Outfits waarmee jij de juiste klanten gaat aantrekken

Winkelen in je eigen kledingkast, hoe leuk is dat!

Een kast vol met goede items! Welke vrouw wil dat nu niet?!
Moeiteloos outfits mixen en matchen vanuit je eigen kledingkast.

Geen twijfel meer over je Female Business Presence, omdat je een uitgebalanceerde garderobe hebt, waarmee jij het verschil maakt!

Je garderobe enkel nog selectief aanvullen met topitems, zonder ervoor op pad te moeten. Dat scheelt je heel veel tijd. Niet precies weten wat je zoekt, kost je uren surfen op internet of winkel in, winkel uit gaan, met frustratie als gevolg. Dat is vanaf nu echt verleden tijd!

Afgelopen jaren heb ik een aantal prachtige, krachtige vrouwen geadviseerd bij de groei van hun presence; zowel innerlijk als uiterlijk.

Outfits combineren en klanten aantrekken VIPdag

Stem jouw outfits af op groei naar next level in business

Vrouwen die stuk voor stuk naar een volgend level willen groeien en dat nog niet genoeg aan de buitenkant lieten zien.

Vaak zijn deze vrouwen ‘hun huidige garderobe ontgroeid’. Maar, ze hebben nog niet de tijd genomen, om zich te verdiepen in hoe ze dat volgende level kunnen uitdragen. Ook omdat ze niet goed weten, hoe ze hun groei in hun outfits kunnen laten zien. En omdat ze weinig tijd hebben.

Hoe gaaf is het dan, dat je als drukbezette vrouw, binnen een dag dit verlangen kunt verzilveren.

In slechts één dag laat je een compleet ondernemerskompas samenstellen. Met daarin alles wat je nodig hebt, om te komen tot die perfecte duurzame outfits. Je leert hoe je jouw kleuren & stijl inzet, hoe je je talenten vormgeeft en voor welke settings bepaalde outfits geschikt zijn.

Op dezelfde dag shoppen we samen en heb ik een speciaal voor jou voorgeselecteerd rekje samengesteld. Je hoeft alleen nog maar te passen. Het zoeken heb ik al voor je gedaan.
Need I say more 🙂

Outfits combineren en klanten aantrekken

Hoe je met jouw outfits klanten gaat aantrekken die bij jou passen

En zo ontstaat jouw nieuwe manier van Presence, op dat volgende hogere level, waar jij naartoe beweegt en zo naar verlangt. Uniek en energiek!

Je neemt afscheid van de oude versie van jezelf en ik begeleid je daarbij. Jij gaat vervolgens verder met waar jij goed in bent. Doe ik namelijk ook!

Maart en april zijn perfecte maanden hiervoor, omdat de winkels weer vol hangen met de nieuwe voorjaarscollectie. Er is dus een ruime keuze in aanbod. Ik adviseer je, vanuit dat aanbod, de parels waarin jij volledig tot je recht komt en gaat shinen als nooit tevoren. Nee, dat is niet opvallen, dat is jouw volledige presence laten zien. Daardoor trek je als een magneet klanten naar je toe, die bij jou passen en waar jij het liefste mee wilt werken.

Are you ready? Mail of bel me gerust even. Hier vind je alle informatie over de VIPdag Take the Lead.

Op jouw stijlvolle groei in business,

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *