seizoenen

Ja het is zover!

Jaaaa, het is zover! I’m so excited!

Het compleet nieuwe 4-seizoenen In the Lead programma staat online! Voor duurzame groei in jouw ondernemerschap. Door te groeien in jouw Female Business Presence waarbij het ritme van de seizoenen en je intuïtie een cruciale rol gaan spelen. Ja je leest het goed. ZIJN, Jezelf laten zien in wie je echt bent en wie je altijd al bent geweest. 😉 Terug naar je hartsverlangen en vanuit daar vertrekken en jouw Female Business Presence uitbouwen op een unieke en onderscheidende manier, helemaal passend bij jou!

  

Female Business Presence

Merk je dat jouw Female Business Presence een boost nodig heeft omdat je zo gegroeid bent met je bedrijf? En geen tijd en prioriteit geeft aan je eigen Female Presence omdat je hard werkt vanuit wilskracht of daadkracht, jouw mannelijke energie. Dat kun je als geen ander. De keerzijde is dat je jezelf vaak uitput.

Hoe zou het voor je zijn als je veel meer vanuit afstemming op je intuïtie met een zachte, vrouwelijke kracht kunt werken en daarbij heel succesvol wordt? Bewustwording daar gaat het om. Naar binnen keren en gaan voelen. Van binnen naar buiten toe werken en daar help ik je ontzettend graag mee.

Ik ben van mening dat het meer inzetten van jouw intuïtie en minder je ratio laten bepalen binnen jouw bedrijf, een gouden combinatie zijn. Het is de sleutel naar moeiteloos succesvol ondernemen vanuit jouw Female Business Presence Power.

  

4-seizoenen In the Lead programma

Vandaag start de inschrijving voor dit 4-seizoenen In the Lead programma in 2024.

Dit programma is daarom speciaal voor jou als je toe bent aan:

  • Werken aan de groei van je Female Business Presence en vanuit daar de verbinding maken met je intuïtie om zo moeiteloos en succesvol te ondernemen.
  • Weten wat je waard bent en stoppen met jezelf klein of op de rem houden maar er vol voor willen gaan.
  • Je eigen signature vormgeven en durven erkennen dat je uniek bent en dat laten zien in je gehele Presence.
  • Veel meer balans, voldoening en vervulling in je leven en je werk maar de tijd ontbreekt..

Voel, wil of weet je al een tijdje dat er wat moet gebeuren maar stelde je het steeds uit omdat het niet het goede moment was… maar merk je dat er dan ook eigenlijk niets verandert in jouw situatie? Dit is jouw kans!

  

Standje AAN

De afgelopen maanden vielen voor mij alle kwartjes op zijn plek en zo ontstond dit gloednieuwe 4-seizoenen programma In the Lead om te werken aan jouw Female Business Presence. En het mooie is dat het deels individueel live is en deels online in groepsverband. Zodat ik je optimaal begeleid en ondersteun. Je ontdekt hoe je door te werken aan je Female Business Presence, je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde opkrikt, jouw ruimte inneemt, je zichtbaarheid en impact vergroot, groeit in persoonlijk leiderschap, je bewust wordt van je intuïtie en daar naar leert luisteren en vervolgens handelt.

Lieve vrouw, ga je inmiddels compleet op standje ‘AAN’ haha… That’s the spirit! Plan hier vrijblijvend jouw barista koffie-uurtje. Ja dat mag gewoon, die ruimte voor jezelf pakken. 😉

 

Ben je erbij?

Eind januari start ik met de eerste groep van maximaal 10 prachtige, krachtige vrouwen. Ben je erbij in het nieuwe jaar? En ga jij in 2024 veel meer expressie geven aan jezelf en meer van je laten horen? Je bent het zó waard en klanten zitten op die hogere, krachtige versie van jou te wachten! Het levert je zoveel meer vrijheid en vervulling op om het allerbeste uit jezelf te halen en moeiteloos te kunnen ondernemen!

Ik help je er graag en met heel mijn hart bij.

Oh ja en weet dat er voor de eerste drie dames die zich aanmelden een waanzinnige extra bonus klaarligt die ik je graag aanbied tijdens het vrijblijvende barista-koffie uurtje.

Op jouw stijlvolle groei in business,

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *