Jouw uitstraling als expert

Omdat de shoppingexperience in Antwerpen zo’n succes was gaan we op #waanzinnigezomereditie op 21 en 22 juni a.s. 

Petra is wederom van de partij en onlangs ontving ik van haar een prachtig testimonial, waar ik gewoon stil van word. Ik voel me zo bevoorrecht en ben zo ontzettend dankbaar voor het werk wat ik doe, het bedrijf dat ik heb en de klanten die zich zo vertrouwd en gezien voelen.  

Het raakt zo aan mijn bedrijfsmissie vrouwelijke topondernemers te helpen met zichzelf zo te presenteren en te ondernemen dat ze gezien worden. Zowel in hun kracht als in hun kwetsbaarheid, waardoor ze een enorme bijdrage leveren aan het verzachten en verbeteren van de wereld. Veel meer vrouwelijke energie in het zakendoen doet wonderen.

 

Testimonial Petra

Dit schreef Petra mij: 

“Het shopevenement wat Astrid  inmiddels een aantal keren in Antwerpen heeft georganiseerd inspireert mij iedere keer opnieuw.

Bijzonder hoe Astrid mij iedere keer weer weet te prikkelen om kritisch naar mezelf te kijken en me daarin uitdaagt om te blijven groeien. Met kritische vragen, maar Astrid weet altijd een veilige sfeer te scheppen waardoor je diepe persoonlijke gesprekken met elkaar hebt.

Na deze gesprekken onder het genot van een drankje, heerlijke hapjes en een gezellig diner met inspirerende vrouwen krijg ik altijd energie om weer even goed met mezelf aan de slag te gaan.  Om na het ontbijt de volgende ochtend vol energie aan de slag te gaan om weer kleding te vinden die mij helpt om stappen in mijn groei te zetten. Heerlijk dat Astrid dan al samen met haar team een voorselectie heeft gedaan waardoor het shoppen heel effectief verloopt. Door de bijzonder sfeer die Astrid weet te creëren zijn alle deelnemers heel betrokken bij de aanschaf van de topstukken en word je voorzien van constructief en eerlijk advies naast het inspirerende advies van Astrid. 

Ik kijk al weer uit naar de volgende shopsessie in Antwerpen”.

 

Werken aan je professionele presentatie

Om zichtbaar en zelfverzekerd voor de dag te komen als ondernemer is het van cruciaal belang om regelmatig te werken aan je professionele presentatie. Weten wat je wilt uitdragen met je bedrijf en wat bij je past geeft richting aan naar waar je opzoek bent. En dat scheelt heel veel zoekwerk en tijd.

Deelnemer Femke Hogema, oprichtster van Profit First Nederland verwoordde het zo mooi in de FBlive-uitzending die we deden in Antwerpen. Kijk en luister naar het geweldige resultaat en dé ultieme tas, helemaal passend bij Femke!

Hoe is jouw uitstraling als expert? Onderstreept jouw kleding je expertise of laat je kansen liggen en ben je toe aan je volgende stap?

Waanzinnige shoppingexperience

Dan is deze waanzinnige shoppingexperience misschien iets voor jou als je

  • in één van de leukste shoppingsteden van Europa geïnspireerd en uitgedaagd wil worden over wat JIJ met je bedrijf echt wil uitdragen.
  • advies wil over krachtig, prachtig en professioneel gekleed gaan en die kleding in no time ook vindt omdat ik onderzoek en voorwerk voor je heb gedaan en een selectie heb gemaakt.
  • Geen uren, dagen, wekenlange zoektochten (lees tijdverspilling) meer wil naar die ultieme jurk, dat kekke jasje of die geweldige broek. Het hangt gewoon klaar voor jou! Je hoeft alleen maar te passen.
  • ervan houdt om business & image & pleasure te combineren op een superleuke manier. Je begrijpt als geen ander dat even afstand nemen van de dagelijkse hectiek en kiezen voor jezelf dé manier is om te groeien.
  • naar huis wilt met nieuwe aankopen die helemaal uitdragen wie jij bent, nieuwe inzichten over jezelf, je bedrijf, je manier van ondernemen. Een geweldige boost voor jezelf én je ondernemerschap.

Ben jij eraan toe om jezelf heerlijk te laten verwennen tijdens deze super-de-luxe en waanzinnige shoppingexperience?

Dan heb ik goed nieuws voor je. Er zijn namelijk nog 2 plaatsen beschikbaar. Alle nadere informatie vind je hier.
Dussss grijp je kans nu het nog kan. Meld je hier aan! Heb je liever een individuele VIPdag dan  ben je ook van harte welkom te reageren. Samen bespreken we wat jouw verlangens zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *