moment

Whowwww, stond ik ineens naast een zingende Ilse de Lange

Mijn Moederdag kon afgelopen zondag niet meer stuk. 😀

Dochterlief Silje had me meegenomen naar de Libelle Zomerweek in Concert.❤️ Een speciale editie voor Moederdag.

Al jaren zijn we fan van Ilse de Lange en ja je raadt het al, ook Ilse stond op het programma. Een uur lang trad ze op. Zo gaaffff, wat is ze steengoed én superleuk. Tijdens het nummer ‘So incredible’ klom ze ineens van het podium af en ging ze de zaal in om een rondje te maken.

En ja hoor, daar kwam ze aan. Silje had haar mobiel al op scherp, de video draaide en ik dacht dit is mijn kans. Ik wuifde naar d’r en toen.. so incredible, stond ze ineens naast me. Het deed wat met mij. Ondertussen had ik niet door dat ik ook groot te zien was op de schermen die in de zaal hingen. Maar wat maakte het uit! Kijk maar even mee en klik op de foto. Hoe gaaf! 😀

  

Mijn moment

Jaren geleden zou ik dit moment nooit hebben gepakt, door te gaan wuiven naar Ilse en een situatie naar me toe te halen. Nu maakt het me niet meer uit wat anderen hiervan vinden of zeggen. Ik schaam me niet meer en voel me vrij én kan er zo intens van genieten.

Voor velen is dit echt een stap te ver, je eigen ruimte of podium pakken. Ik zag het ook in de zaal toen ‘mijn moment’ voorbij was. Veel vrouwen deden eerder een stapje achteruit toen ze langs kwam.

  

Herken je dat?

Dat je liever aan de kant blijft, liever op de achtergrond. Je staat nooit als eerste op die dansvloer. Laat staan dat je zichtbaar wilt zijn voor je klanten. Het liefst werk je vanuit je eigen gecreëerde woman cave.

En geloof het of niet, dit is iets wat ook mij jarenlang in mijn greep heeft gehouden. Als een soort kameleon paste ik mij voortdurend aan naar een ander. Ik wilde niemand tot last zijn. En zeker niet opvallen. Wat ik niet door had was dat ik m’n eigen groei saboteerde.

Totdat mijn business mij nodig had.

In mijn persoonlijke boek ‘De Stijlbijbel’ lees je en leer ik je hoe ik dit overwon. Hoe ik het muurbloempjes-level ontsteeg. Hoe ik mijzelf vol zelfvertrouwen nu laat zien. Waardoor ik zoveel meer uit mezelf haal en er zoveel meer groei in mijn bedrijf zit.

Want vrouw, je klanten hebben je nodig. Zij moeten je zien om te weten dat jij bestaat. Dat betekent dat je zichtbaar moet zijn. Wil jij uit je schulp komen? En vol zelfvertrouwen jezelf en je bedrijf zichtbaar maken op een manier die voor jou fijn is? Het kan! En het maakt je woest aantrekkelijk!

Besluit

Wanneer besluit jij dat je jezelf lang genoeg verstopt hebt?

Kom op powervrouw, dit gaan we gewoon samen doen! 

Klik hier voor meer informatie en maak een vrijblijvende afspraak zodat we samen bekijken of een VIPdag ‘Take the Lead’ bij jou past. Of misschien zeg je wel Astrid, doe mij alsjeblieft het 4-Seizoenen VIP-traject want ik wil gewoon ieder seizoen vol vertrouwen mezelf laten zien. Ik wil af van dat getob en getwijfel over mijn eigen presentatie want het zit mijn groei zo in de weg!

Je bent ontzettend welkom. Dit is de link naar mijn agenda.

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *