Kies je voor modisch of ga je voor mooi?

Kies je voor ‘MODISCH’ of voor ‘MOOI’?

Ik kies voor ‘modisch’ en niet voor mooi vertelde een moderedacteur van een groot vrouwenblad tijdens haar presentatie.

Ik viel even stil, zo had ik het zelf nog nooit bekeken. Modisch betekent dat je volgens de laatste mode gekleed gaat. En dan kan het zijn dat het helemaal niet zo past bij je figuur, je stijl, je kleurbeeld of karakter.

Bij mij gaat het om ‘stylish’ en er mooi uitzien. Passend bij m’n figuur, m’n eigen stijl, m’n kleurpallet die me er fris en jonger uit laten zien. 😉 Maar ook om m’n authenticiteit en eigenheid te laten zien. En wat ik wil uitdragen met m’n bedrijf. Daarna ga ik het vormgeven, stylen.

En natuurlijk hou ik ook van de mode en volg die op de voet als imagestrateeg. Maar die trends pas ik alleen toe als het smashing staat!

  

MOOI

Zo zal ik ondanks dat het nu super modisch is, nooit een double breasted jasje met weinig taillering en grote schoudervulling dragen. Dat maakt me namelijk visueel vierkanter en 10 kilo zwaarder. En dat vind ik niet MOOI 😉 én nog belangrijker ik voel me dan ook niet zo prettig en dat maakt me onzekerder.

Ook sla ik dit najaar de modische cognackleuren over. Waarom? Deze warme kleuren maken me fletser, zeker in de wintermaanden. En dan draag ik het niet omdat ik het niet MOOI vind staan.

Zelf kies ik dus altijd voor MOOI. En dat gaat verder dan alleen in m’n kleding. Stylish in de breedste zin van het woord.

  

Basics

We kregen het tijdens haar presentatie over je garderobe opbouwen met basics. Dat vond ze een lastige. Want mode raakt snel weer uit. Ze had bijvoorbeeld 10 zwarte jasjes in haar kast hangen. Terwijl je zou denken, een zwart jasje is toch basic. Voor haar gold dat niet want haar jasjes waren aan mode onderhevig, door de vorm, de stof, de accenten, noem maar op. Zo’n jasje is dan al snel ‘gedateerd’.

Ga je voor modisch dan heb je dus ook veel meer kleding nodig.

Ik heb 1 zwart jasje, een tijdloze, en dat is een van m’n basics 😉 Daar doe ik alweer 3 jaar mee.

  

Duurzaamheid

Het grote voordeel van kiezen voor MOOI is dat ik een hele efficiënte garderobe heb met een aantal basics waar ik lang mee doe. Een duurzame collectie. Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol voor mij en ik denk voor velen met mij. Want Moeder Aarde heeft steeds meer moeite om gezond te blijven. Dus liever langer met m’n eigen collectie doen dat constant nieuwe modische items kopen.

Bij ieder kledingstuk dat ik nieuw koop wil ik dat ik met m’n basics er 3 nieuwe combinaties mee kan maken. Dan weet ik dat ik het nieuwe item vaak zal aantrekken. Dat zijn de TOPstukken!

Omdat ik van een duurzame garderobe ben met basics én kies voor MOOI, trek ik ook die klanten aan die bij mij passen.

  

Bouwen AAN

Vrouwen die zo’n garderobe op willen bouwen maar nog niet weten wat hun stijl is. Die worstelen met hun zichtbaarheid. Die zich happier willen voelen met hun eigen professionelere uitstraling. Die next level willen groeien in persoonlijk leiderschap, impact willen maken en merken dat ze regelmatig de regie uit handen geven.

Maar ook die vrouwen die hun zelfvertouwen een boost willen geven en verder willen groeien met hun bedrijf.

Kleren maken de vrouw en haar inkomen.

Veel van mijn klanten houden niet van shoppen en zijn niet zo van de mode maar willen er wel MOOI uitzien. Gelukkig is dat mogelijk en zelfs op een duurzame manier!

Ben jij er aan toe om werk te maken van je performance omdat je wilt groeien of gegroeid bent? En kom je daar zelf niet uit? Ik begeleid je graag verder! Zeker in het najaar komt het weer veel meer aan op combineren. Maar dan wel graag op een duurzame manier!

Bel 06-13708867 of mail naar info@succestrekjeaan.nl

Klik hier voor alle informatie over de VIPdag Take The Lead
In september heb ik nog plaats voor 1 persoon.

Op jouw groei in zichtbaarheid! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *