opvallen

Ik viel op terwijl ik het niet eens door had

Het is 1973.

Ik ben zes jaar en loop mee in een lampionnenoptocht op Koninginnedag. Verkleed in een door mijn moeder gemaakte rood-wit-blauwe strokenrok met bijpassende cape van crêpepapier.

Ik straal en geef gewoon licht van plezier.

Stralend, shinend zonder door te hebben hoeveel lichtheid ik uitstraal en zonder door te hebben dat ik ‘opval’.Het is zo aards, zo gegrond, zo puur.

  

Terugtrekken

Dat gevoel raak ik de jaren daarna kwijt.
Ik raak steeds meer verwijderd van mezelf.
Ik transformeer van stralende ster in een grijs vierkantje.
Ik word een kameleon en pas me overal aan om maar niet tot last te zijn van iemand.

Dat terugtrekkende en aanpassende gedrag hou ik vol tot mijn 22ste. Dan schiet ik in een burn-out. Ik kan niet meer. Ik hyperventileer, krijg straatvrees en het kost me jaren om hier weer bovenop te komen.

Wat ik in die periode besluit is dat ik het nooit meer zover zal laten komen.

  

Shinen

Ik ga weer leren voelen. Ga op yoga en leer mediteren. Ik ontdek dat mijn ritme het ritme van de seizoenen is. Hoe meer ik daarop beweeg, leef en acties onderneem die bij het seizoen passen, hoe vrij en moeiteloos alles gaat.

Ik ontmoet mijn lieve man, ga op zeilvakanties met hem in Friesland en op het water ontdek ik waar ik vroeger zo blij van werd. Kleurrijke styling in de breedste zin.

Esthetiek is altijd belangrijk voor me geweest. Ik ga het nu omarmen want er is niets oppervlakkigs aan. Mijn ziel heeft het nodig, mijn hart maakt sprongetjes als ik schoonheid om mij heen heb, zie en draag! Ik geniet daarvan.

Het blije gevoel van in een optocht lopen komt weer terug. Ik mag weer stralen en shinen. En daardoor opvallen, niet mijn probleem 😉, met kleurrijke outfits die niet doorsnee zijn… intens blij word ik hiervan.

Van de groei in persoonlijke ontwikkelingen die ik meemaakte, waar ik trouwens altijd naar opzoek ben, en de liefde voor styling heb ik ruim 25 jaar geleden er mijn werk van gemaakt.

Ik doe niets liever dan ambitieuze vrouwelijke ondernemers begeleiden met succes aantrekken. Ze helpen met gezien en gehoord worden. Ik help ze met het wegnemen van de belemmerende overtuigingen om zo persoonlijk en zakelijk verder te groeien en bloeien naar een hogere versie van zichzelf. Zowel van binnen als van buiten.

Zo passend en logisch eigenlijk dat ik nu het 4-seizoenen VIPtraject aanbied.

  

4-seizoenen traject

Hoe zou het voor jou zijn om in 4-seizoenen je zichtbaarheid te vergroten? En een geweldige duurzame garderobe samenstellen die niet afgeleid wordt door wat er in de mode is. Maar dat je een garderobe creëert, die perfect bij jou aansluit, smashing staat en die we samen per seizoen onder de loep nemen.

Geen hoofdbrekers, twijfels en onzekerheden meer over outfits die je aantrekt maar met gemak iedere ochtend zelfverzekerd je keuze maken. Uniek en authentiek ZIJN zodat je jezelf krachtig en comfortabel voelt.

Geen terugval of stagnatie meer in jezelf zichtbaar presenteren en ieder seizoen door de personal branding scan. Doorgroeien naar jouw next level waarbij je eindelijk gehoor geeft aan je echte verlangens. Want dat is wat al mijn prachtige klanten willen. Wat heb jij nodig en wat heeft jouw bedrijf nodig?

Het gaat veel verder dan alleen maar de buitenkant. En door het ritme en de energie van de seizoenen te volgen, ga je zien wat goed werkt in je business en wat goed werkt voor jou zodat je ook leert moeiteloos mee te bewegen.

Denk en voel je nu dit is voor mij, wacht dan niet langer en geef jezelf die aandacht, tijd en ruimte ervoor. Het levert je zo’n boost op in je uitstraling en maakt je superaantrekkelijk én zichtbaar voor je (toekomstige) allerleukste klanten.

We beginnen samen met een geheel vrijblijvend barista koffie-uurtje om te ontdekken wat jij nodig hebt. Klik hier zodat je direct in mijn agenda komt. Je ben ontzettend welkom. De eerste VIPdag van het 4-seizoenentraject is de VIPdag Take the Lead. Klik hier voor alle informatie.

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *