LunchWebinar
‘Help ik ben online in beeld!’

 

 

Wanneer?
20 april a.s. van 12.15- 13.30 uur

Tijdens dit gratis live webinar:

  • Reken je af met die chronische twijfel en stress over Wat trek ik aan (online)?
  • Vergroot je met vertrouwen je zichtbaarheid.
  • Deel ik 5 geheimen hoe je online succes aantrekt.
  • Deel ik mijn TOP 10 van geweldige labels waarmee je prima voor de dag kunt komen.
  • Onthul ik het geheim van de sleutel tot jouw succes!

 
 
 

Hoe zou het voor je zijn als je vol zelfvertrouwen je zichtbaarheid vergroot en zo veel meer impact maakt en verder groeit in je bedrijf of loopbaan?

 

Reken af met die chronische twijfel en stress over Wat trek ik aan (online)? Zodat je als professional je camera gewoon aanhoudt 😉 en jij zichtbaar bent en blijft. Stop met jezelf te huiselijk kleden en maak (weer) werk van je outfits.

 

In het webinar deel ik met je 5 geheimen hoe je online succes aantrekt. En omdat ik van het praktische ben en voor resultaat ga deel ik met jouw mijn TOP 10 van meest interessante labels waarmee je prima voor de dag kunt komen. Daarnaast onthul ik het grote geheim van de sleutel naar jouw succes.

 

Zie ik jou op 20 april at lunchtime?