Jezelf zeker voelen over je uiterlijke presentatie: een klantervaring.

Meer impact maken als jouw uiterlijke presentatie klopt!

Een paar weken geleden sprak ik mijn klant Riëtte. Een jaar geleden kwam zij voor de VIPdag Take the Lead naar mijn studio om haar Female Business Presence te versterken. Ze was toen met een subtiele draaiing binnen haar bedrijf bezig, wilde nog meer impact in het werk voor haar doelgroepen en voelde dat haar uiterlijke presentatie daar veel meer aan kon bijdragen.

Klantervaring: “Ik voel me zekerder in hoe ik verschijn aan de ander.”

Met zoveel plezier vertelt ze me nu:

De VIPdag heeft me meer keuzevrijheid opgeleverd.
Met gemak stel ik nu outfits samen, helemaal passend bij wie ik ben.
s Ochtends hoef ik niet meer zo na te denken, want mijn garderobe klopt. De reacties die ik heb gekregen op mijn uitstraling voelen ook zo kloppend.

Mijn garderobe is veel meer afgestemd nu en voelt heel comfortabel, omdat die zo laat zien wie ik ben. Het geeft me een nog beter gevoel, omdat ik geen twijfels meer heb.

Ik weet veel scherper wat ik wel en niet meer moet doen en bouw steeds weer verder aan die ultieme, unieke en duurzame garderobe. Ik neem dus geen genoegen meer met minder. Aandacht voor mezelf en werken aan m’n presence geeft een unieke waarde van mij weer, die ik ook voor mijn klanten belangrijk vind, dat ik ze zie en dat ik heel zorgvuldig met ze werk.

Een jasje kan nog altijd, maar dan wel een jasje, waarmee ik zachtheid uitstraal en dus niet afstandelijker, formeler of corporate overkom. Ik heb nu zoveel meer inzicht in het gebruik van kleuren, stoffen en materialen.”

Klantervaring jezelf zeker voelen uiterlijk

Moeiteloos kiezen door de ‘VIPdag Take the Lead’

Ik ben zo ontzettend blij voor Riëtte en het was zo fijn werken met haar. Ze zag waar ze in wilde groeien, begreep het belang en de kracht van Female Business Presence en ging de uitdaging aan!

Voorheen vulde ze haar garderobe alleen aan, als ze echt wat nodig had. Ze nam dan vaak genoegen met wat er in de modewinkels hing. Daardoor hingen er weinig topitems in haar garderobe, waarmee ze écht vanuit haar hartsverlangen impact maakte.

Nu heeft ze een perfect uitgebalanceerde garderobe, waarmee ze het verschil maakt. Haar garderobe vult ze selectief aan met topitems, waar ze vaak onverwachts tegenaan loopt, zonder dat ze actief op zoek moet. Moeiteloos!

Voel jezelf zeker door jouw uiterlijke presentatie aan te pakken

Ook voor jou is dit mogelijk! Herken jij jezelf in de ervaringen van Riëtte en wil je af van getob, getwijfel of onzekerheid over jouw presentatie? Geef je Female Business Presence dit voorjaar een boost en bekijk of de VIPdag Take the Lead ook voor jou interessant is.

Voel je Jaaaa, dit wil ik!! Meld je dan meteen aan voor een kennismakingsgesprek met mij. Mailen mag natuurlijk ook.

Op jouw stijlvolle groei in business,

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *