Matcht jouw uiterlijk (nog) met jouw bedrijf

Matcht jouw uiterlijk (nog) met jouw bedrijf

Stap in de lente en geef jouw look een upgrade!

Stap in de lente en geef jouw look een upgrade, een nieuwe uitstraling om het succes letterlijk én figuurlijk aan te trekken.

Kijk naar de natuur en zie hoe ze tot bloei komt na maanden van terugtrekken. De energie die ervan af spat is duidelijk voelbaar.

Ik merk het in m’n hele lichaam en krijg zin om meer naar buiten te treden. Zaadjes die ik afgelopen winter heb gepland ontkiemen, komen bovengronds en worden zichtbaar.

De energie van het seizoen loopt parallel aan je business. Als je meebeweegt met de natuur, is het ondernemen zoveel lichter en dat merk je direct. Onze natuur helpt je, gratis en voor niets.

Voel jij ook die verandering van energie, door de wisseling van het seizoen of ben je je er (nog) niet zo van bewust?

Hoe ga jij dit voorjaar je Presence en Business upgraden?

Zelf merk ik ieder jaar weer, dat ik in de lente zo’n zin heb in de kleur groen. Fris, helder groen, bedoel ik dan, zoals mijn dress (zie foto). Deze draag ik het liefst van het vroege voorjaar tot de nazomer. De kleur helpt me direct, in het naar voren bewegen en zichtbaarder zijn.

Afgelopen week droeg ik hem naar de diploma-uitreiking van onze prachtige dochter Silje. Zij mocht haar TMO diploma in ontvangst nemen en ik ben zo ontzettend trots op haar!

Matcht jouw uiterlijk en presentatie met jouw bedrijf

De betekenis van kleuren in jouw uiterlijk en jouw bedrijf

De kleur groen staat o.a. voor ontplooiing, openhartig, evenwichtig en een mensenmens. Als ik kijk naar mijn Human Design kaart en mijn profiellijn 4, de netwerker, dan sluit deze kleur perfect aan bij wie ik ben.

Silje droeg een prachtige petrol-kleurige dress met een print in de kleur turkoois. Deze staat haar fantastisch. Petrol staat o.a. voor vernieuwend, tactvol, sympathiek en specialist en met turquoise draagt ze o.a. uit dat ze een idealist, creatieve communicator en flexibel is. Zo passend bij haar. Hou deze vrouw in de gaten!

Naast dat specifieke kleuren je fantastisch staan en uitdragen wie je bent, draagt de beweging van het seizoen ook bij aan je outer Presence!

Wanneer is jouw business presence toe aan een frisse wind of een update?

Je merkt het aan het volgende:

  • Je bedrijf/baan loopt lekker, daar heb je veel tijd in geïnvesteerd de afgelopen jaren. Daardoor heb je veel te weinig tijd besteed aan jezelf, aan je eigen Presence.
  • Je draagt kleding, die niet meer aansluit bij wie je nu bent. Jij hebt je persoonlijk zo doorontwikkeld en doet jezelf tekort door je presentatie bij het oude te laten.

Ik zie het vaak aan de té natural/casual of té meisjes-achtige outfits. Het ontkracht de vrouw, die ze inmiddels zijn geworden. Door hun kleding niet voor zich te laten werken, moeten ze zichzelf nog steeds veel te veel ‘bewijzen’ door hard te werken.

  • Kleding die niet meer past, omdat je bent aangekomen of veel afgevallen.
  • Je hebt veel dezelfde items in zwart, blauw, grijs of bruin en voelt je altijd wat onzeker over je uitstraling. Je blijft daardoor teveel op de achtergrond.
  • Je hebt geen idee, hoe je jezelf business-wise krachtiger presenteert en stelt het daardoor steeds uit.

Investeer in jezelf en groei als ondernemer

Herken jij jezelf in één van deze punten?

Upgrade dan nu je Inner & Outer Presence! Dat is een investering in jezelf, die doorwerkt in jouw gehele ZIJN én in de groeiresultaten van je bedrijf. Ik zie bij mijn klanten dat diee investering een boost geeft in zelfvertrouwen en leiderschap. Door er volledig te staan én het aan de buitenkant te laten zien, vertrouwen hun klanten volledig op hun deskundigheid.

Dus… waarop of waarom nog wachten?

Start met een vrijblijvend gesprek met mij en dan bekijken we samen waar jouw behoefte ligt en wat je wensen zijn. We ontdekken vanzelf of het VIPtraject Take the Lead bij jou past. Hier vind je alle informatie en meld je je direct aan voor het gesprek.

Je bent van harte welkom.

Ik wens je vanaf Ameland 😉 heerlijke Paasdagen toe!

Op jouw stijlvolle groei in business,

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *