Review businesscoaching - Astrid in gesprek met klant

Laat jij genoeg kleur zien? Een review waar ik stil van ben…

Een review waar ik stil van ben…

Deze review kreeg ik onlangs van een klant. Ik ben er stil van en ook zo ontzettend dankbaar!

Ik ben met de coaching bij jou gestart, omdat ik me meer wilde laten zien met mijn bedrijf. Dit door laten lopen in alle facetten zoals kleding maar ook in mijn mindset en de hele bedrijfsvoering.

Ik had van tevoren niet zo snel verwacht, dat ik door het veranderen van mijn mindset en energetische uitstraling, meer klanten heb aangetrokken en duidelijk mijn klant in beeld heb die echt bij mij past.

Ondertussen heb ik verschillende methoden samen kunnen laten komen in mijn eigen aanbod, zodat mijn producten nog unieker zijn.

Ik zie nu, dat ik persoonlijk ook zo gegroeid ben in hoe ik me presenteer en afstem op verschillende afspraken en klanten in combinatie met mijn eigen ‘Zijn’. Hoe kleding en kleur mij helpt om moeitelozer mijn bedrijf te laten floreren. En daar ben ik je heel dankbaar voor.

De live dagen vond ik heerlijk! Zo fijn, dat er passende kleding voorafgaand is uitgezocht, op dat wat ik nodig heb. Mooi hoe jij je ’intuned’ en daar volledig op vertrouwd, waardoor het iedere keer goed is.

Ik hikte tegen de investering aan, maar die heb ik al terugverdiend en, nog belangrijker, ik heb meer rust, ruimte en tijd gecreëerd! Ook beperkende overtuigingen zijn getransformeerd, waardoor ik nog meer mijzelf kan zijn op een ontspannen manier.

Zo’n traject bij jou gun ik iedere vrouwelijke ondernemer, die uniek en onderscheidend wil ondernemen. Om te leren, hoe je op verschillende vlakken, samen met kleur en kleding, in je kracht staat en vanuit die kracht aan je bedrijf werkt, waardoor alles “past”.

Review businesscoaching - Astrid in gesprek met klant

Impact maken met jouw business

 

Als je impact wilt maken, is het nodig om je meer te laten zien en meer kleur te bekennen. Op een manier die bij jou past. Daarvoor moet je steeds dichter bij jezelf leren komen en blijven. En dat kan alleen, als je naar binnen durft te keren. Vanuit alignment (uitlijnen), gronden vanuit jezelf en verbinding maken met jouw hogere energie. Zo zul je ‘shinen’, zoals je nog nooit hebt gedaan!

Jouw Human Design chart is daarbij jouw routekaart, je gebruiksaanwijzing. Zoek je eigen energie op, voor meer plezier, voldoening, innerlijke rust en succes in leven en in je werk!

Buiten jezelf zul je het namelijk nooit vinden. 😉

Merk je dat het hoog tijd is voor jou?
Baal je ervan, dat je je eigen groei steeds maar uitstelt?

Plan hier een Zoomcall of een Barista-koffie-uurtje. Geheel vrijblijvend. We stemmen dan samen af op jou en jouw verlangens. En als ik potentie zie en voel bij je, dan ben je heel hartelijk welkom in de coaching.

Wil je liever eerst kennis met mij en mijn werkwijze maken in een groepssetting? Dan ben je ontzettend welkom op mijn event ‘Colours & Business by Design’ op 26 september a.s.

Tot en met 14 juli is je investering hiervoor 147 euro excl. btw. (in plaats van 197 euro excl. btw). Wacht niet te lang met aanmelden, als je voelt dat je hier bij wilt zijn.

Hier vind je alle informatie over het event en de bestellink voor een ticket.
We zijn al met een mooie groep enthousiaste vrouwen. Joehoe!!!

Superleuk als jij er ook bij bent!

Vind je het spannend om alleen te komen? Kom dan samen met bijvoorbeeld een Business Buddy. Weet dat de meeste vrouwen die zich hebben aangemeld alleen komen en supergezellig zijn!

Op jouw stijlvolle groei in business,

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *