Weer vol energie en vanuit jezelf ondernemen!

Over de combinatie Human Design en ondernemen

Afgelopen week gaf ik, tijdens deze feestelijke maand, drie Human Design Readings cadeau en daarop heb ik veel leuke reacties gekregen. De winnaars hebben inmiddels bericht gehad. Dit enthousiasme geeft mij zo’n bevestiging om door te bouwen met mijn klanten vanuit hun eigen Human Design Chart.

Zoveel interesse had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Zelf voelde ik wel dat het ‘klopte’ om HD als fundament in mijn aanbod van diensten te integreren. Maar jullie voelen dat dus ook! Het is een geweldige manier om met veel meer zelfvertrouwen zichtbaarder te zijn. Ik help je daarnaast met de groei van je business en om werk te durven maken van je uiterlijke presentatie, zodat je jezelf en je bedrijf succesvol vormgeeft en er een hele goede boterham mee verdient.

Als Generator met een emotionele autoriteit voel ik alleen maar “JA, go for it!”, waardoor mijn energie als een malle stroomt. Aankomende dinsdag organiseer ik het gloednieuwe event ‘Business by Design’, waar we ook met Human Design aan de slag gaan. Ik kijk er zo naar uit!

Persoonlijke groei en groei in business

Openstaan voor persoonlijke groei is cruciaal om groeikansen in je bedrijf of in je baan te creëren. En hoe mooi is het om via je eigen Human Design handleiding die kansen te pakken en zo helemaal bij jezelf thuis te komen.

Persoonlijke groei start altijd met naar binnen keren en voelen in plaats van het hoofd leidend te laten zijn. Zo ontdek je hoe je bij jezelf komt en blijf je aligned en aanwezig in jezelf. Jezelf goed (leren) kennen en intunen op je Human Design routekaart is daarbij hét vertrekpunt.

Waarom is aanwezig zijn in jezelf zo ontzettend belangrijk?
Omdat je dan kunt (leren) voelen wat er in JOUW lichaam gebeurt. Ervaren hoe het écht met je gaat. Je lichaam is zo ontzettend ingenieus ontworpen en geeft constant subtiele signalen af. Daar zit het Goud… als je die signalen leert opvangen! Het is niet gemakkelijk hoor, want ze schreeuwen niet, ze fluisteren naar je.

En als je ze dan opvangt, is het een hele uitdaging om ze te gaan opvolgen, in de actie! Jouw energiestromen zijn namelijk leidend in hoe je jouw bedrijf of werk inricht. Het levert je dan volop energie en je gaat vanuit jezelf ondernemen. Jij bepaalt via jouw innerlijke HD autoriteit, niet anderen!

Nieuwe aanbod rond Human Design en ondernemen

Vind je dat lastig of weet je niet goed waar te beginnen?

Kom dan naar het gloednieuwe Lente-Event ‘Business by Design’. Er zijn nog twee plaatsen beschikbaar. Vandaag sluit de inschrijving om 23.59 uur.

Ben jij supernieuwsgierig naar hoe Human Design voor jou werkt en hoe je dat toepast in je business? Meld je dan nu nog aan!

Zoals je weet is het de hele maand mei Feestmaand en pak ik nog even uit speciaal voor jou!

Omdat ik weet dat het zo ontzettend lastig is, om veranderingen aan te brengen in je doen en laten, in je manier van bedrijf leiden, in de manier van jezelf laten zien, heb ik een waanzinnig aanbod gemaakt van het Coachingsprogramma In the Lead.

In the Lead is normaliter een half jaar traject, maar in de praktijk blijkt, dat klanten gemiddeld een jaar nodig hebben om echt te transformeren en hun bedrijf succesvol te laten groeien. We gaan voor duurzame groei!

Deze maand bied ik je daarom het Jaartraject In the Lead aan voor de prijs van een half jaar! Wat?!? Ja echt!
Én je krijgt er een uitgebreide HD-reading bij cadeau.
Én je ontvang je ook nog een ticket voor het eerstvolgende event.
Boek hier jouw gratis verkennende gesprek.

Het In The Lead coachingsprogramma is aangevuld met coaching by Design. We vertrekken vanuit jouw HD chart en leggen samen het fundament neer, waarop jij je business verder gaat (uit)bouwen!

Human Design coaching vanuit je HD chart geeft zo’n ongelooflijke herkenning, erkenning en inzichten en levert heel veel meer zelfvertrouwen op. Ineens begrijp je waarom dingen gaan zoals ze gaan. Wat jouw eigen aandeel is en wat je eraan kunt doen. Het is écht thuiskomen bij jezelf!

Het is heel hard nodig in onze maatschappij, dat vrouwen zoals jij, meer impact en verschil gaan maken, door zichzelf zichtbaar te presenteren. In een Outer Presence die bij jou past en waarin je je ook nog eens heel mooi en comfortabel voelt!

Daarbij is het ook nodig om af te stemmen op je innerlijke aanwezigheid. Te vaak verlaat je onbewust jezelf en maak je keuzes zonder alignment van binnen te voelen, met burnout (of andere) klachten tot gevolg, die je leven er een stuk minder leuk op maken.

Het is van belang dat je écht gaat voelen en ontdekken wat je waard bent. Jouw eigenwaarde is gekoppeld aan je (omzet)resultaten. Met uurtje-factuurtje, waarbij jij allang aan je max zit, kun je jouw bedrijf niet verder opschalen.

Je HD-hartcentrum wijst je de weg naar zakelijk succes en ik help je daar met heel mijn hart bij!

Wil je gebruik maken van deze fantastische kans en een jaar lang begeleid worden, voor de prijs van een half jaar? Laat je horen! Dan gaan we samen in gesprek.

Op jouw stijlvolle groei in business,

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *