ding

Jezelf laten zien… dat is zo-niet-mijn-ding

Je weet dat je als ondernemer jezelf zichtbaar moet maken. Moet netwerken. Maar oh, wat is dat zo-niet-jouw-ding! Alleen al het kiezen van je kleding kost je een dag.

Heb je jouw outfit (eindelijk) gekozen, je haren in de lak en misschien wel een lipstickje op… Werp je nog even één blik in de spiegel. Bijna meteen krijg je rode vlekken in je nek want de twijfel slaat weer toe! Die allereerste indruk is hardnekkig. Dus je wilt goed voor de dag komen maar HOE dan?!

  

Onzekerheid

Wat als ik je vertel, dat je de volgende keer zonder al die onzekerheid jezelf laat zien. Dat je vol vertrouwen in tien minuten je outfit bij elkaar hebt. Zodat je tijd over hebt voor een heerlijk bakje koffie voordat je je make-up nog even doet? En vervolgens zingend naar die netwerkborrel gaat?

  

Zelfvertrouwen

Ongeloofwaardig? Ik beloof je dat je in 7 concrete stappen leert jezelf vol zelfvertrouwen te laten zien. Omdat jij weet welke positieve indruk je maakt op mensen. En je voelt dat je er ook mag zijn. Die heerlijke energie die er dan om je heen hangt en die er van jou uitgaat voelen potentiële klanten ook! Als een magneet haal je ze naar je toe. Ze willen jou!

Kom op mooie vrouw, dit gaan we doen!

Take the Lead

Klik hier direct voor alle informatie en maak een vrijblijvende afspraak zodat we samen bekijken of een VIPdag ‘Take the Lead’ bij jou past. Of misschien zeg je wel Astrid, doe mij alsjeblieft het 4-Seizoenen VIP-traject want ik wil gewoon ieder seizoen vol vertrouwen mezelf laten zien. Ik wil af van dat getob en getwijfel over mijn eigen presentatie want het zit mijn groei zo in de weg!

Je bent ontzettend welkom. Dit is de link naar mijn agenda.

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *