Businesss coaching, Styling, Kleuren, Human Design Astrid

Het regent weer… KLEUREN ❤️

Het regent weer… KLEUREN ❤️

Toen ik 8 jaar geleden m’n bedrijfsnaam ‘Studio Colour Me’ veranderde in ‘Succes Trek Je Aan’ was ik zo ontzettend blij met deze nieuwe naam. Het dekt compleet de lading van wat ik met mijn bedrijf aanbied.

Letterlijk en figuurlijk succes aantrekken!
Vrouwen coachen op hun Inner & Outer Presence om zo het bedrijf en het welZIJN te creëren, dat bij ze past. Vanuit de binnenkant, via je eigen Human Design gebruiksaanwijzing, ontdekken wat ervoor nodig is om jouw bedrijf naar een volgend level te tillen. Zodat je dat met veel meer voldoening, plezier en zelfvertrouwen gaat uitdragen. Je mag trots en blij zijn op je eigen prestaties!

Door mijn nieuwe bedrijfsnaam begrepen vrouwen veel beter, dat het niet enkel om kleur ging in mijn bedrijf. Die shift was hard nodig! Het voelde altijd alsof ik moest uitleggen, wat ik allemaal nog meer deed naast kleur & styling. Dat ik ook één van de eerste gecertificeerde business coaches in Nederland was. Ik zet daarbij heel intuïtief mijn spirituele gaven in voor mijn klanten, zodat zij hun ware potentie gaan doorvoelen en zo floreren in hun business.

Hoe vaak is me niet gevraagd: “Jij doet toch iets met kleurtjes, met die doeken. Ja toch?!?” Dat triggerde me dan zo! Ik voelde me dan zo niet gezien.

Businesss coaching, Styling, Kleuren, Human Design Astrid

Human Design, styling en business coaching

Ik bleef zelf wel (accent) kleuren dragen in mijn outfits, dat voelde en voelt nog steeds heel goed. Maar je snapt, dat ik lange tijd ‘business-wise’ niet heel veel deelde over het inzetten van kleur. Met uitzondering van het prachtige E-book ‘Communiceren met Kleuren’ dat ik een aantal jaren geleden maakte. Maar, het bloed kruipt waar het niet gaan kan, haha.

Vorig jaar werd ik ‘gegrepen’ door Human Design en ineens zag ik de link tussen kleuren, de 9 energiecentra en de 64 poorten (talenten), die er in een Human Design chart zitten.

Ik ging er zelf zo ontzettend op ‘aan’. Als HD Generator, geboren met een enorme hoeveelheid creatieve slagkracht, weet ik dat ik kennisexpert ben op verschillende gebieden. Dat was ik al op Styling & Businesscoaching en nu voeg ik daar Human Design gekoppeld aan jouw persoonlijke Kleuren aan toe. Dat is pas een stevig fundament onder je business/werk!

Kleuren in je business

Kleur gaat ver bij mij. Met mijn zesde zintuig zie ik zelfs kleuren bij klanten. Ik zie deze in de vorm van een lemniscaat en aan de kleur weet ik welke blokkades er spelen bij deze klant.

Kleur is zo voedend en zelfs helend. Het helpt je bij het verwerken van veel onbewuste processen, ervaringen en trauma’s. Dat wist ik altijd al en heb het zelf ervaren, maar ik vond het wel wat aan de zweverige kant.

De combinatie met Human Design maakt, dat je niet meer om je eigen gebruiksaanwijzing heen kunt. En hoe mooi is het, om specifieke kleuren toe te voegen aan je presentatie, zodat deze op een diepere laag voor jou werken.

Omdat ik kleuren en de werking van kleur zóóóó fascinerend vind, begrijp je vast, dat het voor mij NU hoog tijd is om KLEUR weer volledig te omarmen en al mijn kennis erover te gaan delen.

Colours & Business by Design

Als eerste nodig ik je uit voor het fascinerende, inspirerende en kleurrijke Event ‘Colours & Business by Design’ op 26 september a.s. waarin je helemaal ondergedompeld wordt in de werking van kleur.

Je ontdekt jouw 4 belangrijkste kleuren, waarmee je gaat shinen, zichtbaarder wordt en succes aantrekt. Je leert alles over de 9 energiecentra die allemaal verbonden zijn met een specifieke kleur, waarmee jij je kunt voeden.

Zo weet je na afloop welke kleuren je heel effectief kunt inzetten voor jezelf. Je wordt je bewuster van hoe jouw energie werkt en wat je in je eigen proces nodig hebt. Hoe meer je leeft en werkt vanuit je eigen kleurkeuzes in business/werk en daarbij je eigen strategie & autoriteit volgt, hoe moeitelozer, plezieriger, voldaner en succesvoller jij wordt!

Hier vind je alle informatie over het event en de link om je aan te melden. De inschrijving is vorige week geopend en de eerste 10 dames zijn al present. Joehoe, thanks ladies!!! Zo ontzettend gaaf dat jullie erbij zijn!

Bruist er nu in jou een geweldig verlangen om bij dit event aanwezig te zijn? Wacht dan niet te lang met aanmelden! Tot en met 14 juli geldt er een waanzinnige vroegboekkorting én weet dat VOL is VOL!

PS | Achter de schermen ben ik druk bezig een heel uniek product te ontwikkelen, waardoor je ontdekt welke kleuren je op dit moment het beste kunt inzetten voor jezelf en je bedrijf om te voeden, te helen én succes aan te trekken. En dat natuurlijk vanuit je eigen unieke Human Design profiel! Meer info hierover volgt…

Op jouw stijlvolle groei in business,

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *