Kleur

Peach Fuzz, de kleur van 2024!

Peach Fuzz! De kleur die door Pantone is uitgeroepen tot kleur van het jaar. Ik hoop dat jij net zo enthousiast bent over deze kleur als ik. Zo’n fluweelzachte perziktoon die ons verlangen weerspiegelt om onszelf en anderen te koesteren en die ons lichaam, geest en ziel verrijkt.

“Een verfijnde nuance van fuzzy peach”, oftewel zacht perzik noemt Pantone het zelf. “De warme kalmerende kleur belichaamt niet alleen esthetiek, maar weerspiegelt ook bredere trends en emoties. Bij het maken van onze keuze voor 2024 stonden we stil bij het feit dat een goede gezondheid, uithoudingsvermogen en kracht belangrijke onderdelen zijn van een vol leven én daarvan te genieten. In een wereld die vaak de nadruk legt op productiviteit en uiterlijke presentaties, is het essentieel dat we ook stilstaan bij ons innerlijk en het vinden van momenten van rust, creativiteit en verbinding.” De kleur die dit volgens Pantone vertegenwoordigt, is perzik.

  

Warmte en moderne elegantie

Omdat deze kleur warmte en moderne elegantie uitstraalt die nabijheid en verbondenheid weerspiegelt, is het een prima kleur om jouw Female Business Presence te versterken. Het is een kleur die resoneert met compassie en je makkelijker laat verbinden met de ander!

De kleur Peach Fuzz is een warme kleur. Het staat je fantastisch als je een warme ondertoon in je huid hebt. Heb je daarbij een lichter kleurbeeld dan combineert deze kleur prachtig met camel, ivoorwit, roomwit, ecru en beige. Heb je een donkerder kleurbeeld dan staat deze kleur waanzinnig bij donkerbruin. Voor de koelere kleurbeelden onder ons is deze kleur minder geschikt om dicht bij het gezicht te dragen omdat ie je wat flets kan maken. Dus goed opletten hoe je hem dan combineert.

Zelf heb ik een paar jaar geleden een shirt gekocht in deze kleur. Met mijn koelere kleurbeeld combineer ik haar met dit pak bijvoorbeeld. Het geheel wordt krachtig door het grote contrast tussen peach en diep paars.

Wat vind jij van deze trendkleur van 2024? Zou je hem aantrekken? Ik ben heel benieuwd.

  

Krachtig positioneren

Uit ervaring weet ik dat veel vrouwen het lastig vinden zichzelf krachtiger te positioneren waardoor ze zichzelf neutraler kleden. Ze zijn vaak bescheiden en zorgen eerst voor anderen voordat ze zichzelf de tijd gunnen om werk te maken van hun Presence.

Het vraagt lef om meer voor jezelf te gaan staan, naar de voorgrond te bewegen, meer je ruimte in te nemen en zo de regie over je leven, je bedrijf of baan te creëren, op jouw voorwaarden! Kleuren kunnen jou zonder meer al helpen met die beweging maken.

  

Nieuwe kansen

Een heel nieuw jaar ligt voor je met zoveel kansen en mogelijkheden voor groei in jouw Female Business Presence! Go for it! Het levert je daarnaast zoveel voldoening, tijd en ruimte op!

Liever samen dit avontuur aangaan? Plan dan gerust en geheel vrijblijvend hier jouw barista koffie-uurtje. Ontmoeten en verbinden we samen en kijken we welke verlangens er bij jou zijn en of ik je verder kan helpen. Zo maak je direct  meer ruimte voor jouw eigen ontwikkeling. Een mooie start in het nieuwe jaar!

Ik wens je voor nu een stijlvolle business en een energiek en gezond 2024 toe.

Op jouw stijlvolle groei in Female Business Presence,

handtekening

PS Is in jouw werk Female Business Presence van binnen én buiten een enorm verlangen? Merk je dat jouw verlangen steeds groter wordt om dit mechanisme in jou te doorbreken omdat je veel te veel energie kwijtraakt door op anderen gericht te blijven? Plan dan hier alvast vrijblijvend een barista koffie-uurtje met mij. Het is de sleutel naar een betere kwaliteit van werk & leven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *