Crème de la Crème
Stijlvolle Ondernemers Groepsprogramma

 

Speciaal voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die zichzelf het mooiste leven gunnen

Die het lastig vinden zichzelf zichtbaar én op en top te presenteren in een stijl die bij ze past.
Die verder willen groeien in hun persoonlijke ontwikkeling omdat ze stiekem wel weten dat daar een blokkade moet worden doorbroken.
Die de ambitie hebben hun bedrijf of baan naar een hoger level te tillen.

Hoe je jezelf als onvergetelijke personal brand positioneert. Ontdek hoe je in 7 Stappen structureel klanten aantrekt die bij jou passen waardoor
je veel meer voldoening uit je werk haalt en er uithaalt wat er in je zit.

 
Ja, doe mij een gratis Barista koffie-uurtje met jou!
 

Omdat de markt van Virtueel Assistenten en Online Business Managers alsmaar groeiende is en er zoveel aanbod en niveauverschillen zijn, is het nu het moment om jezelf ijzersterk te positioneren en te onderscheiden en stijlvol verder te groeien in business! Met de ASTRIDmethode leer je dé 7 stappen hoe je jezelf als onvergetelijke personal brand positioneert en structureel klanten aantrekt waar je blij van wordt. Potentiële opdrachtgevers zien je en begrijpen wat je doet omdat jij je positie inneemt en onderscheidt van die hele grote groep VA’s, VP’s en OBM’s.
Dit exclusieve groeps-programma start in januari 2023.

Ben jij die Rising VA+ of OBM die graag structureel goedbetalende klanten aantrekt zodat je met veel meer voldoening onderneemt en nooit meer verlegen zit om opdrachten?

Dan is dit je kans! Plan een gratis (online) Barista koffie-uurtje met mij.

©2016- 2023 SUCCES TREK JE AAN