koerswijziging

Koerswijziging! Heel Spannend!

Ik heb er lang tegenaan zitten hikken maar het moment is daar om mijn koerswijziging bekend te maken. Wel met pijn in mijn hart!

  

Koerswijziging

Er komen steeds meer online ondernemers op de markt en al deze fantastische ondernemers zoeken een virtueel assistent. Maar die zijn verdomd lastig te vinden en te vergelijken. Ze zijn er in alle soorten en maten maar ze kopiëren elkaars presentatie door gebrek aan inspiratie. Ik sta te trappelen om deze groep van VA+ en Online Business Managers (OBM’s) te helpen.

  

Online wereld

Ik geloof dat we naar een wereld gaan waar we elkaar online weten te vinden en ik wil daar een stuk aan bijdragen. De mensheid dienen met diensten die nieuw zijn om die verder te brengen. Ik voel me geconnect met het stuk innovatie, een bijdrage kunnen leveren aan de voortgang van de mensheid.

  

Rechter hand

Ooit begon ik mijn loopbaan als directiesecretaresse. Ik had Schoevers gedaan. Mijn eerste baan was op een groot districtskantoor van de toenmalige AMRObank. Ik werd de rechterhand van de directeur ‘Zaken’. Ik was zijn visitekaartje. Organiseerde regelmatig districtsevenementen voor alle klanten en had nauw contact met alle kantoordirecteuren uit het district. 10 jaar lang heb ik verschillende banen met passie gedaan maar ben daarna volgende stappen gaan zetten. Ik weet hoe het is om dat werk te doen. Om de linker- en de rechterhand te zijn. Dat je aan een woord genoeg hebt. Maar ook hoe je jezelf neerzet en dat je van onschatbare waarde bent voor een directeur of een opdrachtgever. Ik kreeg in die 10 jaar zoveel kansen en dat had alles te maken met mijn eigen ‘branding’. Daar was ik mij toen nog niet van bewust. Ik ken dus het klappen van de zweep. En ik ben IN voor de moderne ambitieuze VA+ en OBM.

Ik zie dat er vaak een mismatch is en niets is zo frustrerend als je niet goed kunt samenwerken. Reden dat ondernemers jarenlang hun secretaresse of VA meenemen naar opdrachten is omdat ze zo goed samenwerken.

  

VA+ en OBM’s

Een VA+ is iemand die haar sporen heeft verdiend en wil werken met de leukste klanten. Die krijgt ze alleen als ze zich goed onderscheidt van de massa. Ik geloof dat je uiterlijke presentatie doorslaggevend is, want als je zelfvertrouwen uitstraalt dan heb je een grote voorsprong.

OBM’s moeten meer een bepaalde autoriteit uitstralen want zij geven weer leiding op de werkvloer maar zijn als integrator ook de rechterhand van de ondernemer. De ondernemer moet erop kunnen vertrouwen dat zijn integrator de rol goed op zich kan nemen. Niet alleen als leidinggevende maar ook als visitekaartje van het bedrijf van de ondernemer. Je hier bewust van zijn en je presentatie hierop aanpassen verhoogt je waarde.

De ondernemers die ik adviseer zijn die VA+ en OBM’s die staan te springen om interessante klussen bij goed betalende opdrachtgevers. Ik help ze om op te vallen bij deze klanten door de nadruk te leggen op hun persoonlijke presentatie én hun onderscheidend vermogen te verkopen.

People buy your face babe, this better be good!

Transformatie

Het is een doelgroep waar mijn hart naar uitgaat omdat ze fantastische vakvrouwen zijn met uiteenlopende expertises maar door hun bescheidenheid zichzelf niet voldoende profileren en zichzelf daardoor tekort doen. Ze zijn vakvrouwen pur sang maar vergeten nog weleens hun eigen presentatie terwijl ze het liefst werken voor die goedbetalende klanten die zich in het hogere segment begeven. En die klanten willen juist dat hun rechter- en linkerhand er goed uitziet. Dat ze goed voor de dag komt als het visitekaartje en haar stijl ook doorvoert in haar eigen business.

Die VA+ en OBM’s willen uiteindelijk allemaal minder uren werken én structureel meer goedbetalende klanten voor wie zij het verschil maken. Maar dan moet je wel van goeden huize komen.

Omdat de markt van VA+ en OBM’s nog steeds zo groeiende is en er zoveel niveauverschil is, is het nu het moment om beschikbaar te zijn voor deze doelgroep. Zij maken het verschil maar hoe onderscheiden ze zich van die grote groep die er nu al is, en die komende jaren alleen maar zal blijven groeien? Dát verschil maken vraagt om transformatie. Tips en tricks toepassen is bij lange na niet voldoende.

  

Crème de la Crème Stijlvol Business programma

De afgelopen maanden ontwikkelde ik speciaal voor deze groep vrouwen een exclusief traject; het Crème de la Crème Stijlvol Business programma. Een programma van een half jaar in een kleine groep waardoor jij je ijzersterk positioneert en onderscheidt en stijlvol verder groeit in business. Met de ASTRIDmethode leer je dé 7 stappen hoe je jezelf als onvergetelijke personal brand positioneert. Je gaat de transformatie aan door het écht te doen. Je ontwikkelt nieuwe mindsets. Een nieuwe identiteit is nodig en die geven we samen vorm.

Komende maand start ik met dit exclusieve programma en bied ik het eerst als pilot aan voor een prijs waar je geen nee tegen kunt zeggen.

Het belangrijkste voor mij is dat je ambitieus bent. Dat je jezelf wilt blijven ontwikkelen en ook interessante opdrachtgevers wilt waar je blij van wordt en waardoor je veel meer voldoening ervaart.

Ben jij die Rising Star die graag structureel goedbetalende klanten aantrekt zodat je nooit meer verlegen zit om opdrachten?

Dan is dit je kans! Plan hier het gratis Barista koffie-uurtje met mij. Mijn VA+ heeft de link voor je klaargezet 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *