indrukwekkend

Indrukwekkend

Dat is wat haar man zei ‘indrukwekkend’ toen ze haar nieuwe kleding liet zien waarin ze straalt. Kleding die helemaal past bij de fase waar ze nu in zit en helemaal aansluit bij haar beweging naar next level met haar bedrijf.

  

Vertaalslag

Haar man heeft er oog voor, houdt van shoppen en haalt weleens voor haar een pareltje uit de rekken.
Zo kwam ze naar de studio met een fantastische lange plissérok. Qua kleur alleen al een topper want helemaal in haar lentepallet. Ze wist alleen niet goed hoe ze deze prachtige rok kon te combineren.
Ze zag er altijd al leuk en goed verzorgd uit maar echt bewust uitdragen waar je voor staat met je bedrijf, op welke klanten je je richt en hoe je die vertaalslag maakt naar je kleding, daar had ze geen beeld bij.

Zo stond ze prachtig op haar homepage met een donker spijkerjasje. Spijkerstof heeft altijd een informelere uitstraling.

Waar ze opzoek naar is, is nog meer klanten die in besturen en coöperaties zitten en die te adviseren en systemisch te coachen. Dat vraagt om iets anders dan een spijkerjasje.

  

VIPtraject

De kwartjes vielen tijdens haar VIPtraject en bij het doorpassen van het voor haar speciaal geselecteerde rekje kreeg ze steeds meer in beeld hoe ze zich op haar hogere level het beste kon presenteren. Het mooie was dat een aantal items van het rekje ook perfect paste bij de missing links bij haar bestaande topitems zoals haar plissérok, haar camel leren rok en een prachtig bewerkte wijdvallende broek.

  

Combineren kun je leren

Combineren kun je leren. En dat bespaart je zoveel hoofdbrekers. Maar daar gaat wel een traject aan vooraf 😉.

Verlang jij ook naar een volgende stap in je bedrijf en merk je dat je veel meer handvatten zou willen hebben bij hoe je dat in je personal branding en outfits nu al kan laten zien? Klik dan even op deze link voor alle informatie en maak direct een vrijblijvende afspraak zodat we samen bekijken of dit VIPtraject ook bij jou past.

Je bent zo ontzettend welkom.

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *