ingenomen naar mijn opdrachtgevers. Er wordt gewerkt volgens mijn voorwaarden en anders niet.

 

Om te komen tot deze transformatie ontdekte ik dat: 

– Fouten maken niet erg is.
– Als ik denk dat iemand een mening over mij heeft, hoeft dit niet per se waar te zijn ( en meestal is het dat ook niet). Hierdoor word ik minder onzeker.
– Waarmee ik mij profileer kan ik ook echt en is geen hobby. Ik zie mijzelf dus niet meer als een hobbyist tussen “de grote jongens”. Ik hoef mij niet meer waar te maken.

Ik heb het coachingstraject als  open, direct en prettig ervaren. En ook gelachen…..

Ik had niet per se de verwachting dat het mij een verdubbeling van mij omzet zou opleveren. Uiteraard is de omzet wel verhoogd. Dat komt mede doordat ik heb geleerd dat ik mijzelf niet naar beneden moet halen en zakelijker moet zijn naar mijn opdrachtgevers. Voor niks gaat de zon op.

Ik zal er scherp op blijven dat het mijn kantoor is en niet van mijn medewerkers. Hoewel ik vind dat wij het samen doen, ben en blijf ik “de baas”.

Ik raad dit traject iedereen aan omdat ik zie dat veel ondernemers wel een verhaal hebben maar het niet uitstralen met hun verschijning of andersom. En daar is Astrid een ster in!

Monic Bleijenberg

 

Monica Bleijenberg, Snit & Naald

Mijn capaciteiten waren onvoldoende zichtbaar voor anderen en ik wilde daar graag verandering in brengen. Door het programma kan ik de basis van mijn bedrijf goed vorm geven. Dat geeft mij als ondernemer veel vertrouwen. Alles viel samen. Ook ontvang ik nu veel positieve reacties over mijn uiterlijke presentatie. Dat geeft mij veel zelfvertrouwen, stabiliteit en zorgt voor een positief gevoel. Mijn mindset heeft een complete metamorfose ondergaan.

 

Esther Kaasstra, HSP & Werk

Nadat Esther besloot mee te doen aan het programma, een investering die ze best spannend vond, ging alles in een stroomversnelling. Binnen 2 maanden zette ze 12.000 euro om en had Esther haar investering dubbel en dwars terugverdiend! Ze was toe aan zichzelf en haar bedrijf meer op de kaart te zetten, ook in haar kleding. Door de versnippering van haar werkzaamheden miste ze de focus in haar eigen bedrijf. Door te leren hoe ze haar productaanbod kon versimpelen ging er een wereld voor haar open. Ze hield focus op haar eigen bedrijf en bouwde de andere werkzaamheden af en doet nu waar haar hart ligt in kleding waarin ze zich heerlijk voelt en waarmee ze haar kwaliteiten uitdraagt.

 

Hoe werkt het Coachingstraject ‘IN THE LEAD’ en wat krijg je als deelneemt?

De start van jouw persoonlijke traject begint met

De exclusieve Kickstart IN THE LEAD (3 uur in de studio)

waarbij we samen intensief aan de slag gaan met jouw business. We stellen je jaardoelen en je leert hoe je focus houdt en iedere 2 maanden je acties bepaalt die bijdragen aan het behalen van je doelstellingen. We zoomen in op hoe het nu gaat binnen jouw bedrijf. Bespreken jouw verlangens maar ook waar je nu tegenaan loopt en maken een plan van aanpak voor jouw doorbraak. We bepalen welke stappen je het eerste gaat zetten.

 

6x LIVE COACHING (in de studio van 1,5 uur)

Tijdens iedere live coaching staan deze thema’s centraal

 • Groei in persoonlijke ontwikkeling
 • Succesvol opbouwen van je high-endbedrijf
 • Toepassen van intuïtieve marketing
 • Vergroten van je zichtbaarheid & impact
 • Strategische imagecoaching. Je ontdekt alles over high-end ondernemerschap en hoe je jezelf en je bedrijf high-level presenteert en positioneert. IN THE LEAD, dus op jouw voorwaarden, helemaal passend bij wie jij bent. Je werkt aan je eigen zichtbaarheid. Ik begeleid je hoe je je deskundigheid en leiderschap uitdraagt én je gaat het ook echt laten zien!  En zo claim je je marktpositie, trek je succes aan en bereik je snel resultaten.

 

6x COACHCALLS (zoomsessies van drie kwartier)

Tijdens de tussentijdse coachcalls begeleid ik je met de groei in je persoonlijke processen zodat blokkades worden opgeruimd en de energie blijft stromen. Waardoor je jezelf vol zelfvertrouwen  durft te positioneren met je bedrijf.
Maar ook om de voortgang te bewaken en je maximaal te ondersteunen in het veranderingsproces waarbij focus behouden van groot belang is. Je krijgt coaching op groei in persoonlijke ontwikkeling, feedback, inspiratie en een stok achter de deur om te implementeren en om echt aan de slag te gaan en continue stappen te blijven zetten om snel resultaten te bereiken.

 

EMERGENCY COACHING (telefonisch)

Speciaal voor die momenten waarop je even vastloopt, een pittig gesprek te voeren hebt, even ruggenspraak wilt hebben met me over iets wat je bezighoudt. Deze exclusieve emergency coaching helpt je om versneld te groeien in je persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling.

 

Je doorloopt belangrijke stappen waar­door je snel leert:

 • Hoe je een succesvol bedrijf opbouwt dat bij jou past, helemaal op jouw voorwaarden, waarmee je de hoogste waarde biedt zodat jij je klanten het beste helpt, er een goede boterham mee verdient en hierdoor het leven leidt dat jij wilt.
 • Hoe je effectief communiceert met je outfits zodat je snel resultaat behaalt. Je leert je high-level ondernemerschap vorm te geven in je outfits en zo bewust in te zetten waardoor je je doel snel bereikt.
 • Hoe je systematisch en intuïtief een klantenstroom op gang brengt zodat je moeiteloos en met gemak klanten aantrekt die bij jou passen.
 • Hoe je een lucratief productaanbod creëert. Geen geworstel meer met uurtarieven of je klant laten bepalen wat je aanbiedt.
 • Welke mindsets er voor zorgen dat je superaantrekkelijk bent voor klanten.
 • Hoe je intuïtieve marketing in je ondernemerschap toepast zodat je ideale klanten jou vinden.

 

Bonus

 • Deelname aan het geweldige online programma Impact met Outfits t.w.v. 997 euro waarin je leert hoe je in 5 stappen je zichtbaarheid & impact vergroot en zo gezien wordt en verder groeit in je persoonlijk leiderschap.

 

Het program­ma sluit het meeste aan als je in de volgende situatie bent:

 

 • Je bent die ambitieuze ondernemer die al een tijd meedraait en toe is aan je next level. Je wilt jezelf en je bedrijf presenteren en positioneren op een hoger level maar weet niet waar en hoe te beginnen met succesvol veranderen.
 • Je bent bent supergoed in je vak echter je bent toe aan het professionaliseren van je bedrijf. Echt ondernemen en er goed mee verdienen vind je lastig.
 • Je wilt af van het geworstel van te weinig verdienen, te veel weggeven en te weinig klanten hebben.
 • Je wilt de leading lady zijn! Echt de no. 1 in je vak en je bedrijf ook zo positioneren zodat je je onderscheidt van de rest.
 • Je wilt je persoonlijk leiderschap veel meer ontwikkelen en laten zien en het liefst op een natuurlijke manier.
 • Je wilt veel meer een adviserende en sturende rol met jouw staat van dienst bij klanten in plaats van in de uitvoering blijven ‘hangen’.
 • Je wilt een (financieel) onafhankelijk en vrij leven.

 

Daarnaast werk ik het allerliefst met vrouwen:

 

 • die compleet de verantwoordelijkheid nemen over hun eigen bedrijf, hun groei en hun resultaten.
 • die kiezen voor succes en alleen voor het beste gaan!
 • die continue blijven investeren in zichzelf en in hun bedrijf.
 • die in de spiegel kijken en zelfkritisch zijn en door te reflecteren succesvol verder groeien.
 • die veel meer intuïtief willen ondernemen maar nog teveel vanuit de ratio en op wilskracht hard werken.

Meld je aan voor het gratis (online) barista koffie-uurtje en we kijken samen of dit coachingstraject bij jou past. Daarnaast voelen we samen of er een goede match in energie is tussen ons voor een succesvolle langdurige samenwerking.

 
JA, IK MELD ME AAN!

Wie is Astrid Mast?

Astrid Mast is een enthousiaste en bruisende imagestrateeg en high-level ondernemerscoach.

 

Over MIJ

11-11-22 lanceerde ik mijn boek De Stijlbijbel. Een boek waarin ik je meeneem in mijn 25 jaar ondernemerschap.
Ik ontwikkelde de 7 stappen-methode over hoe je jezelf als onvergetelijke personal brand positioneert. In het boek neem ik je stap voor stap mee. Het is een DOE-boek geworden. Ik ben van het praktische en van bewegen. In die beweging zit altijd de groei. En daar help ik je graag mee.

In 2021 werd ik uitgeroepen tot 1 van de 3 beste business coaches voor vrouwen in Nederland. 

Een bekroning op zoveel jaar enthousiast en bruisend ondernemerschap want nog altijd zo ontzettend blij met mijn bedrijf. Als imagestrateeg en businesscoach is het mijn missie om vrouwen zichtbaar de beste versie van zichzelf te laten ZIJN. Dat levert een boost aan energie en tevredenheid op. Waardoor je je zelfverzekerd en prettig voelt en zo veel meer de regie neemt en leiderschap uitdraagt.

Zelf heb ik natuurlijk ook geleerd hoe ik kom tot die perfecte outfits die passen bij mij persoonlijkheid en aansluiten bij iedere gelegenheid waardoor ik geen twijfels of stress heb over wat trek ik aan en me laat zien als vakvrouw. Dat heeft zeker bijgedragen aan mijn succesvolle samenwerking met Mart Visser. Elf keer gaf ik een event waarvan de laatste drie bij Mart in zijn Headquarters in Amsterdam.

 

ondernemen.. een way of life

Online programma Impact met Outfits I Succes Trek Je Aan

 
Daarnaast word ik regelmatig gevraagd om op podia te presenteren. Hier zie je me op het podium van het 010 Power Women Event van vorig jaar waar ik een van de keynote sprekers was. Ik was die dag ook jarig, het kon niet mooier dan dat ik door 100 bruisende ondernemers werd toegezongen.

Zo stond ik afgelopen jaar in het management boek ‘Ondernemers zijn net mensen’ van Cor de Graag. Waarin hij 50 ondernemers interviewde. Op de foto zie je me samen met Cor tijdens de lancering van zijn boek.

Omdat live events niet door konden gaan ging ik ook online. In november werd ik uitgenodigd door ZZP Nederland om als een van de vijf ondernemers online een interactieve presentatie te verzorgen. Ik voelde me zo vereerd!  Honderden zzp’er volgden m’n presentatie ‘Trek aan wat je morgen wilt bereiken’.

Iedere half jaar verzorg ik een buitenland experience/retreat. Dit jaar kon het helaas niet doorgaan. Op de foto met een van de groepen vrouwelijke ondernemers die meegingen tijdens de Waanzinnige Shoppingexperience in Antwerpen.

Waanzinnige Shoppinexperience in Antwerpen met Astrid Mast

©2016- 2023 SUCCES TREK JE AAN