Met de handen in het haar starend naar je overvolle kledingkast

Help! Met de handen in het haar sta je starend naar je overvolle kast met kleding te kijken.
Je voelt je nerveus, omdat je vandaag een belangrijk gesprek hebt met een potentiële klant die je heel graag verder wilt helpen. Je hebt zo je best gedaan en alles zorgvuldig voorbereid om er een geweldig gesprek van te maken, maar je bent een ding vergeten… 

Je hebt er nooit bij stilgestaan om van tevoren na te denken over: “Wat trek ik aan!” 
Je handen gaan snel over de kledinghangers, je roetsjt het roze bloesje uit de kast waar je man zo dol op is. Nee, toch maar niet… dit is te opvallend schiet er door je gedachten. 
Dan toch maar weer dat saaie zwarte jasje wat je al vaak hebt aangehad, lekker veilig en je komt zo lekker serieus over. 

  

Herkenning?

Ik denk dat veel vrouwen zich hierin herkennen en toch zijn er maar weinig vrouwelijke ondernemers bewust bezig met de vraag: “Wat straal ik uit en welke energie breng ik over op mijn klanten”. 

Ben jij je bewust hoe je communiceert met je outfit? 
Wat straal jij uit in het zwarte jasje? En wil je dat? 

Hoe zou het voor je zijn om je prachtig én krachtig te voelen in outfits die bij jou passen? Die laten zien wie je echt bent en waar je voor staat met je bedrijf. 

  

Braaf

Zo vertelde klant Everlien;‘ik voel me veel te braaf in m’n kleding. M’n omgeving vindt dat ik er ‘leuk’ uitzie, ‘typisch Everlien’ roepen ze dan. Terwijl ik buiten de lijntjes wil gaan en echt wat anders wil zodat ik nog veel meer mezelf laat zien en kan groeien met m’n bedrijf. Er zit veel meer in me dan er nu uitkomt. Maar hoe geef ik dat vorm?’

Klant Maaike;‘ik liet me jaren adviseren en aankleden door een mode-adviseur in een winkel. De laatste paar keer kon ik m’n draai niet meer vinden in de geadviseerde kleding. Ik ben echt toe aan een goede garderobe waarmee ik voorlopig weer vooruit kan. Zelf ben ik geen shopper en kom ik gewoon niet tot die leuke aankopen omdat ik er ook geen kijk op heb, vind ik.’ 

Zij kozen ervoor om stappen te zetten van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam en volgde de VIPdag Take The Lead. En aan het eind van de dag hadden ze hun garderobe fantastich aangevuld en duurzaam opgebouwd met TOPitems waarmee ze eindeloos kunnen mixen en matchen voor iedere gelegenheid.  

  

VIPdag

Brenda schreef me na haar VIPdag; ‘ik had nooit bedacht dat ik met zoveel nieuwe inzichten én aankopen thuis zou komen. Want ik vind veel NIET mooi (genoeg), of misschien wel oké bij een ander maar niet bij mezelf…;-). Ik heb nogal een specifieke smaak, zoals een nichtje eens tactvol omschreef! Maar wat ben ik blij dat ik deze stap heb durven zetten en mezelf dit heb gegund! Voorlopig kan ik weer vooruit en ik voel me zoveel beter en zelfverzekerder om de groeistap binnen m’n bedrijf te zetten.’ 

  

Wil jij dat ook?

Meld je dan direct even aan, door een simpele reply te geven, voor een vrijblijvend gesprek. Weet dat ik in de maanden juni en juli nog slechts plaats heb voor 2. De VIPdag is individueel.

Op jouw zichtbaarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *