Succes uitstralen

Ik zou willen dat m’n kledingkast uitstraalt wie ik ben

Krijg je ook zo’n zin om jezelf in het nieuw te steken omdat je kledingkast niet meer uitstraalt wie je bent? Maar vind je het best wel lastig om zelf te bepalen wat nu echt bij je past?

Gisteren showde ik bij Carla voor vrouwelijke ondernemers in Amsterdam haar nieuwe collectie. Om haar te helpen haar nieuwe collectie online te presenteren. Maar ook om jou te inspireren. Misschien heb je de filmpjes gisteren voorbij zien komen op Instagram of Facebook. Ik heb er een korte impressie van gemaakt.

  

Bijzonder

Bekijk nog even de 8 outfits op de socials. Daarin vertel ik welke stijl het is en bij welke kleurtypes de dress het beste staat. Hoe de maat uitvalt en wat de prijs van de dress is. Zit er iets voor je tussen bel me gerust.

Het is voor mijzelf ook iedere keer weer zo bijzonder te merken welk gevoel een kledingstuk oproept. En wat er met me gebeurt als een kledingitem een schot in de roos is. Ik krijg er echt een boost van in energie. Ik voel me zelfverzekerder. Ik straal. Ik voel me thuis bij mezelf! En ondertussen haal je moeiteloos het succes naar je toe. 😉

  

Uitstraling

Een prachtig testimonial ontving ik deze week van Lisette Blankestijn. Zij deed mee aan het online programma Impact met Outfits. 

Ik was al een tijd minder happy met de kleding in mijn kast, en als ik er wat bij kocht was dat regelmatig een miskoop. Maar waar ‘m dat in zat…. Dat weet ik nu dankzij het programma. Ik voel nu beter aan wat verschillende stijlen, stoffen en kleuren kunnen doen voor mijn uitstraling en zichtbaarheid – online en in real life. Het grappige is: door te reflecteren op wie ik ben en hoe ik me wil presenteren, kreeg ik als vanzelf meer zicht op waar ik naartoe wil met mijn bedrijf. Ik vond het daarnaast erg leuk en leerzaam om deelgenoot te zijn van de ontwikkeling van andere deelnemers.’ 

Lisette Blankestijn, tekstschrijver 

  

Take the Lead

Vanaf 11 maart a.s. start ik weer met de live VIPdag Take the Lead. Waarbij we samen ook een dagdeel gaan shoppen. Private & exclusief. Ik regel de winkels waar jouw stijl hangt. Ik selecteer een rek met TOPitems voor je en begeleid en adviseer je die dag.

Geen gezoek meer in al die rekken, maar direct passen en overwegen of je de TOPitems koopt.

Dat scheelt jou enorm veel tijd in eindeloos surfen op internet en bespaart je ook nog eens veel geld. Miskopen doe je namelijk niet meer!

  

Hoog tijd voor een upgrade in jouw garderobe?

Kijk dan voor meer informatie op https://succestrekjeaan.nl/vip-dag-take-the-lead/.

Heb je vragen of wil je boeken? Schroom niet en bel me gerust op 06-13708867 of mail naar astrid@succestrekjeaan.nl.

Spot On en op jouw zichtbaarheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *