creme de la creme business programma

Ik conformeerde me aan bijna alles

Ik was vroeger net een kameleon om maar mijn ouders niet tot last te zijn. Door me vaak terug te trekken werd ik een meester in mezelf onzichtbaar maken. Ik zocht waardering en ging me kleden in de stijl van mijn ouders, klassiek, en dat vonden ze mooi.

Burnout

Ruimte voor emoties tonen, was er in die tijd niet. Daardoor ontwikkelde ik vooral mijn ratiokant. Terwijl ik juist een HSP’er ben, wat ik toen nog niet wist. Dat ik steeds verder van mezelf verwijderd raakte en helemaal mezelf niet meer was, had ik toen niet door. Totdat ik op mijn 23ste niet meer kon en in een burn-out terechtkwam.

  

Niet zichtbaar zijn

Voor mij kwam het niet zichtbaar zijn door een stukje genetische verlegenheid, door de impact van familie en omgeving en een stukje opvoeding; houd je gedeisd, wie ben jij nou om zomaar iets te zeggen of doe niet zo brutaal.

Hoe pijnlijk het soms ook was, nu kan ik met trots zeggen dat ik daardoor juist geworden ben wie ik nu ben en daar ben ik mijn ouders heel dankbaar voor!

  

Inspiratiebron

Die oude pijn neem ik als kracht mee. Je kent deze uitspraak wel; een meester heelt zijn eigen wonden door anderen met dezelfde pijn te helpen en te vertellen hoe hij of zij het gedaan heeft.

Ik heb mijn comfortzone verlaten en ben naar de voorgrond gegaan. Ik merkte namelijk dat ik mezelf zo tekortdeed, dat ik zoveel meer potentie voelde, maar onaangeroerd liet liggen in mijzelf en dat frustreerde.

Inmiddels weet ik dat ik een grote inspiratiebron ben voor heel veel vrouwelijke professionals. Juist ook door de kracht van mijn HSP-zijn. Vroeger zou ik daar niet vooruit hebben durven komen. Dan dacht ik als ze maar niet door hebben dat ik daar gevoelig op ben. Nu weet ik dat het juist mijn kracht is als ik het benoem. Ik heb geleerd te gaan staan in mijn grootsheid door ruimte in te nemen.

Ik koos toen ook niet voor niets het beroep van directie-secretaresse. Ondersteunen, ontzorgen, mezelf op de achtergrond houden. Het paste zo in dat straatje. En daarom weet ik ook als geen ander hoe het voelt om achter de schermen te werken, niet heel zichtbaar te zijn en veilig in je comfortzone blijven zitten zoals heel veel VA+ en OBM’s doen.

En juist daarom richt ik me nu tot deze groep. Misschien is jouw situatie anders, misschien ook niet. Ik wilde het graag met je delen.

  

VA+ en OBM’s

Als je je herkent in mijn verhaal dan heb ik iets heel interessants voor je. In oktober start ik met een pilot speciaal voor VA+ en OBM’s. Om het beste uit jezelf te halen zodat je veel meer voldoening en vervulling hebt. Om verder te groeien met minder klanten maar wel met de leukste en goed betalende klanten waar jij tot je recht komt. Klanten waar jij een échte connectie mee voelt. Daar is een transformatie voor nodig en daar help ik je van harte mee.

Ik ga je leren zonnestralen op te vangen. Zichtbaarder te worden helemaal op jouw manier en in kleine stapjes. Als personal brand expert pak ik het stuk mee van het imago, hoe etaleer je je talenten zo, dat klanten daarop vallen. Met 25 jaar ervaring, een business-certificaat, een heel groot netwerk en mijn verworven autoriteit help ik je naar next level.

Nieuw programma

Komende maand start ik met het gloednieuwe groepsprogramma Het Crème de la crème Stijlvol Business-programma en bied ik het eerst eenmalig als pilot aan voor een heel aantrekkelijke prijs.

Ben jij een ambitieuze VA+ of OBM’s? Draai je best wel lekker maar wil je doorbreken naar next level omdat er veel meer potentie in je zit die er nu niet uitkomt? Dan is dit nu je kans om ervoor te gaan! Ik kom graag in gesprek met je. Dat kan live in de studio tijdens een barista koffie-uurtje of online via zoom. Wat jou het beste past.

Het belangrijkste voor mij is dat je ambitieus bent. Dat je jezelf wilt blijven ontwikkelen en ook interessante opdrachtgevers wilt waardoor je veel meer voldoening krijgt.

Ben jij die Rising Star die graag structureel goedbetalende klanten aantrekt zodat je nooit meer verlegen zit om klanten?

Dan is dit je kans! Plan hier het gratis Barista koffie-uurtje met mij. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *