sets

Leuke set maar doet weinig voor haar

Ze wilde krachtiger overkomen, meer haar expertstatus laten zien als ze op haar ‘podium’ staat.

Ze won in december de twee uur personal shoppen prijs die ik verlootte omdat m’n bedrijf 25 jaar bestond.

Afgelopen week was het zover! We ontmoetten elkaar.

  

Kernwaarden

Ik kende haar nog niet. Ze had m’n boek helemaal uit. Toen ik haar vroeg wat haar uit het boek het meeste was bijgebleven zei ze, de vormgeving. Ik verwachtte van alles behalve dit antwoord. Haha

Toch heel gaaf om terug te horen want het bevestigde één van m’n kernwaarden en dat is esthetiek. Alles moet mooi zijn om mij heen en ‘kloppen’. En dat is met mijn boek dus goed gelukt.

En het vertelde direct meer over haar want esthetiek is voor haar dus ook een belangrijke kernwaarde om trouw aan te zijn.

Het werd een superleuke ontmoeting.

  

Kleurenanalyse

Ze gaf aan dat koele kleuren haar goed staan. Ooit was ze als wintertype geanalyseerd. Ze had een zandloperfiguur, een rechthoekige gezichtsvorm en haar stijl was klassiek met een sportieve kwinkslag. Groot contrast kon ze goed hebben. Ze wist alleen nog niet goed hoe ze haar kwaliteiten kon laten zien in haar outfits.

Toen we samen in een modezaak ‘haar rekje’ hadden uitgezocht en klaar waren voor het doorpassen van alle kleding deed ze haar jas uit.

Ik zag meteen de ‘leuke’ set die ze aan had maar… het was een set met vooral warme en te lichte kleuren waardoor ik afgeleid werd en ik veel meer moeite moest doen om haar echt te zien. Dat gebeurt er namelijk als kleding niet matcht. Vanwege de privacy plaats ik geen foto. Wel heb ik voor jouw beeldvorming zelf even een jasje aangetrokken in een te lichte en te warme kleur voor mij. Op de hanger vind ik dit een gave kleur en supermooi jasje. Leuk voor in het voorjaar! Maar zoals je ziet doet het jasje niets voor me. Sterker nog je moet veel meer moeite doen om mij te zien, want het jasje leidt af.  Met m’n blauwe jasje aan is de focus direct op mij gericht. Zo laat je kleding voor je werken. Dit lichte jasje koop ik daarom niet.

Ik vroeg haar hoe ze tot deze warme set gekomen was. Ja werken met mij is soms best wel confronterend. 😉

Ze vertelde dat ze de set onlangs had geshopt bij een mooi label. Een verkoopster had haar erbij geholpen, die vond het haar heel goed staan en ze wilde weleens wat anders. Dat anders was gelukt. Alleen bewoog deze set niet mee naar haar wens om als expert meer zichtbaar te worden op haar ‘podium’.

Ik was zo blij dat ik haar kon helpen bij het vinden van TOPitems die haar fantastisch staan en waarmee ze haar verlangen, de expert zijn, uitdraagt.

Afgelopen week liep ze op een groot seminar en zag ik op LI dat ze wat reacties terugkreeg over dat ze daar zo liep te stralen. Ze had haar nieuwe double brested donker fuchsia blazer aan waar ze die shopmiddag meteen verliefd op werd. En dan gecombineerd met zwart want ook dat staat haar geweldig.

Het blijft een hele uitdaging om jezelf te kleden in outfits die voor je werken, dat realiseer ik mij heel goed. Temeer omdat de mode ieder seizoen een aantal trends en kleuren voorschrijft. De ene keer past het prima bij wie jij bent en wat je wilt uitdragen met je personal branding. De andere keer moet je die mode gewoon laten hangen als het niet past bij wie je bent. Zo voorkom je miskopen en heel veel geld!

Hoe gaat dat bij jou?

  

Verlangen

Verlang jij ook naar een volgende stap in je bedrijf en merk je dat je veel meer handvatten zou willen hebben bij hoe je dat in je personal branding en outfits direct kan laten zien? Klik dan even op deze link voor alle informatie en maak een vrijblijvende afspraak zodat we samen bekijken of een VIPdag ‘Take the Lead’ bij jou past. Je bent ontzettend welkom.

PS Alvast een tipje van de sluier want volgende week meer nieuws… Over iets heel gaafs wat ik vanaf april aanbied. Iets met een 4-seizoenen VIPtraject omdat ikzelf al jaren in het ritme en de energie van de seizoenen leef en onderneem.

Op jouw stijlvolle groei in business,

2 comments on “Leuke set maar doet weinig voor haar

C.
Reply

Mooie beschrijving Astrid, en nogmaals dank voor je adviezen. Had gisteren mijn andere nieuwe jasje aan en ook daarover weer complimenten gehad. De set die wel leuk is, maar mij wat minder staat is naar het weekend gepromoveerd ;-).

    Astrid Mast Post author
    Reply

    Wat goed te horen van je Claire dat ook je andere nieuwe jasje ook een schot in de roos is 😉
    En voor het weekend die leuke set is natuurlijk helemaal prima!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *