zichtbaar shinen in 2021 I Succes Trek Je Aan

Spot On in 2021, ook achter jouw laptop

Spot On in 2021! Dat wens ik jou toe. Zodat je straalt, zichtbaar bent en vol zelfvertrouwen verder groeit zowel op persoonlijk vlak als professioneel.

  

Bezinning

Na een heerlijk relaxte week en tijd voor bezinning heb ik weer zin om aan het werk te gaan. Tijdens die momenten van terugkijken en reflecteren stelde ik mezelf een aantal vragen. Eén ervan deel ik graag met je.

We zijn 2 jaar verder en je kijkt terug naar dit moment. Welk advies zou je jezelf dan geven? Ik kreeg er meteen beelden bij en adviseerde mezelf ‘focus houden en doorgaan’ met het prachtige online programma Impact met Outfits waarbij ikzelf een kei ben geworden, al zeg ik het zelf 🙂 in het stylen van bijbehorend beeldmateriaal. Waarmee ik jou inspireer en motiveer in het vergroten van je impact en zichtbaarheid.

Nu ben ik heel benieuwd welk advies jij jezelf zou geven.

  

Spot On

Als het te maken heeft met groei in zichtbaarheid of persoonlijk leiderschap dan nodig ik je van harte uit voor het gratis lunchwebinar ‘Help, ik ben online in beeld!’ dat ik op 5 januari geef. Meld je hieronder direct even aan.

Tijdens het Spot On lunchwebinar ontdek je wat ervoor nodig is om je impact en zichtbaarheid te vergroten. En hoe je afrekent met dat getob en getwijfel over wat trek ik aan.

Uitdragen waar je voor staat. Je persoonlijkheid laten zien in je kleding. Kiezen voor een stijl in kleuren die bij je passen. Het zorgt er allemaal voor dat je vol vertrouwen je impact en zichtbaarheid vergroot. Dat geeft een boost in zelfvertrouwen en plezier. Die energie is voelbaar zelfs door het scherm heen 😉 en zorgt ervoor dat je klanten, die bij jou passen, als een magneet naar je toehaalt.

  

Shinen

Start met zichtbaar shinen en doe mee, er liggen zoveel kansen op jou te wachten in het nieuwe jaar!

Op jouw zichtbaarheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *