feestdagen

Mijn Presence tijdens de feestdagen, van buiten én van binnen

Mijn Presence tijdens de feestdagen? Van buiten feestelijk gekleed, van binnen aanwezig bij mezelf. Het klinkt als een groot contrast en dat is het ook. Het heeft jaren geduurd voordat ik die verbinding kon maken tussen binnen- en buitenkant. Inmiddels gaat het me heel goed af.

  

Verbinding maken

Naar buiten gericht zijn en verbinding maken met anderen kon ik altijd als geen ander, alleen kon ik daarbij vaak niet mijn eigen energie bij me houden. Ik was al van kinds af aan alert op de (thuis)situaties en trainde mezelf onbewust op gericht zijn op de buitenwereld. Hoe het verder met me ging, wat ik voelde, wat ik wilde… het was ondergeschikt, ik stond er niet bij stil. Maar was daardoor vaak niet aanwezig in mezelf.

Hoe verscheen jij dit jaar aan jezelf en aan je klanten? Was je zichtbaar genoeg? Kon je goed bij jezelf blijven vanuit innerlijke rust en ondertussen in verbinding blijven? Of bleef je toch (weer) op de achtergrond? En was je teveel op de ander gericht?

  

Glitters & Pailletten

Moeiteloos kan ik nu tijdens feestdagen, uitbundig uitgedost met glitters & pailletten 😉, bij mezelf blijven om er zo ook optimaal voor anderen te kunnen zijn. Ik geniet van alle mooie verbindingen, het heerlijke samenzijn met mijn gezin, familie en vrienden en hoop van harte dat dat ook voor jou geldt.

Ik wens je enorm mooie en warme feestdagen toe en voor wat betreft jouw Female Business Presence …

JA,  je mag het hele jaar stralen, schitteren, je mag licht geven, je mag goed voor jezelf zorgen. En neeee dat is niet egoïstisch. Door eerst aan jezelf te werken en goed voor jezelf te zorgen, kun je in verbinding blijven met jezelf en er maximaal zijn voor de ander!

Stijlvolle groet en liefs,

handtekening

  

PS Is in jouw werk Female Business Presence van binnen én buiten een enorm verlangen? Merk je dat jouw verlangen steeds groter wordt om dit mechanisme in jou te doorbreken omdat je veel te veel energie kwijtraakt door op anderen gericht te blijven? Plan dan hier alvast vrijblijvend een barista koffie-uurtje met mij. Het is de sleutel naar een betere kwaliteit van werk & leven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *