GLOEDNIEUW

 

'COLOURS & BUSINESS BY DESIGN'
HERFST-EVENT

 

Het ‘COLOURS & BUSINESS BY DESIGN’ Event geeft kleur aan jou en je business. Je ontdekt hoe kleur voor je werkt, welke kleuren bij jouw 4 belangrijkste talenten passen en welke kleuren de 9-energiecentra hebben vanuit je Human Design chart. Kleur heeft een magische werking. Kleur geeft energie, voedt en heelt zelfs (onbewuste) blokkades.
Jouw eigen Human Design ‘routekaart’ wijst je de weg en geeft kleur aan je innerlijke kracht, je strategie en autoriteit zodat je verder groeit in je werk/business met veel meer plezier, succes, voldoening en innerlijke rust. 

Kom naar het gloednieuwe Herfst-Event

 COLOURS  & BUSINESS BY DESIGN op 26 september a.s.

Met heel veel plezier nodig ik je uit voor het eerste gloednieuwe HERFST-event voor groei in Business en Inner- en Outer presence op een nieuwe stroom van hogere energie waarop je intuïtiever werkt en jezelf presenteert.

Gun jezelf het allerbeste om jezelf te blijven ontwikkelen.
Jouw energiestroom is leidend in hoe jij je werk inricht en niet andersom.
Kleur geeft energie, voedt en heelt en ondersteunt jou bij de groei van jouw business.

Je eigen Human Design Profiel wijst je de weg naar succes.
Het is jouw handleiding, jouw gebruiksaanwijzing om je energie moeiteloos te laten stromen.

Doorvoel jouw pure potentie, word zelfbewust en met veel meer plezier zichtbaar met een
Outer Presence in kleur die jouw binnenste naar buiten brengt en waarmee jij moeiteloos klanten aantrekt.

 

 • Laat jezelf heerlijk verwennen tijdens dit eerste Herfst-event waar Colours & Business by Design centraal staat.
 • Kom in je meest kleurrijke outfit waarin je je super krachtig voelt.
 • Ontdek welke Colours bij jou passen en magisch voor je werken en welke kleuren de negen energiecentra hebben van jouw Human Design chart, jouw eigen unieke blauwdruk.
 • Kom uit je hoofd en verbind je weer met je hartsverlangen.
 • Dompel je onder in fijne omgeving met gelijkgestemde vooruitstrevende vrouwelijke professionals die zich optimaal willen presenteren door te ZIJN. Vrouwen die al interesse hebben in kleuren en energiewerk met behulp van Human Design waarmee ze hun ware zelf ontdekken en dat gaan laten zien in hun outfits om zo verder te groeien naar een hogere versie van zichzelf en die daarover willen delen en sparren.
 • Aan de slag met keuzes maken vanuit jouw eigen Strategie & Autoriteit en de stappen die je gaat zetten. Welke zaadjes zijn er tot bloei gekomen deze zomer en waar hou jij nu de focus op voor groei in business.

 

Als professional hou je ervan te sparren, te delen, te verbinden en plezier te hebben met andere prachtige, krachtige vrouwen. Het geeft je een nieuwe boost in energie en je wordt er gewoon blij van omdat alle gesprekken een diepere laag pakken.
Je weet als geen ander dat rust en ruimte nemen, kiezen voor jezelf en van tijd tot tijd afstand nemen van de dagelijkse hectiek nodig is.  In de vertraging zit jouw versnelling om weer verder te kunnen groeien.

 

DUS…MELD JE NU AAN VOOR DIT EERSTE HERFST-EVENT ‘ COLOURS & BUSINESS BY DESIGN’

Omdat ik van kleinschalig hou met veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht
heb ik plaats voor  33 vooruitstrevende vrouwelijke professionals.
Wacht dus niet te lang als je nu al voelt JAAAA hier wil ik bij zijn!

WAT GAAN WE DOEN?

Ter voorbereiding vraag je online gratis je Human Design kaart aan en deelt die vooraf met mij (ik geef je na je aanmelding de site waar je dit kunt opvragen. Was je al bij het vorige event dan heb ik hem al van je) zodat ik jouw profiel helder heb en ik je verder kan begeleiden tijdens het event. Jij kunt jezelf thuis inlezen over Human Design en specifiek jouw profiel.

Daarnaast neem je een kleurrijk kledingstuk mee die je niet (meer) draagt en die nog uitstekend een ronde zakelijk mee kan.
In het kader van duurzaamheid ga jij iemand blij maken met jouw kledingstuk. Je zult zien dat jouw item perfect past bij een van de andere powervrouwen die deelneemt. Succes verzekerd.

Op 26 september ontmoeten we elkaar om 13.30 uur op de geweldige locatie in regio Harderwijk. 

We starten met een voorstelrondje over wat je als Human Design profiel hebt. Ikzelf heb de Emotional Generator als type met een 1/4 profiel en tribale en collectieve circuits, zo weten we van elkaar welk profiel je hebt.

Je leert die middag via je eigen chart specifieke kleuren in te zetten, die jou voeden en helen en helpen zichtbaarder te zijn zodat je verder kunt groeien. Je leert experimenteren met jouw Strategie & Autoriteit. Hierdoor herken en voel je steeds sneller je intuïtie en volgt die vervolgens! De kleuren van de 9 energie centra nemen we een voor een door. Via jouw vier belangrijkste Human Design poorten, jouw talenten, ontdek je welke vier kleuren het belangrijkst voor jou, je proces en je groei zijn. Die ga je inzetten en laten zien in je outfits waardoor het ondernemen, je leven en je werk stukken moeitelozer verloopt.

Door je eigen HD chart te leren doorleven en voelen en de vertaalslag te maken naar je Outer Presence vertrouw je steeds meer op je eigen kunnen en keuzes en trek je klanten aan die passen bij jou, zodat je vrij en blij goed geld verdient.

Tussen 16.30 – 17.00 uur sluiten we af en borrelen we heerlijk na met elkaar. Bij mooi weer doen we dat natuurlijk op het terras.  

 
Event Human Design Herfst
 

De hele middag is alles geregeld en inbegrepen.
Er is heerlijke verse thee, cappuccino’s en een borrel na afloop.
Verwend worden vanaf het moment dat je er bent. Gun het jezelf!
Ik doe niets liever dan jou in de watten te leggen en te voorzien van heel veel kennis!
Heb namelijk tribale circuits in m’n Human Design chart en dat betekent dat het mij in mijn tribe
vooral gaat om JOUW welZIJN.
Eenmaal in mijn tribe faciliteer ik je en help ik jou met m’n Human Design open Hart centrum met heel veel liefde!

 

WANNEER IS DIT GLOEDNIEUWE COLOURS & BUSINESS by DESIGN EVENT IETS VOOR JOU?

 

Dit gloednieuwe BUSINESS EVENT met als thema “Colours & Business by Design”  is vooral geschikt, als jij die vooruitstrevende vrouwelijke professional bent, die al interesse heeft in energiewerk en openstaat voor de magische werking van kleur zodat je steeds meer vanuit je Pure Zelf ontdekt wie JIJ bent  en steeds minder energie ‘lekt’.

Heb je daarnaast ook groeiverlangens en wil je…

 • moeitelozer doorgroeien naar een hogere versie van jezelf.
 • zichtbaarder verschijnen aan je omgeving op jouw manier, via jouw Human Design type.
 • meer kleur in je outfits toepassen.
 • als professional intuïtiever en onder je eigen voorwaarden werken.
 • verantwoordelijkheid nemen voor je eigen keuzes, die je leert maken vanuit je Strategie en Autoriteit, zodat je moeiteloos verder groeit met je bedrijf of in je functie.
 • openstaan voor nieuwe ervaringen en uit je comfortzone durven komen met een open mind.

 

Het gaat jou niet alleen om het behalen van doelen, maar juist ook om te genieten van de processen naar je doel toe en de goede dingen van het leven! Dan is dit event zeker iets voor jou! Het is een laagdrempelige manier om kennis met mij te maken en om met me samen te werken. Superleuk als je erbij bent!

 
Jezelf op 1 zetten - Lente Event Business By Design
 
 

WANNEER IS DIT NIETS VOOR JOU?

 • Als je 1 : 1 begeleiding verwacht tijdens dit business-event.
 • Als je niet bereid bent je open te stellen voor de groep en te delen.
 • Als je het programma niet aan mij toevertrouwt 😉

 

Wat klanten, die eerder deelnamen aan een event, zeggen over Astrid

 

Complimenten Astrid, dat je zo duidelijk ons mee hebt genomen in de zeer complexe materie van Human Design. Ik heb weer genoeg om mee te gaan experimenteren en om op te sudderen.

Wat een mooie inspirerende middag! Top plek, fijne groep en wat zit jij goed in de materie. Dank! Heel fijn! Je mag supertrots zijn op prachtig sterk event!

Met m’n ‘milt autoriteit’ heb ik nu nog meer bevestiging gekregen om te vertrouwen op mijn pure intuïtie, die er eigenlijk nooit naast zit. Zeker als het gaat om m’n business, waarbij m’n omgeving vaak zegt, doe dat nu niet, terwijl ik gewoon WEET in het moment of iets goed voor mij is. Heel lang luisterde ik naar mijn omgeving, in plaats van naar mezelf. Ik negeerde dus mijn eigen milt autoriteit en volgde braaf het goedbedoelde advies van m’n omgeving. Vanaf nu weet ik beter en neem ik zelf mijn eigen krachtige keuzes.

Bijzonder hoe Astrid mij weet te prikkelen om kritisch naar mezelf te kijken en me daarin uitdaagt om te blijven groeien. Met kritische vragen, altijd weet ze een veilige sfeer te scheppen waardoor je diepe persoonlijke gesprekken met elkaar hebt. Door de bijzonder sfeer die Astrid altijd weet te creëren zijn alle deelnemers heel betrokken op elkaar. Na deze gesprekken onder het genot van een drankje, heerlijke hapjes met inspirerende vrouwen krijg ik altijd energie om weer even goed met mezelf aan de slag te gaan.

Met m’n Human Design 6-profiellijn, het rolmodel, weet ik nu dat mijn levenspad 3 verschillende fases doorloopt, waarbij ik vanaf ongeveer m’n 50ste een rolmodel voor anderen ben. Ik heb in het verleden vaak getwijfeld aan mezelf, omdat ik zoveel geëxperimenteerd heb, dat ik dacht dat dat niet normaal was. Nu weet ik met m’n 6 lijn dat dat tot je 30ste heel normaal is.

Ik heb nieuwe inzichten opgedaan waar ik nooit eerder bij stil heb gestaan. Ben mij bewust geworden van mijn Human Design centra. Weet nu hoe ik weer aanwezig kan zijn in mezelf, hoe ik contact maak met m’n lijf, waar voel ik emoties en wat doen kleuren met me. En de vraag ‘Wat is van mij, wat is van een ander’ deed veel voor mij.
Inmiddels mediteer ik dagelijks en ben ik me veel bewuster van mijn intuitie.

FEMALE BUSINESS PRESENCE
 

WAT IS JOUW INVESTERING?

 

Dit gloednieuwe Herfst-event ‘Colours & Business by Design’ bied ik jou aan (met een vroegboekkorting van maar liefst 50 euro) voor
slechts 147 euro excl. btw en is inclusief al het bovengenoemde. Deze prijs is geldig tot en met 14 juli a.s. Daarna gaat de prijs omhoog.

Je gaat natuurlijk naar huis met een koffer vol ….Colour & Business inspiratie, nieuwe, hogere energie, geweldige inzichten voor jezelf, je bedrijf, je baan, je manier van ondernemen én een onvergetelijk middag, die jou een boost geeft voor jezelf én je ondernemerschap. Je hebt heel veel geleerd over jezelf met behulp van jouw Human Design Chart én ontdekt welke vier magische kleuren voor jou werken.

Are you ready? Boek dan direct jouw deelname en verzeker je van een plek! Ik heb plaats voor 33 vrouwen. Een select gezelschap, dus met volop persoonlijke aandacht voor jouw groei.

 
 
 
 
 

WAAROM IK DIT ‘COLOURS & BUSINESS BY DESIGN’ HERFST EVENT ORGANISEER?

Het is hoog tijd om een heerlijk volgend live event te geven. In het ritme van de seizoenen. Daar hou ik van, daar ga ik van op aan. Met mijn 1/4 profiel, 1 is de onderzoeker in mij en 4 de netwerker en tribale kanalen, is het voor mij zo vanzelfsprekend om mijn onderzochte en opgedane kennis te delen met mijn tribe. Dat is waar ik mega-energie van krijg. Door jou op ‘AAN’ te zetten waardoor jij verder kunt groeien.

Afgelopen maanden specialiseerde ik mij in Human Design. Het is zo’n complete, complexe en prachtige tool om vanuit jouw eigen blauwdruk moeiteloos te leren ondernemen en zichtbaarder te worden. Hierdoor ontstond begin dit jaar het idee om per seizoen een passend ‘Business Event by Design’ te organiseren.

En daarom het gloednieuwe Business Event met het thema ‘Colours & Business by Design’ – herfst editie.

Ik kan niet wachten je live te ontmoeten.

 

Boek nu je toegangsbewijs, als jij met die 32 andere vooruitstrevende vrouwen wilt aanschuiven! Ik gun het je zo!

© 2024 SUCCES TREK JE AAN