Wat een ramp! Zo winkel ik dus altijd..

Hoe is het jou vergaan afgelopen weken.
Heb je een beetje vakantie kunnen vieren?

Zelf zat ik met manlief Koop en dochterlief Silje op Ameland. Zoals je misschien wel weet zijn we verliefd op Ameland. Al 17 jaar! En iedere keer is de vakantie daar te snel voorbij. 😀

  

Kleur

Wat me opviel in deze vakantie is dat ik veel meer kleurrijke kleding zag en er veel meer jongere mensen naar het eiland kwamen. Die kleuren vielen me meteen op. Geen gedempte natuurtinten maar heldere, pittige kleuren. Mensen lijken meer behoefte te hebben aan het dragen van kleuren. En dat begrijp ik wel. Zeker in deze tijd! Kleuren doen wat met je, hebben een trilling, geven je een boost in energie, ondersteunen je kwaliteiten, vullen te korten aan, zijn een lust voor het oog. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

  

Show UP!

Zakelijk gezien is een accentkleur dragen ook een hele simpele manier om in beeld te zijn, te komen of te blijven. 
 
Ook al houd je niet van accentkleuren in grote vlakken. Het kan ook subtieler. En wil je echt geen fellere kleur dan zijn er ook veel alternatieve manieren voor ‘Show UP’.

  

Aan de slag

Deze week start ik weer met werken en begeleid ik een ondernemer die haar uiterlijke presentatie een boost wil geven. Ze vertegenwoordigt met haar bedrijf een internationaal merk voor Nederland en half september komt een delegatie naar Nederland en wil ze er ‘STAAN’. En daar hoort een nieuwe manier van kleden bij. Een next step waar ze handvatten voor wil krijgen. Want zoals het nu gaat, kan het niet meer.

En dat bleek ook des te meer uit haar reactie op haar thuisopdrachten die ze ter voorbereiding kreeg. 
Ze schreef; ‘je vroeg om enkele foto’s… wat een ramp… ik heb de bekende en onbekende sites afgespeurd maar kan werkelijk niets vinden waarvan ik nu denk; dat is nu wat! Zo winkel ik dus altijd; ik ga naar de stad en hoop ‘ergens’ tegen aan te lopen en anders wordt het toch weer die (spijker)broek met truitje/shirt’…

  

Zo kan het ook

Gelukkig kan het ook heel anders! Hoe fijn is het als ze straks weet wat haar stijl is en heel gericht kan shoppen. Én ontdekt hoe ze zelf met heel weinig items veel combinaties kan maken voor die professionele duurzame look. Heerlijk om haar verder te helpen met haar Next Level uitstraling. Uiteraard op een manier die dicht bij haar persoonlijkheid past!

  

Najaarsboost

Ben jij klaar voor het najaar? Of kan jouw garderobe en jouw look wel een boost gebruiken? Omdat je bedrijf hard gegroeid is en je jezelf geen tijd gunt om werk te maken van je presentatie. Of omdat je gewoon niet weet hoe nu verder en het hoog tijd wordt om je persoonlijke leiderschap meer uit te dragen? Of omdat je wel wat meer zelfvertrouwen kunt gebruiken nu je zichtbaarder wordt?

In september heb ik nog enkele plaatsen voor de VIPdag Take the Lead. Bekijk hier alle informatie over de VIPdag en mail me gerust. Dan kijken we samen naar jouw wensen en groei in business of loopbaan en of de VIPdag voor jou geschikt is.

Op jouw groei in zichtbaar leiderschap! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *