WAANZINNIGE

 

SHOPPING

EXPERIENCE

 

Ga je mee op reis met Astrid naar Antwerpen voor business, image en een waanzinnige shoppingexperience? Omdat je jezelf gewoon het beste gunt en geïnspireerd en uitgedaagd wilt worden over jouw uitstraling als expert en wat JIJ met je bedrijf écht wilt uitdragen. Lees dan snel verder.

 
Waanzinnige Shoppinexperience in Antwerpen met Astrid Mast

Ga mee met mij naar Antwerpen voor een waanzinnige shoppingexperience
op 23 & 24 januari 2020.

De stad, de straten, de winkels, de mensen, de gastvrijheid, het hotel.
Met volop aandacht voor jou, je bedrijf & je persoonlijke presentatie!

 • Laat jezelf heerlijk verwennen tijdens deze super-de-luxe en waanzinnige shoppingexperience.
 • Dompel je onder in een high-end omgeving met gelijkgestemde topondernemers die zich optimaal willen presenteren, hun professionaliteit willen uitdragen en de ambitie hebben om verder te groeien naar de next level en die daarover willen sparren.
 • Doe inspiratie op, nieuwe inzichten over jezelf, je bedrijf en je manier van ondernemen.
 • Aan de slag met jouw image en je business. Een geweldige boost voor jezelf én je ondernemerschap.

 

Als topondernemer hou je ervan business & image & plezier te combineren op een superleuke manier. Het geeft je een nieuwe boost in energie en je wordt er gewoon blij van.
Je weet als geen ander dat qualitytime, kiezen voor jezelf en van tijd tot tijd afstand nemen van de dagelijkse hectiek dé manier is om te groeien.

 

DUS…GA MEE NAAR HET BRUISENDE ANTWERPEN!

 

Denk je nu YESSSS! Dit is echt voor mij! Meld je dan direct aan voor een kennismakingsgesprek.
Samen bekijken we dan of we een 100% match zijn en of deze experience is wat jij nodig hebt.
Er is plek voor slechts 6 topondernemers. Ik hou namelijk van persoonlijke aandacht.

Femke Hogema, Oprichter Profit First Nederland

Dank Astrid Mast voor een waanzinnige #shoppingexperience in Antwerpen!
Ik laat niet alles zien; maar ik ben helemaal geslaagd voor een podium-outfit!
Het was een echte VIP-ervaring, omdat jullie van tevoren al voorwerk hadden gedaan en ons precies de juiste winkels in loodsten! Volgend jaar graag weer!!!

 

WAT GAAN WE DOEN?

 Op 23 januari ontmoeten we elkaar om 17.00 uur in de lazy lounge van het geweldige hotel voor kennismaking en een aperitief met heerlijk huisgemaakte tapas. We gaan in gesprek aan de hand van prikkelende vragen en nemen uitgebreid de tijd om te masterminden én te genieten. Tijdens het aperitief, het tapas-diner en de cappuccino’s spreken we over jouw business. Waar word je blij van? Waar verlang je naar? Waar zit uitdaging? Wat is voor jou eigenlijk succes en wat zou je anders willen in je bedrijf?

 

Op 24 januari ontbijten we gezamenlijk en vanaf 10.00 uur starten we de waanzinnige shoppingexperience. En…

 • ontdek je onder begeleiding van mij unieke modewinkels en labels die optimaal bij je passen en je geweldig staan. Vooraf heb ik onderzoek en voorwerk gedaan en een selectie voor jou samengesteld!
 • krijg je ter plekke deskundigadvies van mij. Je nieuwe aankopen dragen bij aan en ondersteunen je stap naar de next level.
 • doe je inspiratie op en ga je kleding passen volgens jouw van tevoren, samengestelde shopplan.

 

JE OVERNACHT IN

 • Een super de luxe hotel, fris, licht en relaxed. Midden in één van de leukste wijken van de stad met een gedurfd en eigenzinnig interieur. Hout, glas en beton vormen de basis, smaakvol aangevuld met een mix van design, tweedehands en zelf ontworpen meubels. Wisselende exposities van jonge kunstenaars pronken aan de muur.
 • Een geweldige suite die uitkijkt naar drie kanten en vier sets openslaande deuren heeft met Franse balkons. Van alle gemakken voorzien met een walk-in regendouche. De sfeervolle gas openhaard is dé grote verrassing.

 

Van donderdag 23 januari 17.00 uur tot en met vrijdag 24 januari 17.00 uur is alles maar dan ook alles geregeld en inbegrepen: overnachting, mastermind (inclusief mijn kennis én ervaring als businesscoach), mijn begeleiding tijdens de WAANZINNIGE SHOPPINGEXPERIENCE én persoonlijke adviezen, aperitief, tapas-diner, ontbijt, cappuccino’s, verse thee, drankjes, lunch en Belgische lekkernijen.

Antwerpen 2018 Succes Trek je Aan
antwerpen 2018 Succes Trek Je Aan
Petra van Beek,  HR 

“Het shopevenement wat Astrid  inmiddels een aantal keren in Antwerpen heeft georganiseerd inspireert mij iedere keer opnieuw.

Bijzonder hoe Astrid mij iedere keer weer weet te prikkelen om kritisch naar mezelf te kijken en me daarin uitdaagt om te blijven groeien. Met kritische vragen, maar Astrid weet altijd een veilige sfeer te scheppen waardoor je diepe persoonlijke gesprekken met elkaar hebt.

Na deze gesprekken onder het genot van een drankje, heerlijke hapjes en een gezellig diner met inspirerende vrouwen krijg ik altijd energie om weer even goed met mezelf aan de slag te gaan.  Om na het ontbijt de volgende ochtend vol energie aan de slag te gaan om weer kleding te vinden die mij helpt stappen in mijn groei te zetten. Heerlijk dat Astrid dan al samen met haar team een voorselectie heeft gedaan waardoor het shoppen heel effectief verloopt. Door de bijzonder sfeer die Astrid weet te creëren zijn alle deelnemers heel betrokken bij de aanschaf van de topstukken en word je voorzien van constructief en eerlijk advies naast het inspirerende advies van Astrid.

Ik kijk al weer uit naar de volgende shopsessie in Antwerpen”.

Een geweldige combinatie heb ik trouwens aangeschaft, die ikzelf nooit uit de rekken zou hebben gehaald 😉  Een broek met een prachtig dessin waarmee ik met gemak naar de voorgrond treedt en meer m’n leiderschap uitdraag en versterk. Ik voel me daar zelf heel goed bij en kijk nu anders naar mijzelf en naar de kleding die ik aantrek.

 

Waarom zou je meegaan?

 

 1. Omdat je in één van de leukste shoppingsteden van Europa geïnspireerd en uitgedaagd wil worden over wat JIJ met je bedrijf echt wil uitdragen.
 2. Omdat je advies wil over krachtig, prachtig en professioneel gekleed gaan en die kleding in no time ook vindt omdat ik onderzoek en voorwerk voor je heb gedaan en een selectie heb gemaakt.
 3. Omdat je geen uren, dagen, wekenlange zoektochten (lees tijdverspilling) meer naar die ultieme jurk, dat kekke jasje of die geweldige broek, het hangt gewoon klaar voor jou! Je hoeft alleen maar te passen.
 4. Omdat je een ervaren, topondernemer met een geweldig bedrijf bent die altijd in ontwikkeling is en openstaat voor verandering, vernieuwing en verdieping in business & image.
 5. Omdat je met mij en een aantal andere leuke, topondernemers LIVE in gesprek wilt over je business (je zit al genoeg online te zijn)  Echt qualitytime voor jezelf!
 6. Omdat je ervan houdt om business & image & plezier te combineren op een superleuke manier. Je begrijpt als geen ander dat even afstand nemen van de dagelijkse hectiek en kiezen voor jezelf dé manier is om te groeien.
 7. Omdat je jezelf het allerbeste en leukste bedrijf gunt en een geweldig leven en het hoog tijd is om weer geïnspireerd te worden op een geweldige manier.
 8. Omdat je naar huis wilt met nieuwe aankopen die helemaal uitdragen wie jij bent, nieuwe inzichten over jezelf, je bedrijf en je manier van ondernemen. Een geweldige boost voor jezelf én je ondernemerschap.

 
 

Daarom wil je dus mee!

Deze WAANZINNIGE SHOPPINGEXPERIENCE is daarnaast vooral geschikt als je die ervaren, eigentijdse, stoere vrouwelijke topondernemer of professional bent met ambitie en…

 • Je bedrijf en je uiterlijke presentatie serieus neemt.
 • Je wil doorgroeien naar de next level.
 • Je wil ondernemen onder je eigen voorwaarden.
 • Je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen aandeel in je successen en in je valkuilen.
 • Je openstaat voor nieuwe ervaringen en nieuwe looks en durft met een open mind het gesprek aan te gaan over ondernemerschap.
Het gaat jou niet alleen om het behalen van omzetdoelen, maar ook om te genieten van de goede dingen van het leven en je vrijheid als topondernemer! Dus: ga mee.
Op deze waanzinnige shoppingexperience in Antwerpen op 23 en 24 januari 2020.

 
Antwerpen 2018 Succes Trek Je Aan
Antwerpen 2018 Succes Tek Je Aan

WANNEER IS DIT NIETS VOOR JOU?

 • Als je niet bereid bent in je eentje naar Antwerpen te reizen.
 • Als je niet bereid bent je open te stellen voor de groep en te delen en te groeien.
 • Als je het programma en de shoppingroute niet aan mij toevertrouwt 😉
 • Als je 1 : 1 begeleiding verwacht tijdens dit groepsarrangement.

 

Je ontvangt ook nog eens 2 geweldige bonussen!

 • Tijdens deze waanzinnige shopping experience ontvang je een prachtige succes trek je aan #shoppingbag voor al je nieuwe succestoppers.
 • Ontvang je heel veel foto’s die we maken tijdens deze Experience.

 
Angelique van der Meyden, Online Business Manager

Het was een topdag! Tijdens het masterminden en sparren over waar je staat met je bedrijf ben je bewust bezig welke kleuren passen bij de fase van je bedrijf. Tijdens het shoppen was ROOD voor mij dé kleur!
En wat daarbij fijn is dat ik nu eens niet alles zelf hoef te regelen (wat ik al voor mijn klanten doe), maar nu voor mij alles op voorhand uitgezocht wordt en klaarligt in de winkel. Heerlijk zonder stress shoppen en altijd met resultaat!

Menke van den Ham, Eigenaar modevakschool Menke 

Heel blij dat ik ook van de partij was. Dit is dé manier om efficiënt te shoppen en je garderobe aan te vullen met toppers met als doel om je zichtbaarheid te vergroten. Dank je wel Astrid.

Antwerpen 2018 Succes Trek Je Aan
 

WAT IS JOUW INVESTERING?

 

Deze waanzinnige shoppingexperience bied ik jou aan voor slechts 1.297 euro excl. btw en is inclusief al het bovengenoemde.
Het arrangement is exclusief de reis en kleding. De prijs is samengesteld op basis van 2 personen op 1 kamer. Wil je een kamer voor alleengebruik dan is dat te realiseren en is je investering 1.497 euro excl. btw.

Wat zit er allemaal bij inbegrepen?

Van donderdag 23 januari 17.00 uur tot en met vrijdag 24 januari 17.00 uur is alles maar dan ook alles geregeld en inbegrepen: overnachting, mastermind (inclusief mijn kennis én ervaring als businesscoach), mijn begeleiding tijdens de WAANZINNIGE SHOPPINGEXPERIENCE én persoonlijke adviezen, aperitief, tapas, diner, ontbijt, cappuccino’s, verse thee, drankjes, lunch en Belgische lekkernijen.

Je gaat natuurlijk naar huis met een koffer vol ….nieuwe aankopen die helemaal uitdragen wie jij bent, geweldige inzichten voor jezelf, je bedrijf, je manier van ondernemen, een waanzinnige shoppingexperience en een boost voor jezelf én je ondernemerschap.

Ben je er klaar voor? Claim dan direct je plek en meld je aan voor een intakegesprek met mij! Dan kijken we samen of deze VIP-experience bij jou past en of we een klik hebben. Weet dat ik slechts plek heb voor 6. Een klein, select gezelschap, dus met volop persoonlijke aandacht voor jouw groei.

 
 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!
 
 

WAAROM IK DEZE WAANZINNIGE SHOPPINGEXPERIENCE ANTWERPEN ORGANISEER?

Al een aantal jaar kom ik geregeld in Antwerpen. De mensen, de winkels, de gastvrijheid en het gemoedelijke maken dat een bezoek iedere keer weer een fantastische ervaring is. Vol met inspiratie en nieuwe ideeën.
Ik hou ervan jou te helpen met het uitdragen van je professionele, onderscheidende, unieke vermogen, opvallend en high-end én ik houd van een goed en verdiepend gesprek over jou en je ondernemerschap. En dat komt allemaal samen in Antwerpen! Met veel plezier en liefde neem ik je dan ook mee naar een inspirerend hotel in een geweldige stad en ga je aan de slag met jouw image & business.

 
© 2021 SUCCES TREK JE AAN