mode

Volg jij de mode?

Volg jij de mode of volgt de mode jou?
Ik zie hoe de mode bij veel vrouwen hun stijl en zo hun garderobe bepaalt.

  

Modeliefhebbers

Voor modeliefhebbers niets mis mee want die volgen de mode op de voet en hebben een andere visie. Ze dragen namelijk wat in de mode is zonder goed op te letten of die nieuwe mode hun identiteit onderstreept én of het past bij wat ze willen uitdragen met hun bedrijf zodat ze moeiteloos die klanten aantrekken die bij ze passen. Daarnaast kijken ze niet of het bij hun lichaamsvorm past en of die modekleuren goed staan waardoor ze zeven jaar jonger of zeven jaar ouder lijken.

Crime

Uit ervaring weet ik dat het voor heel veel vrouwen een crime is om een goede, duurzame (zakelijkere) garderobe op te bouwen waarmee je als professional jezelf krachtig presenteert en positioneert. Maar ook waarmee je jezelf comfortabel voelt en geweldig voor de dag komt.

Bewust worden van je eigen presentatie en het effect op de ander en geloven in de kracht van je eigen présence is precies de sleutel naar jouw groei voor succes. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Het geeft je zo’n boost en flow, maakt je zichtbaar waardoor je als een magneet ideale klanten aantrekt.

Eind februari hangen de winkels weer vol met nieuwe collecties. Kun je eindeloos online surfen en fantastische mode shoppen. Maar wil je op deze manier verder of wil je dat de mode jou gaat volgen?

  

Advies

Je kunt ook net zoals Mariët afgelopen december deed een exclusieve 1:1 VIPdag doen zodat je een duurzame garderobe opbouwt die klopt bij de branding van je business en bij jou waardoor de energie weer in jou en je bedrijf gaat stromen.

Lees hier even de ervaringen van Mariët.

Wil jij ook het verschil maken dit voorjaar en shinen? Let me know!
In maart heb ik nog twee plaatsen beschikbaar.
Voor meer informatie klik je hier. Plan je direct even een belafspraak in zodat we samen bekijken wat jou wensen zijn?

Op jouw stijlvolle groei in business!

PS mocht zo’n VIPexperience een te grote stap zijn dan is het online programma Meer Impact met Outfits iets voor jou. Vanaf 7 februari gaan de deuren weer open voor inschrijving! Hou je e-mail volgende week goed in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *