Mei Maand is Feestmaand - Astrid Italie Cinque Terre Business Event

Meimaand = Feestmaand

Meimaand = Feestmaand

Inmiddels zit onze 25-jarige huwelijksreis in Italië er bijna op. Wat hebben we genoten, van al dat moois hier aan de Bloemenrivièra. Kleur en energie, dat fascineert me mijn hele leven al. Hier in het zonnige en kleurrijke Italië heb ik mezelf de afgelopen dagen heerlijk opgeladen.

Mei Maand is Feestmaand - Astrid Italie Cinque Terre Business Event

Aankomende zondag 12 mei is onze exacte trouwdatum. Dat gaan we gezellig vieren met ons gezin met een uitgebreid Italiaans diner. Wel in Harderwijk. Ik hoop op heerlijk terrasweer na zo’n zonnige week in Italië.

In mijn blog van vorige week berichtte ik je over alle ins en outs van mijn vernieuwde aanbod met daarin Human Design geïntegreerd voor het leggen van een stevig fundament. Het gloednieuwe ‘Business by Design’ lente-event gaat jou hierbij enorm helpen.

Ik nam er een korte video over op.

De tool voor de toekomst = Human Design

Human Design is de tool voor de toekomst en helpt je om keuzes te maken vanuit je innerlijke presence. Je chart laat je heel simpel zien, hoe jouw energiestromen lopen. Je ontdekt welke leidend zijn voor hoe je je bedrijf of werk inricht én hoe jouw strategie en autoriteit werkt.

Het is aan jou om deze mega tool te gaan ervaren door te experimenteren. Zo begrijp je jezelf steeds beter, zet je stappen vanuit je eigen leiderschap, word je zichtbaarder en merk je dat jouw klanten daar enorm op zitten te wachten.

Jezelf durven laten zien en impact maken met veel meer zelfvertrouwen is nodig! Ik begeleid je er heel graag bij.

Maar ook ruimte en vrije tijd leren creëren voor jezelf is belangrijk. Door het opkrikken van je eigenwaarde, is opschalen en meer verdienen (in minder tijd) een logisch gevolg. Jouw vrije tijd is het meest schaarse goed!

Het gloednieuwe lente-event ‘Business by Design’ op 21 mei staat helemaal in het teken van jouw design! Voor jouw next level in business, baan én in je leven.

Er zijn nog enkele tickets beschikbaar!

Tot en met zondag 12 mei geldt het feestelijke aanbod van 147 euro excl btw. Daarna is de investering 197 euro. Leuk als je je aanmeldt!

Op jouw stijlvolle groei in business,

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *