belofte

‘Jij maakt je belofte waar!’, schreef Esther

Nogmaals dank voor de geslaagde en leerzame dag!! schreef superleuke high-end klant Esther.

‘Ik kijk fijn terug op mijn VIP-dag in de studio van Succes Trek Je Aan en ben blij dat JIJ mij, met je prettige manier van zijn, visie, kennis en kunde, hebt geholpen mij bewust te worden van de kleuren en de stijl die mij gaan helpen mijn ondernemersdroom te verwezenlijken’.

Jij maakt je belofte waar!

‘Het verschil kan ik meteen al merken: de schaarste in mijn kledingkast is voorbij. Ik heb nu meerdere items tot mijn beschikking waar ik businesswise goede combinaties mee kan maken. Voor het eerst is er voldoende voor een hele week! Hoe leuk en helpend is dat? ‘s Morgens kruip ik nu in een pico bello zakelijke outfit achter mijn pc. Een onverwacht inkomend FaceTime gesprek kan ik nu zonder blozen accepteren’.

  

Lastig

Zo heerlijk om dit van een klant terug te krijgen.

En Esther is niet de enige die het lastig vindt zichtbaarder te durven zijn! Omdat ze verder wil groeien om haar ondernemersdroom te realiseren ging ze de uitdaging aan en boekte de VIPdag Take the Lead.

Wil je dit ook? Omdat je al lang genoeg worstelt met het vergroten van je zelfvertrouwen en zichtbaarheid?

  

Kennismaken?

Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Plan hier je zoomgesprek met mij. Dan kijken we samen naar jouw wensen en hoe ik je daarbij verder kan begeleiden.

In juni heb ik nog enkele plaatsen beschikbaar voor de exclusieve en individuele VIPdag Take the Lead.

Op jouw zichtbaarheid!

  

PS Mocht deze stap te groot zijn voor je, weet dat ik 20 mei a.s. van 10.00 – 11.15 uur gratis de MASTerclass ‘Meer Impact en Invloed met Outfits’ organiseer. Aanmelden kan via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *