Impressie Waanzinnige Shoppingexperience Antwerpen

Jezelf kleden is niet altijd gemakkelijk of wel?

De zomereditie van de Waanzinnige Shoppingexperience was een feestelijke editie. Voor de 5e keer organiseerde ik hem en daarbij nam ik fotograag Barbara mee. Zij kan als geen ander het licht vangen en zo iedereen fantastisch in beeld brengen. 

Ook deze editie heb ik weer genoten van het locatie onafhankelijk kunnen werken. Als je me 5 jaar geleden gevraagd had of dat met mijn bedrijf mogelijk was, had ik gezegd nee joh, dat kan helemaal niet. 

Het tegendeel is waar! En klanten vinden het fantastisch als ze meekunnen 😉 

Voorbereiding

In een relaxte sfeer dompelde we ons onder in het heerlijke Antwerpen.  Twee dagen aan het werk met klanten die next level willen, vraagt een goede voorbereiding. Een dag eerder vertrok ik met m’n team en deden we een voorselectie maken in de winkels zodat de shoproute op vrijdag heel efficient verliep. 

Start

We startte met ‘de schoen’. Dit keer geen high heels maar elegant sportief.  De schoen is het fundament in wat je uitdraagt. Wie ben je en waar sta je voor met je bedrijf. Het leverde prachtige inzichten op. 

Schoenen Waanzinnige Shoppingexperience Antwerpen met Astrid Mast

Zo vertelde Wiandy over de schoenen die ze kocht: ‘ik begrijp nu dat ik afscheid moet nemen van m’n Shabbies die zakelijk gezien niet uitdragen waar ik voor sta. Ze zijn veel te los en wiebelig en dat ondersteunt niet de stevigheid die ik wil uitdragen.  De schoen die jij adviseerde zou ik als eerste hebben afgeschoten en toch zie ik dat ik met deze schoenen laat zien wie ik ben en waar ik voor sta’. 

Inzicht

Heel blij word ik van zo’n prachtig inzicht van een klant. En hoe knap. Dat ze zo in proces is, snel schakelt en wil leren hoe ze haar leiderschap en daadkracht meer laat zien in haar nieuwe leidinggevende functie. 

Ze kocht de schoenen en gaandeweg de dag werd haar steeds meer duidelijk dat ze een fantastisch keus had gemaakt. In de winkels die volgde, paste ze haar kleding iedere keer met haar nieuwe schoenen. De reacties die ze van verkoopsters kreeg, waren geweldig. En zo raakte ze steeds meer overtuigd van en vertrouwd met haar nieuwe schoenen en de nieuwe outfits die ze kocht. 

De week erna hadden we wat app contact en schreef ze: 

‘Ik bemerk dat ik het voor mezelf langzaam moet opbouwen. Morgenavond heb ik een gesprek met de wethouder en dan ga ik voor mijn hele nieuwe set uit Antwerpen.’

Een dag later..   

Mijn outfit voelde helemaal goed en zelfverzekerd. ’ 

Weer een dag later.. 

‘ Vandaag met de trein en nu bemerk ik ook dat mensen naar mij kijken. Mooi om die reacties en vandaaruit hun (onbewuste) handelen te zien. Bijvoorbeeld dat ze even een stap opzij zetten. Uitkijken dat ik niet naast mijn schoenen ga lopen 😉 .’ 

‘Leuk om mijn printcolbert aan te doen en om het verschil in kracht/uitstraling te bemerken. Ik voel dat ik beter mijn rol kan pakken. Erg fijn!’

Zichtbaar

Bewust bekwaam uitdragen wie je bent. En zo wordt jezelf kleden steeds makkelijker. En het maakt je zichtbaar en is de kracht van je persoonlijke performance. En hoe fijn is het daarbij als je gekleed bent in outfits die bij je passen, waar je blij van wordt en waar je je zelfverzekerd in voelt. Ben jij toe aan jouw next level in performance en kun je wel wat hulp gebruiken? 
 

De volgende Waanzinnige Shoppingexperience Antwerpen is op 23 en 24 januari 2020. 

Heb je interesse mail dan naar info@succestrekjeaan.nl voor een verkennend gesprek. 

Liever eerder of liever 1 op 1 dan in een groep? Ook dat kan. Mail gerust. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *